Hannanoah | Coach voor Christenvrouwen

Zeewolde
9.5/10
7 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Coach
  • Thematiek
   • Angstproblemen
   • Burn out
   • Hooggevoeligheid
   • Hoogsensitief
   • Identiteit
   • Lichamelijke gezondheid
   • Overspannen
   • Zelfvertrouwen
   • Zwak zelfbeeld
   Lees meer
  • Werkwijze
   -
  • Registraties
   -
  • Lidmaatschap beroepsverenigingen
   -
  • Introductie
   Niet de omstandigheden of stress maken je ongelukkig, maar je gedachten erover. Situaties of stress voorkomen is kort gezegd niet mogelijk in deze wereld. Je zal omstandigheden of stress blijven tegenkomen in je leven. De één meer dan de ander. Het is daarom belangrijk om te leren hoe je daar mee om kan gaan, in plaats van te proberen om het te voorkomen of uit de weg te gaan. Ook zal het (h)erkennen wie jij bent, helpen om anders om te gaan met situaties en stress. Door jezelf beter te leren kennen en dichter bij jezelf te staan ga je alarm signalen van jezelf herkennen en kun je ook eerder ‘ingrijpen’ zodat de omstandigheden en stress niet de regie gaan krijgen in jouw leven. Wanneer dit namelijk wel gebeurt dan kunnen er chronische klachten gaan ontstaan die jou enorm kunnen gaan belemmeren in jouw leven.
  • Deze zorgverlener biedt Online hulpverlening aan.
  • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
  • Financiering
   Coaching traject: €70 per uur
   Losse sessiegesprek: €65 per uur
   Kennismakingsgesprek: gratis
   Online cursussen: zie www.hannanoah.nl/hannanoah-academy

   De tarieven zijn terug te vinden op mijn website: www.hannanoah.nl/tarieven

   Mocht je na het bekijken van de tarieven ontdekken dat het voor jou financieel niet haalbaar is om een coachingstraject te starten? Neem dan contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar wat er wel mogelijk is. Ik wil namelijk niet dat financiën een argument is om geen coachingstraject te kunnen starten terwijl je het wel graag wilt.
  • Werkgebied
   Zeewolde e.o.
   Flevoland
   Nijkerk e.o.
   Gelderland
   Almere e.o.
   Amersfoort e.o.
   Harderwijk e.o.
   Landelijke dekking door middel van online coaching.
  • Wijze van aanmelden
   Er is geen sprake van een wachttijd. Aanmelden kan per e-mail: contact@hannanoah.nl | Telefonisch of whatsapp: 06 423 721 80 | Via het contactformulier op mijn website: www.hannanoah.nl/contact
  • Werktijden
   Bereikbaar op: maandag t/m vrijdag De gesprekken vinden plaats op: dinsdag, woensdag en vrijdagochtend
  • Gespecialiseerd in:
   Hoogsensitiviteit / hooggevoeligheid (HSP) | Chronische pijn- en vermoeidheidsklachten | Identiteitscrisis | Burn-out | Stress
  • Identiteit
   Evangelisch
  • Percentage christenen onder cliënten:
   95
  • Grondslag / doelstelling
   Door middel van coaching ga je ontdekken wat jouw belemmeringen zijn en wie jij echt bent. Omstandigheden kunnen ons zo belemmeren dat we denken dat er niks mogelijk is, maar er is vaak meer mogelijk dan dat je denkt en/of ziet. God speelt een hele belangrijke rol binnen de coaching. Ik laat me leiden door zijn Heilige Geest tijdens de gesprekken. Hierdoor is elke gesprek op maat van de cliënt, omdat Hij weet wat jij nodig hebt. Het kan zijn dat je coaching een stap te ver vind of dat je twijfelt of het niet té zwaar zal zijn. In dat geval is wellicht de Hannanoah Academy iets voor jou! De academy bestaat uit online cursussen voor Christenvrouwen waarbij jij op jouw eigen tijd, tempo en omgeving die cursus kan gaan volgen. Ook God wordt uiteraard betrokken binnen deze cursussen, want Hij is jouw leider. Wellicht dat voor jou een coachingstraject niet nodig is, omdat er geen sprake is van een onderliggend structureel probleem of omdat je er gewoonweg nog niet klaar voor bent om een intensiever en langer coaching traject te gaan volgen. In dat geval is het mogelijk om een losse sessiegesprek in te plannen. Dit zijn losse gesprekken op momenten wanneer je daar behoefte aan hebt. Dat kan eenmalig zijn of meerdere keren. Afhankelijk van jouw behoefte. Er volgt dan geen intakegesprek. Meer informatie kun je vinden op: www.hannanoah.nl

