Leef Emmeloord

Emmeloord
9.4/10
28 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Coach
  • Thematiek
   • Arbeid
   • Arbeidsrelaties
   • Burn out
   • Familierelaties
   • Hooggevoeligheid
   • Identiteit
   • Levensbeschouwing
   • Lichamelijke gezondheid
   • Overspannen
   • Relatieproblemen
   • Subassertiviteit
   • Verlies
   • Zelfvertrouwen
   Lees meer
  • Werkwijze
   -
  • Registraties
   • NOBCO
   • Lidmaatschap beroepsverenigingen
    -
   • Introductie
    Leef biedt individuele coaching, teamcoaching & training. Leef is er voor jou als je verlangt naar meer stevigheid van binnen en vrijheid naar buiten om je leven te leven zoals jij bent bedoeld. Leef is er voor teams die verlangen naar meer verbinding van binnen om naar buiten het verschil te maken. Ik verbind bewustwording en verantwoordelijkheid nemen van/in je gedrag aan je identiteit, wie jij bent, hoe je bent gemaakt en op welke grond jij je leven bouwt. Het resultaat? Je ervaart een verstevigd fundament onder je voeten en voelt je vrij om te zijn wie je bent. Meer weten, je bent van harte welkom! www.leefemmeloord.nl
   • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
   • Financiering
    Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend.
    In het intakegesprek bespreken we je vraag, verwachtingen en financiering van het traject.
    De kosten voor coaching worden particulier of via de werkgever (opdrachtgever) betaald. Steeds vaker kiezen werkgevers ervoor om te investering in hun werknemers door het betalen van een caochingstraject. Ben je verzekert bij Pro Life, dan kun je een vergoeding aanvragen omdat Leef Emmeloord het keurmerk Christelijke zorg heeft behaald.

    Leef Coaching is aangeloten bij:
    -De Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) onder aansluitnummer 29338.
    -De Vereniging voor Christen Coaches.
    -Heeft het keurmerk Christelijke Zorg behaald.
   • Werkgebied
    Leef Emmeloord biedt individuele coaching, teamcoaching en training aan iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en/of geloofsontwikkeling. Ik werk ervaringsgericht vanuit het systemische gedachtengoed. Ik richt me op integratie van denken, voelen en handelen. Ik werk steeds meer op een lichaamsgerichte manier.

    Vanuit mijn persoonlijke waarden, geestelijke groei en opleiding tot waarden gedreven beroepscoach bied ik voor groepen of mensen die hun Christelijke identiteit in hun (werk)leven willen versterken verdiepende meerwaarde. Eenheid in geest, ziel en lichaam versterkt verbinding in het lichaam van Christus waardoor we dichter bij onze bestemming komen in ons (werk)leven.

    Na mijn basisopleiding tot beroepscoach (2016) behaalde ik de Senior Practitioner team coachen (2019). Ik geloof in verandering van binnenuit met een sterke nadruk op de betekenis die jij hebt voor deze wereld. Daarom coach ik je vanuit je identiteit, missie, cultuur en je relaties. Ik ben opgeleid tot TransforMissioneel coach waarin Transformatie (verandering) en Missie (wie je bent in Christus) in coaching aan elkaar worden verbonden.

    De coachpraktijk van Leef Emmeloord bevind zich op ons biologische akkerbouwbedrijf. Een unieke werkplaats waar je binnen én buiten kan werken in een omgeving waar geploegd, gezaaid, gewassen bloeien én geoogst worden. Weet je van harte welkom!
   • Wijze van aanmelden
    Een verkennend intakegesprek is de eerste stap om te kijken of je bij mij op je plek bent, om daarna vrijblijvend te kunnen beslissen of je coaching of training gaat volgen.
   • Werktijden
    Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op afspraak en in overleg.
   • Gespecialiseerd in:
    Waarden gedreven coaching op identiteitsniveau. Werkgebieden: Identiteit - Levensvragen - Waarden - Je bestemming vinden - Van betekenis zijn - Je plek in (durven) nemen - Missie - Hooggevoeligheid - (Geestelijke) gebondenheid - Je identiteit in Christus - Relaties - Cultuur(omslag) - Dienend leiderschap - Teamcoaching - Werken in de zorg - ervaringsgericht.
   • Identiteit
    Overig
   • Percentage christenen onder cliënten:
    70
   • Grondslag / doelstelling
    Ik doe mijn werk in mijn coachpraktijk vanuit liefde voor ieder mens. Mijn handboek voor deze liefde is de Bijbel, Gods levende woord. In de Bijbel staat: ‘Dat u geworteld en gegrond zult zijn in Gods liefde en daarop uw leven zult bouwen’ (Efeziërs 3:17b). Geworteld en gegrond betekent ‘om onder jou een diepe en stabiele fundering te bouwen van het kennen en begrijpen van Gods liefde voor jou’. In ons leven bouwen we vaak muren op rondom ons hart om ons te beschermen tegen ervaringen die we niet weer willen meemaken. Alleen door een eerlijk en openhartige levenshouding kunnen we gezonde en duurzame relaties aangaan. De muren om ons hart kunnen worden neergehaald als ons hart met God liefde is gevuld. Dan hebben we die muren niet meer nodig. Door middels van coaching is het mijn missie jou te helpen om een diepe en stabiele fundering te bouwen, zodat je God liefde (dieper) leert kennen en gaat ervaren wat dit voor jou betekent in je leven en waar jij tegen aan loopt.

