Leef Coaching Emmeloord

Emmeloord
Gemiddeld 5 sterren uit6 beoordelingen
  • Soort zorgaanbieder
   • Coach
   • Problematiek
    • Arbeidsrelaties
    • Burn out
    • Hoog gevoeligheid
    • Identiteit
    • Occultisme
    • Overspannen
    • Relatieproblemen
    • Subassertiviteit
    • Zelfvertrouwen
    Lees meer
   • Werkwijze
    -
   • Registraties
    -
   • Lidmaatschap beroepsverenigingen
    -
   • Introductie
    Leef biedt individuele coaching & teamcoaching: Leef is er voor jou als je verlangt naar meer stevigheid van binnen en vrijheid naar buiten om je leven te leven zoals jij bent bedoeld. Leef is er voor teams die verlangen naar meer verbinding van binnen om naar buiten het verschil te maken. Ik verbind bewustwording en verantwoordelijkheid nemen van/in je gedrag aan je identiteit, wie jij bent, hoe je bent gemaakt en op welke grond jij je leven bouwt. Het resultaat? Je ervaart een verstevigd fundament onder je voeten en voelt je vrij om te zijn wie je bent. Meer weten, je bent van harte welkom! www.leefemmeloord.nl
   • Financiering
    Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend.
    In het intakegesprek bespreken we je vraag, verwachtingen en financiering van het traject.
    De kosten voor coaching worden particulier of via de werkgever (opdrachtgever) betaald. Steeds vaker kiezen werkgevers ervoor om te investereing in hun werknemers door het betalen van een caochingstraject.

    Leef Coaching is aangeloten bij:
    -De Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) onder aansluitnummer 29338.
    -De Vereniging voor Christen Coaches.
   • Werkgebied
    Leef Coaching biedt individuele coaching & teamcoaching.

    Mijn coachpraktijk bevind zich op onze biologische boerderij en biedt de mogelijkheid om binnen en buiten gesprekken te voeren.

    Ik ben afgestudeerd aan de NOBCO erkende EQA Post HBO leergang Excellent Coachen. Daarmee ben ik opgeleid tot een veelzijdig inzetbare beroepscoach op practitionerniveau als TransforMissioneel coach. Transformatie staat voor verandering, Missioneel staat voor verandering vanuit je identiteit in Christus.

    Tevens ben ik beschikbaar als interim manager in de zorg, juist op plaatsen waar het team wat extra aandacht nodig heeft.

    Ik ben mede-initiatiefnemer van 'Jouw Grondgebied - God werkplaats'.
    Jouw Grondgebied verzorgt trainingen en cursussen op het gebied van persoonlijke en geestelijke groei.
    Website is in ontwikkeling: www.jouwgrondgebied.nl
    Facebook: Jouw Grondgebied @GodsWerkplaats
   • Wijze van aanmelden
    Een verkennend intakegesprek is de eerste stap om te kijken of je bij mij op je plek bent, om daarna vrijblijvend te kunnen beslissen of je een coachtraject of teamcoaching in gaat.
   • Werktijden
    Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op afspraak en in overleg.
   • Gespecialiseerd in:
    Waarden gedreven coaching op identiteitsniveau. Werkgebieden: Identiteit - Levensvragen - Waarden - Je bestemming vinden - Van betekenis zijn - Je plek in (durven) nemen - Missie - Hooggevoeligheid - (Geestelijke) gebondenheid - Relaties - Cultuur(omslag) - Dienend leiderschap - Teamcoaching
   • Identiteit
    Overig
   • Percentage christenen onder cliënten:
    70
   • Grondslag / doelstelling
    Ik doe mijn werk in mijn coachpraktijk vanuit liefde voor ieder mens. Mijn handboek voor deze liefde is de Bijbel, Gods levende woord. In de Bijbel staat: ‘Dat u geworteld en gegrond zult zijn in Gods liefde en daarop uw leven zult bouwen’ (Efeziërs 3:17b). Geworteld en gegrond betekent ‘om onder jou een diepe en stabiele fundering te bouwen van het kennen en begrijpen van Gods liefde voor jou’. In ons leven bouwen we vaak muren op rondom ons hart om ons te beschermen tegen ervaringen die we niet weer willen meemaken. Alleen door een eerlijk en openhartige levenshouding kunnen we gezonde en duurzame relaties aangaan. De muren om ons hart kunnen worden neergehaald als ons hart met God liefde is gevuld. Dan hebben we die muren niet meer nodig. Door middels van coaching is het mijn missie jou te helpen om een diepe en stabiele fundering te bouwen, zodat je God liefde (dieper) leert kennen en gaat ervaren wat dit voor jou betekent in je leven en waar jij tegen aan loopt.

