Who I am coaching

Gorinchem
9.6/10
10 beoordelingen
  • Soort zorgaanbieder
    • Coach
    • Thematiek
      • Angstproblemen
      • Burn out
      • Echtscheiding
      • Hooggevoeligheid
      • Hoogsensitief
      • Identiteit
      • Overspannen
      • Somberheid
      • Subassertiviteit
      • Verwerking algemeen
      • Zelfvertrouwen
      • Zwak zelfbeeld
      Lees meer
    • Werkwijze
      • Creatieve therapie
      • Maatschappelijk werk
      • Pastorale begeleiding
    • Registraties
      • Total Balance Coaches
      • Lidmaatschap beroepsverenigingen
        -
      • Introductie
        Samen met jou wil ik een traject aangaan van persoonlijke ontwikkeling. Ik wil met jou gaan kijken, naar waar jij op dit moment tegenaan loopt. Welke hindernissen zijn er te nemen, of waarom loop je vast en lukt het maar niet om verder te komen. Misschien ben je door de omstandigheden jezelf even kwijt, dan kunnen we op zoek gaan naar de beste versie van jou. Wat heeft jou gemaakt tot wie je nu bent en hoe je het graag zou willen voor je toekomst. Ik wil graag een poosje met jou mee lopen om te kijken waar je tegenaan loopt, om jezelf terug te vinden, in balans te komen met God, jezelf en je omgeving en jij hierdoor de beste versie van jezelf kan worden. Ik wil naar je luisteren en wil je bemoedigen. Samen gaan we ontdekken wat er in jou zit, jouw talenten naar boven halen, je passie ontdekken en ontdekken hoe waardevol je bent.
      • Financiering
        Tarieven zijn te vinden op de website.
        Regelmatig hebben werkgevers een potje voor een coach traject.
      • Werkgebied
        Nederland/Gorinchem.
      • Wijze van aanmelden
        Aanmelden kan via het contactformulier op website, door een mail te sturen naar mirjam@who-i-am.nl Ik neem dan contact met u op voor een gratis kennismakingsgesprek.
      • Werktijden
        Op afspraak
      • Gespecialiseerd in:
        Zie problematiek
      • Identiteit
        Protestants Christelijk
      • Percentage christenen onder cliënten:
        90
      • Grondslag / doelstelling
        Ik coach vanuit een Christelijke grondslag. Van de vraag Who am I? Naar een krachtig weten Who I am!

      Deze zorgaanbieder is in het bezit van het Certificaat Christelijke Zorg. Bij het aanvragen van dit certificaat zijn de volgende antwoorden gegeven

      • Christelijke identiteit
        De hulpverlener communiceert zijn/haar identiteit door middel van de website en/of een folder. Hij/zij geeft aan een levende relatie met God te hebben en belijdt dat hij/zij de bijbel ziet als het Woord van God.
        https://www.who-i-am.nl/
      • Christelijke werkwijze
        De hulpverlener communiceert door middel van een website en/of folder op welke wijze het christelijk geloof zijn/haar werkwijze beïnvloedt of mede gestalte geeft.
        https://www.who-i-am.nl/over-mij/
      • Afstemming werkwijze
        De hulpverlener stemt zijn/haar werkwijze af op de levensbeschouwelijke identiteit van de cliënt.
        Van de vraag Who am I? Naar een krachtig weten, Who I am! Je mag zijn wie je bent op alle punten.

      Gemiddelde beoordeling: 9.6/10

      Deskundigheid

      Ik ben deskundig geholpen.

      Vertrouwen

      Ik voelde me op m’n gemak.

      Identiteit

      Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

      Resultaat

      Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

      Tevredenheid

      Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

      55
      17 januari 2024 - Goedgekeurd door de redactie

      In een periode waarin ik mijzelf helemaal kwijt raakte, bij Mirjam terecht gekomen om er achter te komen wat er met me aan de hand was. Ik bleek tegen een burn out aan te zitten en was blij dat Mirjam mij het advies gaf om totale rust te nemen. Mirjam heeft me door deze lastig periode heen geholpen. Ik dacht dat ik hier niet meer vanaf zou komen maar Mirjam vertelde me bij elk gesprek weer dat het echt wel goed zou komen en dat kwam het! Ik heb veel geleerd bij Mirjam en kan weer positief kijken naar de toekomst, ik weet nu wat ik wel wil en wat niet. Het fijne is ook dat onze identiteit hetzelfde is. We hebben mooie gesprekken gehad over het geloof en mag er echt op vertrouwen dat God altijd bij mij is. Mooi ook om te zien hoe Mirjam God in haar leven ervaart en dat overbrengt.