   Deze zorgaanbieder is in het bezit van het Certificaat Christelijke Zorg. Bij het aanvragen van dit certificaat zijn de volgende antwoorden gegeven

   • Christelijke identiteit
    De hulpverlener communiceert zijn/haar identiteit door middel van de website en/of een folder. Hij/zij geeft aan een levende relatie met God te hebben en belijdt dat hij/zij de bijbel ziet als het Woord van God.
   • Christelijke werkwijze
    De hulpverlener communiceert door middel van een website en/of folder op welke wijze het christelijk geloof zijn/haar werkwijze beïnvloedt of mede gestalte geeft.
   • Afstemming werkwijze
    De hulpverlener stemt zijn/haar werkwijze af op de levensbeschouwelijke identiteit van de cliënt.

   Gemiddelde beoordeling: 9.4/10

   Deskundigheid

   Ik ben deskundig geholpen.

   Vertrouwen

   Ik voelde me op m’n gemak.

   Identiteit

   Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

   Resultaat

   Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

   Tevredenheid

   Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

   55
   04 december 2021 - Goedgekeurd door de redactie

   Gastvrij ontvangen met altijd een lekker bakkie koffie. Sandra stelde de goede, soms moeilijke vragen, wat mij goed liet nadenken over de situatie. Door voorwerpen te gebruiken, tijdens een sessie, kwamen sommige punten heel dichtbij. Dit gaf duidelijkheid. Ik kijk terug naar een coach die nuchter, gastvrij en liefdevol haar werk doet.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   11 oktober 2021 - Goedgekeurd door de redactie

   Sandra bied veiligheid en betrokkenheid, waardoor ik naar mijn angsten kon kijken. Sandra richtte me regelmatig op mijn lijf wat daar gebeurd, kon me daarin stilzetten en laten voelen. ik zal Sandra zeker aanbevelen bij anderen.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.2/10
   Gemiddeld
   45
   04 oktober 2021 - Goedgekeurd door de redactie

   Vanaf het moment dat ik bij Sandra binnenstapte, voelde ik mij welkom. Ze heeft me zeer kundig en prettig begeleid op mijn zoektocht naar ruimte voor mezelf en een helder inzicht in het verleden gegeven. Door de lasten van anderen die ik op mijn schouders droeg, letterlijk bij Jezus' kruis te leggen, kon ik dit loslaten en zo licht en vol vertrouwen aan de toekomst beginnen.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   7.8/10
   Gemiddeld
   55
   17 september 2021 - Goedgekeurd door de redactie

   Sandra weet wel hoe ze het moet aanpakken om reactie te krijgen. Ik heb me op m'n gemak gevoeld. Soms wat op mijn hoede betreffende de soort vragen die er werden gesteld. Wat hielp is we het allebei over dezelfde Trooster hadden. Dat ik weer wat verder kan zien en ruimte om me heen voel is een mooi resultaat. Ik beveel Sandra aan voor diegene die op zoek is naar handvatten in de processen van het leven

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.6/10
   Gemiddeld
   55
   17 augustus 2021 - Goedgekeurd door de redactie

   Ik ben zeer tevreden over hoe ik mijn reis bij Sandra heb gehad. Ik zal het zeker aanraden bij iemand die hulp nodig heeft.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   22 juni 2021 - Goedgekeurd door de redactie

   Sandra heeft een warme persoonlijkheid en voelt goed aan waar de knelpunten zitten.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   16 april 2021 - Goedgekeurd door de redactie

   Het zoeken naar de weg die voor mij ligt heb ik gedaan met Sandra van Leef coaching. Heel fijn, prettig en Christelijk luisterend naar mijn verhaal. Een vette aanrader !