   Gemiddelde beoordeling

   Deskundigheid

   Ik ben deskundig geholpen.

   Vertrouwen

   Ik voelde me op m’n gemak.

   Identiteit

   Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

   Resultaat

   Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

   Tevredenheid

   Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

   55
   10 december 2018

   Sandra heeft mij laten zien wie ik als persoon mag zijn voor de mensen om mij heen. Ze heeft mij doen ontdekken wat er diep in mijn hart leeft. God heeft door Sandra heen, mij meer geloof gegeven in Hem, maar ook in mijzelf. Sandra gaf mij altijd een gevoel van dat ik welkom ben. Ze is zeer betrokken en ging liefdevol met mij om. Te weten dat je mag zijn wie je bent, geeft mij een voldaan en rustig gevoel.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   55
   28 november 2018

   Ik ben heel tevreden en dankbaar voor de gesprekken die ik met Sandra gehad heb. Samen hebben we gewerkt aan diverse zaken die mij strijd gaven en energie weg haalden. Sandra heeft door goed te luisteren en mij naar mijzelf te laten kijken geholpen om mezelf meer te accepteren zoals ik ben. Vanuit geloof en vertrouwen heeft ze laten zien dat ik mag zijn zoals God mij bedoeld heeft. Ik heb mij voorgenomen om jaarlijks 1 of meerdere gesprekken met Sandra te blijven voeren...heel verhelderend/inspirerend en opbouwend.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   55
   06 juni 2018

   Sandra heeft me goed geholpen met het op een rijtje zetten van onverwerkte zaken in mijn leven. Dit deed zij op een liefdevolle manier, zonder oordeel, meebewegend op mijn verhaal. Ook over het geloof konden we samen praten, wat ik als erg prettig heb ervaren. Maar haar grootste kwaliteit wat mij betreft is haar betrokkenheid, mij het gevoel gevende dat ik altijd welkom ben, het vertrouwen wat ze uitstraalde en mij gaf. Als ik het even moeilijk heb, kan ik ook een afspraak voor 1 keer maken. Daar ga ik zeker gebruik van maken.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   55
   30 oktober 2017

   Ik ben zeer tevreden over de coaching die Sandra me gaf! Prikkelend, een duwtje in de rug en door blijven vragen..de dingen waar ik van te voren om gevraagd had , dat deed ze juist heel goed, voelde de stemming goed aan!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   55
   01 september 2017

   Ik ben op ontdekkingsreis gegaan met Sandra als reisgezelschap. Ik had niet door hoeveel zware stenen ik in mijn knapzak meedroeg. Ik ontdekte te onderscheiden, wat is van mij en wat van de ander. Mijn knapzak is een stuk lichter geworden, dit loopt een stuk prettiger! Ik kan een ieder zo'n ontdekkingsreis over jezelf aanraden!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   55
   29 augustus 2017

   Door de wandelingen en de gesprekken die ik met Sandra had, kwam ik dichter bij mezelf en dichter bij God te staan....ik kwam iedere keer een stapje dichterbij. t was heel fijn dat de mogelijkheid er was om onze gesprekken en eventuele oefeningen buiten te kunnen doen, dit werkte voor mij erg goed. Sandra heeft de kundigheid, competenties en kwaliteiten. Ik stel mezelf niet snel open, maar ik voelde me op mijn gemak.Het is erg fijn dat ook de vragen rondom het geloof er kunnen zijn en God met ons meeliep.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid

   Schrijf een beoordeling

   Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
   Deskundigheid

   Ik ben deskundig geholpen.

   Vertrouwen

   Ik voelde me op m’n gemak.

   Identiteit

   Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

   Resultaat

   Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

   Tevredenheid

   Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

   Reactie
   Naam
   E-mailadres
   Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
    

   Stuur door

   Naam ontvanger
   E-mailadres ontvanger
   Uw e-mailadres
   Typ een bericht Niet verplicht
    
   192