      Deskundigheid
      Resultaat
      Identiteit
      Vertrouwen
      Tevredenheid
      10.0/10
      Gemiddeld
      55
      23 november 2023 - Goedgekeurd door de redactie

      Nadat ik met pensioen was gegaan, bleek het toch niet zo eenvoudig als ik had gedacht. Problemen en trauma’s uit het verleden bleken niet voldoende verwerkt te zijn. Het uitte zich in behoorlijke spanningsklachten, slecht zelfbeeld, etc. Via de kerk kwam ik in contact met Mirjam en ben eerst eens een gezellig bakkie met haar gaan doen. Wat mij erg aansprak, was het coaching traject. Ik vertaalde dat naar iemand die met je meeloopt, de juiste vragen stelt en je helpt te reflecteren. En dat heeft Mirjam meer dan waargemaakt. Door de methode heb ik samen met Mirjam, ook weer mijn liefde voor schilderen ontdekt. Geloof is een heel belangrijk onderdeel van dit traject en daardoor heb ik God op een nieuwe liefdevolle manier leren kennen. Het was geen gemakkelijk traject, maar uiteindelijk heel waardevol. Ik ben er nog niet, maar heb voorlopig voldoende handvatten gekregen om verder te komen. Ik mag er weer zijn! Mirjam dank je wel dat je er was. Dank voor je luisteren, het meedenken, het plaatsen van zaken in het juiste perspectief. Ik wens je Gods zegen toe in dit werk en bid dat je voor meer mensen tot zegen mag zijn.

      Deskundigheid
      Resultaat
      Identiteit
      Vertrouwen
      Tevredenheid
      9.0/10
      Gemiddeld
      55
      31 mei 2023 - Goedgekeurd door de redactie

      Ik ben bij Mirjam terecht gekomen voor meer balans in mijn leven. Al in het eerste gesprek voelde ik mij erg op mijn gemak. Dit komt omdat Mirjam goed aanvoelt welke punten er belangrijk zijn om te bespreken en welke begeleiding je nodig hebt. Door de structuur van het boek is geen enkel onderwerp onbesproken gebleven. Hierdoor is mijn ‘rugzak’ opgeruimd en heb ik handvatten voor de toekomst gekregen. Ik kan iedereen aanraden om een traject aan te gaan, ik ben er ontzettend mee geholpen!

      Deskundigheid
      Resultaat
      Identiteit
      Vertrouwen
      Tevredenheid
      10.0/10
      Gemiddeld
      45
      20 maart 2023 - Goedgekeurd door de redactie

      Ik voel me geholpen door Miriam. Ik kan beter omgaan met situaties terwijl dat eerst lastig was. Ik begrijp mezelf beter en kan in de meeste situaties ook beter met mezelf omgaan. Ik ben zeker tevreden, maar door de balans tussen identiteit en kosten (die niet vergoedt worden door de verzekering) weet ik niet of ik weer dezelfde beslissing zou maken.

      Deskundigheid
      Resultaat
      Identiteit
      Vertrouwen
      Tevredenheid
      8.0/10
      Gemiddeld
      Reactie:

      Bedankt voor je mooie review!

      Over het stukje vergoeding heb k heb goed nieuws!....

      Bedankt voor je mooie review!

      Over het stukje vergoeding heb k heb goed nieuws!
      'Who I am coaching' voldoet sinds maart aan de criteria die nodig zijn om dit traject vergoed te krijgen via de verzekering.
      Dit kan o.a. wanneer je via Pro Life verzekerd bent.
      Informeer hiervoor eerst je verzekeringsmaatschappij en vraag of je op de juiste manier verzekerd bent.

      -Ook kan je dit traject in de meeste gevallen vergoed krijgen door je werkgever.
      De meeste werkgevers hebben een potje dat speciaal gereserveerd is voor coaching.

      -Ook vanuit de PGB kan deze coaching worden vergoed.
      Lees meer
      55
      01 februari 2023 - Goedgekeurd door de redactie

      Mirjam heeft me erg geholpen. Doormiddel van goed luisteren en de goede vragen te stellen zet ze je aan het nadenken en geeft je verhelderende inzichten. En door alles heen laat ze zien hoe God naar je kijkt en je lief heeft.

      Deskundigheid
      Resultaat
      Identiteit
      Vertrouwen
      Tevredenheid
      10.0/10
      Gemiddeld
      55
      01 februari 2023 - Goedgekeurd door de redactie

      Zeer tevreden over alle sessies met Who I Am Coaching! Naast dat ik iedereen aanraad om eens met een coach of deskundige over jezelf te praten, ook als alles goed voelt. Zou ik zeker Mirjam aanraden om deze stappen mee te zetten. Ik was heel benieuwd naar mezelf, naar hoe de dingen uit mijn verleden mij hebben gevormd en wat voor invloed die hebben op de mensen om mij heen maar ook zeker op mezelf. De sessies met Mirjam waren altijd heel fijn, ik voelde mij op m'n gemak en vrij om alles te vertellen. Sommige sessies waren zwaar, dan nam ze ook echt de tijd om mij rustig naar huis te laten gaan. Geen tijdsdruk, maar alleen maar zorg en een fijn gevoel. Bedankt Mirjam voor alle fijne gesprekken, ik ben zeker gegroeid de afgelopen maanden, mede door jou hulp.

