Bewindvoerderskantoor MaYiM - curator - mentor - bewindvoerder - curatele mentorschap

Stadskanaal
9.4/10
14 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Overig
  • Thematiek
   • Bewindvoering
   • Burn out
   • Detentie
   • Geestelijke gezondheid
   • Handicap
   • Hooggevoeligheid
   • Huisvesting
   • Identiteit
   • Lichamelijke gezondheid
   • Opname
   • Psychiatrie
   • Sociaal isolement
   • Verwerking algemeen
   • Zelfdoding
   • Zelfvertrouwen
   • Zwak zelfbeeld
   Lees meer
  • Werkwijze
   • Financiële hulpverlening
   • Maatschappelijk werk
   • Psycho-sociale hulpverlening
   • Telefonische hulpverlening
  • Registraties
   -
  • Lidmaatschap beroepsverenigingen
   -
  • Introductie
   Volwaardig lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Professionele Bewindvoerders. ________________________________________________________ MaYiM komt vanuit het Hebreeuws en betekent water. Door het stromend water, wat voortdurend in beweging is, gaat het oude voorbij en richten we ons op het nieuwe om zo samen te werken aan een nieuwe hoopvolle toekomst. Lees verder bij grondslag/doelstelling
  • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
  • Financiering
   Het hoeft u niets te kosten. Wanneer u onder een beschermingsmaatregel komt ligt er een noodzaak door de wet bepaald, wat de gemeente verplicht hiervoor Bijzondere Bijstand te verlenen voor vergoeding van de kosten. U kunt zich daarover informeren bij uw eigen gemeente. Als u in aanmerking komt hiervoor kan MaYiM dit aanvragen voor u.
  • Werkgebied
   BEWINDVOERING
   Het komt regelmatig voor dat mensen (tijdelijk) niet in staat zijn om zelf voor geld en/of goederen te zorgen.
   Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Bijvoorbeeld ouderdom, ziekte of andere persoonlijke omstandigheden.
   In dergelijke situaties is het voor mensen dikwijls niet mogelijk zich te verdiepen in de vaak complexe financiële zaken.

   MENTORSCHAP
   Soms kunnen mensen bv. ten gevolge van een ziekte, dementie of psychische problematiek, hun persoonlijke (dus niet op het gebied van financiën / goederen) belangen niet meer behartigen.
   Het gaat dan bv om beslissingen die genomen moeten worden op gebieden zoals verzorging, behandeling, verpleging of begeleiding.

   CURATELE
   Curatele is bedoeld voor mensen die zowel hun financiële belangen (bewindvoering) als hun persoonlijke belangen (mentorschap) niet meer kunnen behartigen.
   Deze regeling is onder andere voor dementerende mensen, mensen met psychische problemen of mensen met verslavingsproblematiek en andere zaken.
  • Wijze van aanmelden
   U kunt zich aanmelden via bewindvoering@live.nl en ook via www.mayimbewind.nl bij Contact. Ik neem dan vrijblijvend contact met u op. LET OP: Voor bewindvoering is afstand geen belemmering!
  • Werktijden
   zie daarover www.mayimbewind.nl
  • Gespecialiseerd in:
   wettelijke beschermingsmaatregelen _______________________________________ - bewindvoering - mentorschap - onder curatele stelling __________________________________________________________________________ Voldoet aan de hoogste recente eisen(2016) gesteld door de Nederlandse Rechtbanken.
  • Identiteit
   Overig
  • Percentage christenen onder cliënten:
   80
  • Grondslag / doelstelling
   Het komt steeds meer voor dat mensen niet (goed) meer in staat zijn zelfstandig beslissingen te nemen. Hierbij kan het gaan om financiële situaties, maar ook persoonlijke situaties als het gaat om het welzijn. MaYiM is een professioneel kantoor dat zich wil onderscheiden vanuit een andere benadering en fundament. Om dit te bereiken willen wij onze werkwijze op een dusdanige manier invullen, dat er een vertrouwensband ontstaat tussen de cliënt en MaYiM. Dit willen wij realiseren door persoonlijke ontmoetingen met elkaar te hebben waarin niet gekeken wordt naar onmogelijkheden, maar naar mogelijkheden. MaYiM is er voor mensen uit alle doelgroepen, die door een fysieke of geestelijke beperking problemen ervaren in het behartigen van hun financiële en persoonlijke belangen. Dit doet MaYiM door het uitvoeren van de wettelijke beschermingsmaatregelen waarbij het belang van de cliënt voorop staat.
  Mayim indeling.JPG
  NAAR AANBIEDERSCHRIJF EEN BEOORDELING

