Praktijk Rise Up Doelgroep: hulp bij burnout /overspannenheid, maar ook andere problematieken.

Heerde
Gemiddeld 4 sterren uit2 beoordelingen
  • Soort zorgaanbieder
   • Psycho-sociale hulpverlening
   • Psychosociaal therapeut
  • Problematiek
   • Burn out
   • Dwangproblemen
   • Overspannen
   • Rouw
   • Subassertiviteit
   • Verwerking algemeen
   • Zwak zelfbeeld
   Lees meer
  • Werkwijze
   • Individuele therapie
   • Psycho-sociale hulpverlening
  • Registraties
   -
  • Lidmaatschap beroepsverenigingen
   • Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
   • Introductie
    Mijn doelgroep is burnout/overspannenheid, maar ook hen met andere problematieken zijn van harte welkom. Ik ga uit van 10 sessies (1 sessie per 2 weken). Soms zijn het er minder en soms wat meer, al naar gelang de problematiek. Na elke 5e sessie evalueren we. Je kunt een gratis kennismakingsgesprek aanvragen van een half uur. Wil je gelijk aan de slag dan kun je een afspraak maken voor een intake, welke een uur duurt (is niet gratis). Voor verdere gegevens en wie ik ben zie de website: www.praktijkriseup.nl Zie ook het kopje: cliënten vertellen om een indruk te krijgen van mijn werk.
   • Financiering
    De kosten zijn 60 euro per sessie (= per uur).
    Helaas worden de kosten niet vergoed door de verzekeraars daar ik geen lid meer ben van NFG en RBCZ. Er bestaat wel de mogelijkheid om een PGB voor ondersteunende begeleiding aan te vragen, als dit voor jou van toepassing is.
    Andere mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de kosten zijn wellicht:
    - je werkgever, die vaak bereid is om (een deel) van de kosten van hulpverlening, in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, te betalen; zeker als het gaat om problemen die op de werkplek ontstaan zijn of daar hun invloed hebben. In de meeste gevallen is overleg met de bedrijfsarts voldoende om deze kosten vergoed te krijgen.
    - uitkeringsinstantie,
    - de bijzondere bijstand van de gemeentelijke sociale dienst
    - de diaconie van de kerk of gemeente waartoe je behoort.
    Heb je een heel laag inkomen dan kunnen we overleggen over een alternatief bedrag.
   • Werkgebied
    Gelderland, Overijssel, Flevoland e.o. Ook uit de provincie Utrecht heeft men de praktijk gevonden en heeft men het er voor over om 1 uur te rijden.
   • Wijze van aanmelden
    Telefonisch aanmelden op werkdagen van 9.00 - 9.30 en van 18.00 tot 18.30. Bij geen gehoor kun je een boodschap inspreken en word je zo snel mogelijk teruggebeld. Aanmelden kan ook via e-mail: prakrijkriseup@live.nl Je kunt je aanmelden voor een intakegesprek van een uur (is niet gratis). Je kunt je ook eerst aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Dit is nog geen intake of therapie. Wat heel prettig is voor u is dat er geen wachtlijst is! Er is geen doorverwijzing nodig, alleen (bij mijn weten) vraagt zorgverzekeraar Menzis wel om een verwijzing van een arts.
   • Werktijden
    Bij voorkeur dinsdag en donderdag. Na overleg is het ook mogelijk op andere dagen en bij uitzondering 's avonds.
   • Gespecialiseerd in:
    Burnout, Overspannenheid. Ervaringsdeskundige in dit gebied. (Zie website)
   • Identiteit
    Protestants Christelijk
   • Percentage christenen onder cliënten:
    80
   • Grondslag / doelstelling
    Doelgroep: burnout/overspannenheid, maar ook hen met andere problematieken zijn van harte welkom. Praktijk Rise Up ontleent haar naam aan Nehemia 2:18 waar staat: Let us rise up and build, laten we opstaan en (her)bouwen. Vanuit een christelijke visie en met bewogenheid de ander, die dreigt te vallen of al gevallen is (vastgelopen), helpen om weer op te staan en weer nieuwe vorm te kunnen geven aan zijn/haar leven. We kijken naar - hoe je Burn-Out ontstaan is - wat je nu nodig hebt om tot herstel te komen - hoe je je oude levenspatroon veranderen kunt tot een gezond levenspatroon, zodat een BO in de toekomst voorkomen kan worden, (zoals o.a. goed zorgen voor jezelf , leren genieten van het leven, leren nee zeggen, niet constant alle verantwoordelijkheden op je nemen etc.) Er is ook ruimte voor vragen rondom het geloof en als de cliënt het goed vindt sluit ik de sessie altijd af met een kort gebed.

   Gemiddelde beoordeling

   Deskundigheid

   Ik ben deskundig geholpen.

   Vertrouwen

   Ik voelde me op m’n gemak.

   Identiteit

   Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

   Resultaat

   Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

   Tevredenheid

   Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

   45
   05 mei 2017

   We hebben in alle openheid gesprekken kunnen voeren waarin ik mij duidelijk vertrouwd heb gevoeld en respectvol ben benadert. Cora is een goede gesprekspartner om er weer bovenop te komen. Afronden met gebed is voor mij zeer waardevol en was absoluut gemeend en oprecht.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   55
   06 juli 2016 (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Een zeer bekwame hartelijke vrouw. Ze hoort je niet alleen ze luistert ook echt, wat maakt dat je hulpvraag goed beantwoord wordt. Het traject was dan ook echt op maat. Het is fijn dat de praktijk bij haar aan huis is. Dit geeft een vertrouwelijk gevoel en maakt de drempel laag. Ik zou Praktrijk Rise Up echt bij je aanraden. Zelf ben ik hier geweest voor Burn-out, familieproblemen en weer tot mezelf komen(mezelf worden). Een Burn-out en weer opzoek gaan naar jezelf is heftig, maar had ik maar jaren eerder geleerd wat ik hier aan handvaten heb meegekregen en wat ik hier heb geleerd voor de rest van mijn leven. We begonnen altijd met een kopje koffie/thee en eindigden met gebed. Dit was heel fijn. Maar ook door de gesprekken/therapie heen zag je de liefde van Jezus door haar heen.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid

   Schrijf een beoordeling

   Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
   Deskundigheid

   Ik ben deskundig geholpen.

   Vertrouwen

   Ik voelde me op m’n gemak.

   Identiteit

   Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

   Resultaat

   Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

   Tevredenheid

   Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

   Reactie
   Naam
   E-mailadres
   Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
    

   Stuur door

   Naam ontvanger
   E-mailadres ontvanger
   Uw e-mailadres
   Typ een bericht Niet verplicht
    
   192