      Deskundigheid
      Resultaat
      Identiteit
      Vertrouwen
      Tevredenheid
      10.0/10
      Gemiddeld
      55
      29 januari 2023 - Goedgekeurd door de redactie

      Zeer tevreden over alle sessies met Who I Am Coaching! Naast dat ik iedereen aanraad om eens met een coach of deskundige over jezelf te praten, ook als alles goed voelt. Zou ik zeker Mirjam aanraden om deze stappen mee te zetten. Ik was heel benieuwd naar mezelf, naar hoe de dingen uit mijn verleden mij hebben gevormd en wat voor invloed die hebben op de mensen om mij heen maar ook zeker op mezelf. De sessies met Mirjam waren altijd heel fijn, ik voelde mij op m'n gemak en vrij om alles te vertellen. Sommige sessies waren zwaar, dan nam ze ook echt de tijd om mij rustig naar huis te laten gaan. Geen tijdsdruk, maar alleen maar zorg en een fijn gevoel. Bedankt Mirjam voor alle fijne gesprekken, ik ben zeker gegroeid de afgelopen maanden, mede door jou hulp.

      Deskundigheid
      Resultaat
      Identiteit
      Vertrouwen
      Tevredenheid
      10.0/10
      Gemiddeld
      55
      11 juli 2022 - Goedgekeurd door de redactie

      Zoekende naar hulp en ondersteuning tijdens een periode van burn-out en angsten kwam Mirjam op mijn pad. Na een heel fijn intake gesprek klikte het gelijk! Hierna gestart met het Total balance traject. Mirjam heeft me dankzij het traject met mooi werkboek leren inzien wat wel en niet van mij is, wat mij energie kost maar ook energie geeft. Wat ik mag loslaten en waarop ik mag vertrouwen. Door middel van vragen maar ook creatieve opdrachten waardoor er dingen boven kwamen die ik niet verwacht had dat het me nog zoveel deed. Vertrouwen in jezelf terugvinden, wie je echt bent. En wie er om je geeft. Ik heb heel veel geleerd over mezelf en ook over hoe God een plekje in mijn leven heeft. En nu kunnen doorbouwen aan een sterke toekomst met licht en liefde. Met een lach en een traan! Mirjam bedankt je bent een pracht mens!

      Deskundigheid
      Resultaat
      Identiteit
      Vertrouwen
      Tevredenheid
      10.0/10
      Gemiddeld
      55
      10 januari 2022 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

      Ik ben heel dankbaar dat ik Mirjam heb ontmoet! Gesprekken met Mirjam en het werken in het werkboek van Total Balance hebben in korte tijd al veel gebracht. Tijd nemen om je ballast te bekijken/bespreken, ontdekken waar dat vandaan komt en hoe je er mee om kan gaan. Huilen van verdriet maar ook lachen van vreugde door nieuwe inzichten. Weer lichtpunten zien, uit het verleden leren, meer balans vinden in mezelf en het dagelijks leven. Ook zo waardevol dat God hierin dichtbij is en dat Mirjam vanuit Zijn liefde kan coachen. Ik voel me sterker én geliefd!

      Deskundigheid
      Resultaat
      Identiteit
      Vertrouwen
      Tevredenheid
      10.0/10
      Gemiddeld
      55
      07 januari 2022 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

      Ik kreeg Mirjam letterlijk als verrassing toegevoegd op mijn insta. Niet wetende wie ze was en wat ze deed. Maar juuist haar had ik zo nodig in de fase van mn leven. Meteen stond ze voor me klaar en maakte ze tijd… ze is kundig en superposititief zonder haar kritische blik te verliezen. Wijkt van een pad af omdat er op dat moment iets anders nodig is. Ik ben nu een paar maanden bezig maar dankbaar dat ze mij laat zien dat ik mezelf mag zijn en waardevol ben. Heb nog even te gaan. Maar nu al enorm blij voor deze verrijking in mn leven. Aanrader!

      Deskundigheid
      Resultaat
      Identiteit
      Vertrouwen
      Tevredenheid
      9.8/10
      Gemiddeld

      Schrijf een beoordeling

      Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
      Deskundigheid

      Ik ben deskundig geholpen.

      Vertrouwen

      Ik voelde me op m’n gemak.

      Identiteit

      Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

      Resultaat

      Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

      Tevredenheid

      Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

      Reactie
      Naam
      Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
      E-mailadres
      Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
       

      Stuur door

      Naam ontvanger
      E-mailadres ontvanger
      Uw e-mailadres
      Typ een bericht Niet verplicht
       
      192