  De heer René Drenthe
  bewindvoering@live.nlContactpersoon

  Gemiddelde beoordeling: 9.4/10

  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  45
  03 januari 2022 - Goedgekeurd door de redactie

  voor mij is er geen betere bewindvoerder dan rene hij heeft mij met alles geholpen ook met geestelijke problemen

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  8.8/10
  Gemiddeld
  55
  24 februari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik heb ervaren, zelfs in zeer korte tijd al, dat al m'n financiële zaken snel werden behandeld. Het is een hele geruststelling dat problemen deskundig worden opgelost. Ik ben meer dan tevreden.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  26 mei 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik ben enkele jaren geleden in een voor mij erg beroerde tijd bij Rene terechtgekomen. Ik had ptts waardoor ik mijn financiën bepaald niet meer onder controle had. Mede dankzij Rene hebnik emdr therapie ondergaan en zijn mijn financiële zorgen opgelost. Mijn ervaring met Rene is dat hij altijd een luisterend oor heeft en met oplossingen komt. Ik raad iedereen die problemen op financieel gebied heeft ook aan om contact met Rene op te nemen. Mijn leven is nu heerlijk opgeruimd en heb geen stress meer en geniet van elke dag.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.8/10
  Gemiddeld
  55
  24 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik zit sinds december 2016 bij Mayim. Ik ben er zeer tevreden over. Ik zal het zeker anderen ook aanraden. Als er iets is krijg je snel een reactie. Regelt ook snel de zaken. Is eerlijk maar vooral betrouwbaar. En dat is heel belangrijk.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  18 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Hallo ik zit bij bewindvoerderskantoor mayim en sinds ik daar zit gaat alles stukken beter. M'n weekgeld is omhoog gegaan. Kan alles in goede overleg overleggen met hem. En hij is heel betrokken. Zelfs voor een gezellige praatje is hij paraat. Ik zit nu al een tijdje bij hem. En eerlijk gezegd snap ik niet waarom ik niet veel eerder bij hem ben gekomen. Alles is zeer duidelijk. Hij reageert snel op mailtjes of belt je zo snel mogelijk terug (de zelfde dag nog). Hij kijkt samen met je mee naar wat dan ook. Hij kijkt meer naar wat juist wel mogelijk is dan niet. Hij gaat echt achter dingen aan wat juist moet. In het algemeen is zijn streven er na dat ik zoveel mogelijk de dingen zelf regel maar lukt me iets niet of heb ik er moeite mee dan kan ik hem altijd mailen of bellen en hij helpt me of hij regelt het voor me. Kort om ik ben zeer tevreden over deze bewindvoerder en hij is een echte aanrader. Was ik maar direct naar hem gegaan. Maar helaas wist ik toen niet van zijn bestaan. Mocht het zo zijn dat je moet kiezen naar een juiste bewindvoerder voor je financiën dan raad ik zeker weten bewindvoerderskantoor Mayim aan. Hij is echt een top man waar je op kan bouwen.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  45
  18 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Vriendelijk, kijkt naar de achtergrond en sociale omstandigheden van mensen. Behandelt mensen ook als dusdanig. De mens staat bij hem als eerste prioriteit.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  7.8/10
  Gemiddeld
  55
  07 maart 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Wij zijn zeer tevreden met René onze bewindvoerder Sinds wij mijn man en ik bij René in bewind zitten, Hebben wij Rust gekregen in ons gezin . Dat is een heel fijn gevoel .René is een vriendelijk en een vertrouwde persoon ,die er altijd voor je is .Ik raadt de mensen aan om bij hem in bewind te gaan dan weet uw zeker dat u weer een toekomst heeft .

