Waarom christelijke gezinshuizen belangrijk zijn

Iedereen moet de kans krijgen om in een veilige haven op te groeien. Die veilige haven is een gezin. Wij vinden het belangrijk om iedereen die kans te bieden, ook kinderen en jongeren die niet meer thuis kunnen wonen. Daarom wil ikzoekchristelijkehulp.nl een overzicht bieden van alle christelijke gezinshuizen in Nederland.

Omdat wij dit zo belangrijk vinden willen wij een actueel aanbod weergeven van christelijke gezinshuizen in Nederland. Op die manier is er een eenvoudig overzicht te bieden aan christelijk Nederland. Wij hebben voor u een opsomming gemaakt van drie redenen waarom uw gezinshuis aanmelden belangrijk is:

Bereik

Ikzoekchristelijkehulp.nl is al meer dan 15 jaar een belangrijke zoekmachine binnen de christelijke zorg. Jaarlijks hebben wij meer dan 100.000 bezoekers op onze website. Een landelijk overzicht heeft impact. Wekelijks krijgen wij reviews van mensen die via ikzoekchristelijkehulp.nl een zorgaanbieder heeft gevonden.

Doelgroep

Als christelijk gezinshuis heeft u een belangrijk verschil met de meeste gezinshuizen. U bent christen, wat betekent dat u kinderen en jongeren iets extra's meegeeft. Het is voor veel gezinshuizen een uitdaging om christenen te bereiken. Met een registratie op ikzoekchristelijkehulp.nl kunt u duidelijk en gemakkelijk uw identiteit uitdragen en een specifieke doelgroep bereiken, namelijk christenen in Nederland!

Het is gratis

Last, but not least... een vermelding op ikzoekchristelijkehulp.nl is geheel gratis. Alles wat u hoeft te doen is een aanmelding versturen via deze button:

Gratis aanmelding

 

Mocht u vragen hebben staan wij u graag te woord. Mail naar info@ikzoekchristelijkehulp.nl of bel ons op +31 (0)85 212 92 37.
 

429