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.6/10
   Gemiddeld
   45
   12 april 2021 - Goedgekeurd door de redactie

   Loopbaancoaching bij Sandra gevolgd omdat ik weet dat ik er als mens toe doe bij haar. Goed het traject afgesloten en stappen gezet om te komen tot mijn uiteindelijke droom. Het was wel kort maar toch gaf het de juiste inzichten en dat was erg prettig.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   8.0/10
   Gemiddeld
   45
   03 februari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

   Heel goed geholpen door Sandra. Voelde als een echt vertrouwde omgeving om mij open te kunnen stellen.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   8.6/10
   Gemiddeld
   55
   10 januari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

   Sandra stelde me op mijn gemak, gaf me vertrouwen, vroeg door en werd stil op de juiste momenten. Ze heeft me geholpen door mij de juiste inzichten te geven/in te zien. Rustig, warm en vriendelijk persoon. God wordt tijdens dit proces met regelmaat benoemd en zodoende is het geloof verweven in de stappen die ik heb gemaakt.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   07 december 2020 - Goedgekeurd door de redactie

   Mijn traject bij Sandra is heel goed geweest. Ik heb er veel aan gehad en ben verder geholpen. Sandra zorgde ervoor dat ik mij vanaf het begin al veilig voelde en dat het vertrouwen opgebouwd werd. Sandra stond het hele proces naast mij en heeft mij verder geholpen.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   26 oktober 2020 - Goedgekeurd door de redactie

   Sandra heeft mij professioneel geholpen. Ze luisterde goed en wist het zo te filteren en door te vragen zodat mijn coachvraag duidelijk werd. Het voelde als zeer betrokken maar ook professioneel. Sandra heeft mij op weg geholpen naar een heel nieuw leven. Het leven dat voor mij was weggelegd maar waar ik niet aan begon. Eerst niet wetend waarom niet maar doordat Sandra de juiste vragen stelde werd het duidelijk. Mede door haar heb de ik stevigheid gevonden die ik nodig had om uit te kunnen stappen en richting te geven aan mijn identiteit en missie.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.6/10
   Gemiddeld
   45
   23 oktober 2020 - Goedgekeurd door de redactie

   Een prettige, veilige en betrokken coach met goede vaardigheden en inzichten om mensen weer verder te helpen.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   8.4/10
   Gemiddeld
   55
   16 juli 2020 - Goedgekeurd door de redactie

   Ik heb het traject bij Sandra als waardevol ervaren. Alles mocht er zijn en was bespreekbaar. Sandra is aanwezig met een warme en nuchtere houding.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.0/10
   Gemiddeld
   55
   11 juli 2020 - Goedgekeurd door de redactie

   Betrokken-authentiek-stil kunnen zijn. Dit zijn kernwoorden die bij Sandra passen. Ik voelde mij op mijn gemak en durfde me te uiten. Prettig om dezelfde geloofsbasis te hebben en dit ook te kunnen betrekken in de gesprekken.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.6/10
   Gemiddeld
   55
   01 juli 2020 - Goedgekeurd door de redactie

   Ik vond het heel bijzonder om een coachingstraject bij Sandra aan te gaan. Altijd voelde ik mij welkom en was er ruimte voor elk vlak en de moeite die ik tegen kwam. Door te luisteren, door te vragen, stiltes en er te zijn, zijn mijn doelen helemaal gerealiseerd. Sandra staat naast je ipv tegenover je. Dat geeft zoveel rust en vertrouwen om je moeite en pijn aan te gaan.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   27 mei 2020 - Goedgekeurd door de redactie

   Ik heb me in alle gesprekken op mijn gemak gevoeld bij Sandra. Ze is meelevend maar vraagt ook door en geeft de juiste handvaten.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.6/10
   Gemiddeld
   55
   13 maart 2020 - Goedgekeurd door de redactie