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  18 november 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik zou Mayim bij iedereen aanbevelen! Ik ben op een deskundige manier geholpen! Toen ik geen uitredding meer zag, was MaYim daar! Het is niet makkelijk om te moeten bekenen dat je fouten hebt gemaakt. Je schaamt je ervoor, maar door de onsteuning van Mayim heb ik van mijn fouten geleerd en weet ik dat je fouten mag maken in je leven. Je krijgt daarna mooie kansen om je leven weer goed op de rit te krijgen!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  29 september 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik zou MaYiM absoluut aanbevelen bij een ieder die op een of andere wijze hulp zoekt voor de onderwerpen genoemd in de omschrijving. Mayim geeft op een deskundige en vriendelijke wijze hulp en tevens worden hierbij de persoonlijke omstandigheden en emotionele gesteldheid niet vergeten. Als je bij vele andere instanties als een nummer wordt gezien en van het kastje naar de muur wordt gestuurd met valse beloftes. Vergeet het, bij MaYiM voel je je veilig in de wetenschap dat je behandeld wordt als MENS en er daadwerkelijk aandacht is voor jouw situatie.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  27 september 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  We zijn heel erg tevreden in april 2016 zijn we gestart met bewindvoering ,nu september 2016 zijn de meeste schulden betaald .We vinden dat het snel is gegaan ,top,we zijnMaYim echt dankbaar .

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.4/10
  Gemiddeld
  45
  14 september 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Als begeleider van het Leger des Heils heb ik in al die jaren vele bewindvoerders meegemaakt. Daarbij zaten prima bewindvoerders, maar helaas ook slechte. Met een prima bewindvoeder bedoel ik een bewindvoerder die netjes zijn werk doet en zijn afspraken na komt. Waarin echter Rene van Ma Yim bewindvoerders zich onderscheid is het persoonlijk en vooral vriendelijke contact. Daarnaast is Rene erg snel met reageren ( altijd in ieder geval op dezelfde dag, en desnoods in de avonduren ), wat hem voor mij net wat extra's geeft. Maar wat het allebelangrijkste is, is natuurlijk het feit dat de clienten erg tevreden over Rene zijn. Rene doet alles in overleg met client met een gezonde adviserende rol waar clienten zicht prettig bij voelen. Kortom, erg tevreden en een aanrader voor ieder

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  8.6/10
  Gemiddeld
  45
  05 september 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Geachte rene Wil toch even kwijt dat ik me op mijn gemak voel bij jou ondanks mijn slechte ervaring met een eerdere bewindvoerder.Bedankt voor je geduld en dat alles nu op rolletjes begint te lopen

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  8.8/10
  Gemiddeld
  55
  02 september 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik heb PTSS gehad en in die periode schulden gemaakt en was het financieel overzicht compleet kwijt. Via een maatschappelijk werkster van de gemeente Stadskanaal ben ik met Rene Drenthe van MaYiM in contact gekomen. Na een paar gesprekken ben ik bij hem onder bewind komen te staan en heb daar tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad. Was ik er in begin huiverig voor en stond ik er argwanend tegenover, nu ben ik blij dat ik het gedaan heb en heb weer rust en stabiliteit in mijn leven. Ik krijg voldoende leef- en kleedgeld om een goed leven te kunnen leidden. Mocht er zich plotseling iets voordoen zoals een ziekenhuisopname wat extra kosten met zich meebrengt is hij ook makkelijk te bereiken om samen te kijken of er extra geld is. Dit geld tevens voor het geval er een huishoudelijk apparaat stuk is en vervangen moet worden.,ook is er met de feestdagen altijd extra geld.. Voorts heeft Rene Drenthe in het geval nood altijd een luisterend oor en weet ondanks zijn drukke werkzaamheden altijd met passende oplossingen te komen. Vooral de persoonlijke benadering en het contact bij MaYiM stel ik zeer op prijs. Kortom ben ik uiterst tevreden over Bewindvoerderskantoor MaYiM en zal het kantoor zeker aanraden bij iedereen die zelf geen gat meer ziet in zijn/haar financiële toestand.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.6/10
  Gemiddeld
  55
  02 september 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Over MaYiM niets dan tevreden. Hij overlegt alles en laat ons mee beslissen in zaken. Eindelijk hebben we onze rust gevonden. Ik zal dit kantoor zeker aanraden bij anderen.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.2/10
  Gemiddeld
  Mayim indeling.JPG
  NAAR AANBIEDERSCHRIJF EEN BEOORDELING

  René Drenthe
  bewindvoering@live.nlContactpersoon

  Schrijf een beoordeling

  Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  Reactie
  Naam
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
  E-mailadres
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
   

  Stuur door

  Naam ontvanger
  E-mailadres ontvanger
  Uw e-mailadres
  Typ een bericht Niet verplicht
   
  192