Over de Brug praktijk voor psycho- pastorale counseling

Halsteren
Geen beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Psycho-sociale hulpverlening
  • Pastorale zorg
 • Thematiek
  • Burn out
  • Echtscheiding
  • Identiteit
  • Levensbeschouwing
  • Overspannen
  • Rouw
  • Somberheid
  • Verlies
  • Zelfvertrouwen
  • Zwak zelfbeeld
  Lees meer
 • Werkwijze
  • Individuele therapie
  • Pastorale begeleiding
 • Registraties
  -
 • Lidmaatschap beroepsverenigingen
  -
 • Introductie
  'Over de Brug' is een praktijk voor psycho-pastorale hulpverlening, gevestigd in Tholen.
 • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
 • Financiering
  Het intake gesprek is vrijblijvend en kost €25. Het tarief voor een gesprek is € 50, - per uur.
 • Werkgebied
  Zeeland - Tholen - Halsteren
 • Wijze van aanmelden
  Via het contactformulier die je kan vinden op de website. En anders telefonisch
 • Werktijden
  Maandag, woensdag, en eventueel vrijdagmorgen. Maandagavond - Dinsdagavond.
 • Gespecialiseerd in:
  Godsbeeld, zelfbeeld, identiteit, rouwverwerking, cognitieve gedragstherapie
 • Identiteit
  Protestants Christelijk
 • Percentage christenen onder cliënten:
  100
 • Grondslag / doelstelling
  Verlang je naar heelheid? Innerlijke genezing, inzicht in jezelf en je situatie? Dan wil ik je daar graag in begeleiden. De Bijbel en gebed nemen een belangrijke plaats in tijdens de gesprekken. Herstel van wonden en trauma's uit het verleden. Omgaan met de situatie en vooruit kijken.
55
02 juni 2021 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Het was een hele stap voor mij om hulp te zoeken, maar zo blij én dankbaar dat ik die stap genomen heb. Anneke heeft me handvatten gegeven om met mijn pijn en verdriet om te gaan. Ik vond het ook fijn om te beginnen met gebed en stukje uit te de bijbel te lezen en te bespreken. Anneke is een oprecht lieve vrouw, is rustig en heeft mij echt geholpen. Ben nu klaar met de therapie maar als er iets is of het gaat niet mag ik altijd contact met haar opnemen. Bedankt Anneke!!!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
09 maart 2021 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Lieve Anneke, Dank je wel voor het meewandelen in mijn leven het afgelopen jaar. Ik kwam bij jou met allerlei vragen en onzekerheden en vol emoties. Vanuit een oprechte interesse en bewogenheid luisterde je naar mij, hield je mij een spiegel voor, stelde je vragen, deelde je jouw eigen ervaring, zette je methodieken en spelvormen in, gaf je me tips mbt boeken en podcasts, lazen we uit de Bijbel en bad je voor mij en mijn gezin. Je hebt me dichter bij God en zo dichter bij mezelf gebracht. Daardoor is er meer rust en balans bij mij en in mijn gezin. Daarvoor dank ik God en jou!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
45
17 februari 2021 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Ik heb er heel veel aan gehad. Het gaf me weer perspectief om verder te kunnen. Niks wat te gek om te zeggen dat was fijn. Ik voelde echtheid en oprechte interesse.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
8.8/10
Gemiddeld
55
15 februari 2021 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Anneke is een goed luisterend oor en heeft mij op een goede manier in mijn proces begeleiding gegeven. Fijn dat ze zich niet opdringt en rust en vertrouwen uitstraalt. Het is aan mijzelf geweest om iets met haar inzichten te doen. Zo fijn om te merken dat God goed is. Enorm dankbaar!!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
27 augustus 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Ik worstelde al jaren met angst en paniek, met gebeurtenissen uit het verleden en met God. Toen ik bij Anneke kwam had ik heel wat hulpverleners gezien en was eigenlijk het vertrouwen een beetje kwijt. Het was een verademing: de tijd die ze voor me nam en dat ze zo zonder oordeel en met liefde mee heeft gekeken in mijn situatie. Heel professioneel en tegelijkertijd enorm betrokken. Ik heb zo veel geleerd over God en over mijzelf. Ik ervaar nu veel meer rust en vertrouwen. Ik zou Anneke zeker aanbevelen bij anderen.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
18 juli 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Voor mij duurde het even voor ik me veilig voelde maar Anneke geeft deze ruimte, Daarna ging het het vanzelf en heeft Anneke me met andere ogen naar de dingen leren kijken. Met hulp van Anneke mocht ik de weg naar God terug vinden en kan ik de omstandigheden beter aan .Anneke is een liefdevolle hulp verlener , wijst je de juiste weg.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
06 juli 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Bij Anneke heb ik veel geleerd. Ik heb veel inzicht gekregen in dingen en ze heeft me anders leren kijken naar de mensen, de wereld en mezelf. Gelijk vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak bij haar. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij Anneke de gesprekken aan te gaan. Anneke gaf me heel erg het gevoel dat ik met alles bij haar terecht kon en dat ik welkom was. Ik zou iedereen aanraden om naar Anneke te gaan!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
16 juni 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Anneke is uiterst bekwaam in het luisteren, meedenken in een bijbels kader.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
20 februari 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