   De gesprekken waren intensief, emotioneel, mooi en altijd was God aanwezig. Dit kwam ook vaak in de gesprekken ter sprake.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.8/10
   Gemiddeld
   55
   05 juni 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Sandra luistert met een open en nuchtere houding naar je verhaal. Ik was in een veilige, warme omgeving en kreeg de juiste tools aangereikt.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.2/10
   Gemiddeld
   55
   05 februari 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Toen ik in contact kwam met Leef Coaching wist ik gelijk dat dit bij mij zou passen. Eerlijk/ Christelijk/ open en Sandra houd een heldere spiegel voor! Erg belangrijk in een traject opzoek naar jezelf. Sandra neemt de tijd voor je en heeft een duidelijk plan. Zo bereik je wat je wilt bereiken.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.4/10
   Gemiddeld
   55
   18 januari 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Sandra straalde voor mij persoonlijk het juiste evenwicht uit tussen zakelijk en meelevendheid uit.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.0/10
   Gemiddeld
   55
   05 januari 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Bij Leef Coaching heb ik handvatten gekregen om te ontdekken hoe ik functioneer, wat daar goed aan is en wat beter zou kunnen. Ik heb geleerd om op een goede manier ruimte te geven aan mijzelf, zonder daarbij de ander te kwetsen.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.6/10
   Gemiddeld
   55
   10 december 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Sandra heeft mij laten zien wie ik als persoon mag zijn voor de mensen om mij heen. Ze heeft mij doen ontdekken wat er diep in mijn hart leeft. God heeft door Sandra heen, mij meer geloof gegeven in Hem, maar ook in mijzelf. Sandra gaf mij altijd een gevoel van dat ik welkom ben. Ze is zeer betrokken en ging liefdevol met mij om. Te weten dat je mag zijn wie je bent, geeft mij een voldaan en rustig gevoel.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.4/10
   Gemiddeld
   55
   28 november 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Ik ben heel tevreden en dankbaar voor de gesprekken die ik met Sandra gehad heb. Samen hebben we gewerkt aan diverse zaken die mij strijd gaven en energie weg haalden. Sandra heeft door goed te luisteren en mij naar mijzelf te laten kijken geholpen om mezelf meer te accepteren zoals ik ben. Vanuit geloof en vertrouwen heeft ze laten zien dat ik mag zijn zoals God mij bedoeld heeft. Ik heb mij voorgenomen om jaarlijks 1 of meerdere gesprekken met Sandra te blijven voeren...heel verhelderend/inspirerend en opbouwend.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.4/10
   Gemiddeld
   55
   06 juni 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Sandra heeft me goed geholpen met het op een rijtje zetten van onverwerkte zaken in mijn leven. Dit deed zij op een liefdevolle manier, zonder oordeel, meebewegend op mijn verhaal. Ook over het geloof konden we samen praten, wat ik als erg prettig heb ervaren. Maar haar grootste kwaliteit wat mij betreft is haar betrokkenheid, mij het gevoel gevende dat ik altijd welkom ben, het vertrouwen wat ze uitstraalde en mij gaf. Als ik het even moeilijk heb, kan ik ook een afspraak voor 1 keer maken. Daar ga ik zeker gebruik van maken.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.0/10
   Gemiddeld
   55
   30 oktober 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Ik ben zeer tevreden over de coaching die Sandra me gaf! Prikkelend, een duwtje in de rug en door blijven vragen..de dingen waar ik van te voren om gevraagd had , dat deed ze juist heel goed, voelde de stemming goed aan!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.0/10
   Gemiddeld
   55
   01 september 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Ik ben op ontdekkingsreis gegaan met Sandra als reisgezelschap. Ik had niet door hoeveel zware stenen ik in mijn knapzak meedroeg. Ik ontdekte te onderscheiden, wat is van mij en wat van de ander. Mijn knapzak is een stuk lichter geworden, dit loopt een stuk prettiger! Ik kan een ieder zo'n ontdekkingsreis over jezelf aanraden!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.2/10
   Gemiddeld
   55
   29 augustus 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Door de wandelingen en de gesprekken die ik met Sandra had, kwam ik dichter bij mezelf en dichter bij God te staan....ik kwam iedere keer een stapje dichterbij. t was heel fijn dat de mogelijkheid er was om onze gesprekken en eventuele oefeningen buiten te kunnen doen, dit werkte voor mij erg goed. Sandra heeft de kundigheid, competenties en kwaliteiten. Ik stel mezelf niet snel open, maar ik voelde me op mijn gemak.Het is erg fijn dat ook de vragen rondom het geloof er kunnen zijn en God met ons meeliep.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.0/10
   Gemiddeld

   Schrijf een beoordeling

   Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
   Deskundigheid

   Ik ben deskundig geholpen.

   Vertrouwen

   Ik voelde me op m’n gemak.

   Identiteit

   Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

   Resultaat

   Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

   Tevredenheid

   Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

   Reactie
   Naam
   Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
   E-mailadres
   Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
    

   Stuur door

   Naam ontvanger
   E-mailadres ontvanger
   Uw e-mailadres
   Typ een bericht Niet verplicht
    
   192