  Gemiddelde beoordeling: 9.5/10

  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  55
  05 november 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik kwam vorig jaar begin zomer bij Aida. Het ging niet zo goed met me en ik was op zoek naar een psychotherapeut. Blijkbaar had de huisarts een verwijzing gemaakt voor een psycholoog en ik kreeg er een toegewezen. Op dat moment zag ik Hannanoah voorbij komen en Aida richt zich op de problemen waar ik juist last van had dus ik was gelijk geïnteresseerd. Ook is zij Christen en denkt op vele vlakken net zoals ik dat doe. Dus ik wilde graag een kennismaking met haar als coach. Ik twijfelde alleen wel omdat ik net gestart was met die psycholoog. Maar ik merkte dat het niet lekker liep met de psycholoog en dat ik geen klik ervoer. Dat is juist heel belangrijk in hulpverlening/therapie. Aida is coach maar ik heb bij haar juist wel ervaren wat ik bij de psycholoog miste, dus ik begon het coachingstraject. Ik heb veel geleerd van Aida, veel kunnen praten en ik deed opdrachtjes thuis vaak met groot genoegen. Natuurlijk niet altijd want het was soms ook best confronterend. Je wordt met jezelf en met je verleden geconfronteerd. Er was bij Aida geen veroordeling en ik kwam enorm verder en werd sterker. Ze zag me groeien. Ook vond ik het gezellig en hebben we ook veel gelachen want Aida heeft ook echt humor! Het mooie was dus dat toen ik twijfelde of ik met haar verder moest gaan en met de psycholoog zou stoppen, Aida mijn twijfels heeft weg genomen zonder mij over te halen om bij haar te komen.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.4/10
  Gemiddeld
  55
  28 juni 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik kwam vorig jaar begin zomer bij Aida. Het ging niet zo goed met me en ik was op zoek naar een psychotherapeut. Blijkbaar had de huisarts een verwijzing gemaakt voor een psycholoog en ik kreeg er een toegewezen. Op dat moment zag ik Hannanoah voorbij komen en Aida richt zich op de problemen waar ik juist last van had (burn-out, stress, hooggevoeligheid) dus ik was gelijk geïnteresseerd. Ook is zij Christen en denkt op vele vlakken net zoals ik dat doe. Dus ik wilde graag een kennismaking met haar als coach. Ik twijfelde alleen wel omdat ik net gestart was met die psycholoog. Maar ik merkte dat het niet lekker liep met de psycholoog en dat ik geen klik ervoer. Dat is juist heel belangrijk in hulpverlening/therapie. Aida is coach maar ik heb bij haar juist wel ervaren wat ik bij de psycholoog miste, dus ik begon het coachingstraject. Ik heb veel geleerd van Aida, veel kunnen praten en ik deed opdrachtjes thuis vaak met groot genoegen. Natuurlijk niet altijd want het was soms ook best confronterend. Je wordt met jezelf en met je verleden geconfronteerd. Er was bij Aida geen veroordeling en ik kwam enorm verder en werd sterker. Ze zag me groeien. Ook vond ik het gezellig en hebben we ook veel gelachen want Aida heeft ook echt humor! Het mooie was dus dat toen ik twijfelde of ik met haar verder moest gaan en met de psycholoog zou stoppen, Aida mijn twijfels heeft weg genomen zonder mij over te halen om bij haar te komen.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  11 februari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik kwam bij deze coach omdat ik ergens vastliep in mijn leven. Ik wilde heel graag mensen helpen, maar werd er heel erg moe van. Ik heb ontdekt, dat ik eigenlijk zelf eerst geholpen moest worden. Dat heeft deze coach geweldig gedaan. Ze heeft me niet veroordeelt, maar ze heeft er wel voor gezorgd dat ik ging nadenken over hoe ik mijn leven had ingericht. Was ik hier nu wel blij mee? Ik heb ontdekt dat alle ballen in de lucht houden niet de optie is. Ik heb ontdekt dat ik grenzen moest gaan stellen voor mezelf, en dat ik qua voeding ook nog het een en ander moest veranderen. (Voornamelijk suikers en cafeïne). En dat het gebruik van de telefoon savonds ook een stuk minder kon. Als je beter slaapt, ben je beter uitgerust en kun je veel meer hebben. Ik heb ook geleerd dat een vol hoofd niet voor niets is. Het is een waarschuwing van je lichaam dat het even afgeremd moet worden. Want als je dat niet doet, ga je in een overlevingsstand. En daar wil je niet in belanden. Ik heb niet veel gesprekken gehad, maar omdat ze met een christelijke visie jou helpt, gaat God met jou zelf aan de slag. Het is een behoorlijke confrontatie, maar uiteindelijk kom je er sterker uit.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  27 januari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik ben zelf Coach in opleiding en ik had een ervaren coach nodig voor mijn supervisie. Aida heeft mij geholpen om bewust te worden van wat ik te bieden heb. Ze is niet terughouden in het overdragen van kennis. Bedankt Aida voor de leerzame gesprekken.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.4/10
  Gemiddeld
  55
  05 januari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Wat een fijne coach! Ze heeft mij echt op weg geholpen om emoties uit het verleden te verwerken. Echt een topper!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  05 oktober 2020 - Goedgekeurd door de redactie