We spraken over verdriet, we spraken over pijn. We spraken over loslaten en over hoe zwaar het soms kan zijn. We spraken over vroeger en over de poppetjes in ons leven. We spraken over het dragen van lasten, ongevraagd aan ons gegeven. We spraken over vrijheid en over de Heer… Weet je Anneke, het leven doet nu zoveel minder zeer. Alles kreeg een plekje en keuzes werden gemaakt. Een spiegel werd ons voorgehouden en verhelderend werd ons hart geraakt. Even stilstaan, even nadenken, wat past bij ons en wat juist niet. Ja, even een flinke pas op de plaats en kijken naar wat het leven biedt. Je bent respectvol...een oordeel zal niet over jouw lippen verschijnen. Je bent lief en vol begrip, je laat de zon opnieuw in mensenlevens schijnen. Je bent een kind van de allerhoogste Heer. Je spreekt niet namens jezelf, je geeft Hem alle eer. Je bent een waardevol mens in deze harde en verdrietige wereld en juist daarom wensen wij jou en je gezin veel zegen en kracht! Maar nu, nu danken wij jou voor alles, voor alles wat je ons hebt gebracht.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
17 januari 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

In een korte tijd heel veel handvatten in inzichten gekregen. De gesprekken waren erg fijn door Anneke haar betrokkenheid, deskundigheid en het betrekken van God bij de gesprekken.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
30 november 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

nadat er in korte tijd heel veel veranderingen plaats vonden in ons gezin, kwam ik terecht in een periode van rouw, leegte en doelloosheid. Anneke hielp mij in deze tijd, zicht te krijgen, op wie ik was en wat ik nodig had. God heeft haar gebruikt om Zijn liefde door te geven en weer te weten wie ik ben en welke talenten/mogelijkheden ik heb gekregen. Dankbaar!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
06 juni 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Heel deskundig geholpen; ging voor een behandeling van mijn burn-out naar Anneke maar al heel snel bleek dat ik door een gebeurtenis in mijn jeugd ook te kampen had met verlatings angst. Samen met Anneke en God ben ik vanuit een heel diep dal gekomen en kan de toekomst weer met vol vertrouwen tegemoet zien. Dank je wel. Ik hoop dat het nooit meer nodig zal zijn maar heb ik ooit nog eens hulp nodig ga ik zeker terug naar Anneke.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
14 mei 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Een lieve hulpverlener!! Met een hart voor God en voor mensen. Neemt echt de tijd voor je en geeft goede tips hoe je met bepaalde vraagstukken en problemen om moet gaan!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
24 april 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Anneke is zeer betrokken. Zij gebruikt bij elke ontmoeting en stap Bijbelse principes en elk contact is veilig verpakt in gebed. Erg prettig is dat zij ook uit andere christelijke bronnen (studiemateriaal) gerichte informatie en adviezen geeft. Daarnaast heeft zij een groot inlevingsvermogen en stelt verrassende vragen die helpen om een situatie ook vanuit een ander perspectief te zien. Veilig en prettig was het ook te weten dat zij alleen met ons en de Heer sprak over wat ons bij haar bracht om hulp en advies te ontvangen. Heel praktisch vonden wij bij ons laatste gesprek de zgn tuin van je leven, waarin gevraagd werd om over 6 punten in je leven na te denken en dit te verwoorden. Dit kon ook door middel van een tekening worden beantwoord. Het was een stimulerende afronding van de reeks gesprekken die wij samen met Anneke hebben gevoerd. Als iemand christelijke hulp zoekt zouden wij Anneke zeker adviseren.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.4/10
Gemiddeld
55
26 december 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte bij Anneke wist ik dat het goed was. God was erbij. Anneke is een hele rustige vriendelijke en lieve vrouw met een groot doortastend vermogen. Dankzij haar gesprekken heb ik eindelijk mogen ontdekken hoe God naar me kijkt en hoeveel Hij van mij houdt. Ik ging naar Anneke toe met de hoop dat ik dat laatste stukje rust kon vinden na alle ellende in mijn leven. Het resultaat is veel meer dan ik had verwacht!! Ik ben zó blij nu ik het vaderhart van God ken. Ik raad iedereen aan om een intake gesprek te volgen bij Anneke, je zult vanzelf de conclusie trekken dat het goed is :-)

