Anja Schilder trainer en coach voor jeugd en gezin

Harlingen
Geen beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  -
 • Problematiek
  -
 • Werkwijze
  -
 • Registraties
  -
 • Lidmaatschap beroepsverenigingen
  -
 • Introductie
  Mijn passie is mensen en kinderen in beweging en verbinding brengen. Kinderen en jongeren hebben veel te leren, maar ouders ook. Soms hapert er iets in de opvoeding of in de ontwikkeling. Ik loop graag even mee om te ondersteunen, te coachen en te trainen. Als trainer en coach ga ik op zoek naar dat wat een kind, jongere of mens uniek maakt. Mijn ervaring heb ik opgebouwd door te werken met kinderen en jongeren binnen het speciaal onderwijs Renn 3 bij It Twalûk in Leeuwarden en Franeker en op een school voor leer- en opvoedingsproblemen in Den Haag. Bij minderjarige asielzoekers (ama's) als pedagogisch medewerker. Als moeder van een gezin met vijf kinderen in verschillende leeftijdsfases, heb ik inmiddels ruime ervaring op verschillende opvoedgebieden. Verder ben ik bij Youth for Christ actief als meidenwerker en tienerleider. In mijn blog lees je van tijd tot tijd over mijn ervaringen. Als initiatiefnemer van het netwerk Family Factory Harlingen organiseer ik samen met een aantal andere ouders activiteiten voor ouders en kinderen op verschillende scholen in Harlingen. Als trainer verzorg ik diverse workshops op het gebied van gezin en opvoeding. Verder organiseer ik de opvoedparty, hier gaat het om het gesprek over opvoeding en over de kracht en wijsheid van de opvoeder zelf. Het gezin is voor mij heel belangrijk en mijn eigen gezin is mijn grootste inspiratiebron. Daarnaast is mijn persoonlijk geloof een van de belangrijkste drijfveren in mijn leven. Ik leef en werk vanuit Bijbels waarden. Heb de naaste lief als jezelf. Dat betekent voor mij dat je dienstbaar bent voor de mensen om je heen, met respect voor elk individu. Dat komt tot uiting in mijn passie om de mensen om me heen te inspireren en te verbinden. Ze in hun waarde laten en laten zijn wie ze zijn. Leren om te leven vanuit de overtuiging om zichzelf te zijn. Als christen geloof ik dat God elk mens uniek gemaakt heeft, met zijn of haar eigen kwaliteiten en talenten. Als Pedagogisch Begeleider ondersteun ik de kinderen met leer- en gedragsproblemen door begeleiding en ondersteuning op maat te bieden. Kinderen met ADHD, ADD, ASS, PPD-NOS of ODD hebben het vaak moeilijk op school. Hun leerkrachten ook. Zowel scholen als ouders kunnen mij benaderen voor hulp. Voor ouders kan dat betaald worden via het PGB. Maatwerk Zowel in de coaching als bij de trainingen lever ik maatwerk. Trainingen kunnen aangepast worden aan specifieke doelgroepen en/of de wensen van een school of een groep.
 • Financiering
  Telefonische kennismaking gratis
  Kennismakingsgesprek € 25,-
  Pedagogische begeleiding € 35,-
  Coaching kinderen € 50,-
  Coachingsgesprek ouders € 50,-

  Ik Leer Leren
  - 5 lessen groepstraining €150,-
  - individueel traject €285,-
  *exclusief werkboek € 32,50

  Coole kikkertraining €325,-

  *Omdat ik vind dat iedereen betaalbare hulp zou moeten krijgen, zijn er altijd afspraken te maken omtrent tarieven.
 • Werkgebied
  Harlingen e.o
 • Wijze van aanmelden
  Via website www.anjaschilder.nl Via mail info@anjaschilder.nl telefonisch 06-50642280
 • Werktijden
  tussen 9.00-17.00 in overleg
 • Identiteit
  Overig
 • Percentage christenen onder cliënten:
  30
 • Grondslag / doelstelling
  Als overtuigd christen geloof ik dat we kinderen van God zijn, als we Jezus als redder en Heer in ons leven aanvaarden. Dan ontvangen we vergeving voor al onze zonden. Het geloof en de persoon Jezus is voor mij een belangrijke leidraad. In het trainen en coachen laat ik me leiden door de Heilige Geest.

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een beoordeling

Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
Deskundigheid

Ik ben deskundig geholpen.

Vertrouwen

Ik voelde me op m’n gemak.

Identiteit

Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

Resultaat

Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

Tevredenheid

Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

Reactie
Naam
E-mailadres
Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
 

Stuur door

Naam ontvanger
E-mailadres ontvanger
Uw e-mailadres
Typ een bericht Niet verplicht
 
192