  Aida is een vechter! Zij is zelf door allerlei processen gegaan, en dat zal jou helpen, zij weet waar het over gaat! Heel mooi om te zien hoe zij vertrouwt op God, terwijl haar leven niet vanzelf gaat. Haar enthousiasme voor het vak coachen is groot, zij zal met je meelopen als je uit de put van burn-out, angst en stress wilt komen. Zeker als je hooggevoelig bent zal dit best een klus zijn, maar laat Aida je hierin meenemen. Zij helpt je op weg naar de Vrijheid!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  45
  05 oktober 2020 - Goedgekeurd door de redactie

  Toen Aida een oproep plaatste voor coachees om te oefenen tijdens haar coaching studie, heb ik me direct opgegeven. Ik ben zelf hooggevoelig (HSP), heb ook een coaching opleiding gedaan en was benieuwd naar deze TotalBalance methode en vond het leuk om haar hiermee te helpen. Aida ontving mij bij haar thuis. Tijdens een enorme mok thee zijn we begonnen. Eerst de uitleg van de methode en daarna stelde Aida verkennende vragen. Ik voelde me direct bij haar op me gemak, waardoor het makkelijk was om mijn verhaal te doen. Nu had ik zelf niet direct een coachingsvraag, maar toch kwam er genoeg naar boven. Het huiswerk kost wat tijd, maar het was ook fijn om even gericht met 'mezelf' bezig te zijn. De tekeningen waren hierbij helpend. Tekentalent is niet nodig. Ik heb zelf weer nieuwe verbanden ontdekt en vond het prettig om door Aida gecoacht te worden.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  7.6/10
  Gemiddeld

  Schrijf een beoordeling

  Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  Reactie
  Naam
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
  E-mailadres
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
   

  Stuur door

  Naam ontvanger
  E-mailadres ontvanger
  Uw e-mailadres
  Typ een bericht Niet verplicht
   
  192