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.8/10
Gemiddeld
55
23 november 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Het was echt heel fijn en goed om naar Anneke te gaan! Het is voor mij zo veel waard geweest. Ontzettend veel dingen geleerd en dingen vanuit een ander oogpunt leren zien. Ik kon merken dat Anneke heel deskundig is. En ik voelde me altijd op mijn gemak. Het is niet altijd makkelijk om hulp te zoeken, maar echt het is het zo waard!! Ook is het heel fijn dat Anneke een christelijke hulpverlener is, dit maakt het geloof zo veel sterker en met hulp van God kan er ook zoveel bereikt worden. Zoals Anneke vaak zei: we zitten hier eigenlijk met z'n drieën want God is erbij. Ik ben enorm tevreden over het bereikte resultaat en zonder deze hulp was ik nooit zo ver gekomen. Ik zou iedereen die moeilijkheden heeft aanraden om naar Anneke te gaan!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
20 november 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Top! Fijn om met Anneke te praten. Wat mij altijd bij zal blijven is dat ze ook thuis voor mij gebeden heeft. Dat vond ik zo bijzonder...

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.0/10
Gemiddeld
55
18 november 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Het voelt erg vertrouwd om met Anneke in gesprek te gaan. Met de Bijbel en gebed als leidraad bij alle gesprekken kan je tot je innerlijke zelf komen. Het is zwaar om inzicht te krijgen in je problemen. Maar door de kennis van Anneke en het vertrouwen op Zijn Woord kan je genezen ! Je kan na een gesprek weer vooruit zien en uitzien naar het volgende gesprek met oefeningen om die tijd door te komen en te groeien in je geloof. Terwijl ze altijd beschikbaar is als het even niet meer gaat met bemoedigende gesprekjes of berichten per email of sms tussendoor. Echt een waardevolle aanrader in je dal van depressie, laag zelfbeeld, rouw en verdriet om met zo een lieve, sterke vrouw je levenspad te vervolgen.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
17 november 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Ik ben ontzettend goed geholpen door Anneke. Ze gaf mijn inzichten en de wijsheid die ik nodig had. Dit in combinatie met Gods Woord heeft mij in korte tijd er weer bovenop geholpen. Absoluut een aanrader!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.0/10
Gemiddeld

Schrijf een beoordeling

Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
Deskundigheid

Ik ben deskundig geholpen.

Vertrouwen

Ik voelde me op m’n gemak.

Identiteit

Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

Resultaat

Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

Tevredenheid

Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

Reactie
Naam
Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
E-mailadres
Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
 

Stuur door

Naam ontvanger
E-mailadres ontvanger
Uw e-mailadres
Typ een bericht Niet verplicht
 
192