Elkaar Begrijpen

Zoetermeer
Geen beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Coach
  • Relatietherapie
 • Thematiek
  • Arbeid
  • Arbeidsrelaties
  • Beroepskeuze
  • Burn out
  • Familierelaties
  • Identiteit
  • Levensbeschouwing
  • Partnerrelatie
  • Zelfvertrouwen
  • Zwak zelfbeeld
  Lees meer
 • Werkwijze
  • Individuele therapie
  • Kortdurende behandeling
 • Registraties
  -
 • Lidmaatschap beroepsverenigingen
  • Nederlandse Orde van Beroepscoaches
  • Introductie
   Coaching bij burn-out, loopbaancoaching en relatiecoaching. Bij elkaar begrijpen draait het om het krijgen van inzicht. Inzicht in ontstane patronen, inzicht in wat past op het gebied van werk en hoe sterker terug te komen van een burn-out. Maar ook inzicht in hoe je elkaar als stel kunt begrijpen en groeien in je relatie.
  • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
  • Financiering
  • Werkgebied
   Zoetermeer en Den Haag
  • Wijze van aanmelden
   Per mail (maarten@elkaarbegrijpen.nl) of telefonisch (06 22 091 691)
  • Werktijden
   Werkdagen, avonden mogelijk
  • Gespecialiseerd in:
   stellen, communicatie, assertiviteit, burn-out, zelfbeeld. loopbaancoaching
  • Identiteit
   Protestants Christelijk
  • Percentage christenen onder cliënten:
   80
  • Grondslag / doelstelling
   Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek geschapen is, ieder met eigen kwaliteiten, talenten en stijl van communicatie. Het is geweldig om deze te (her)ontdekken en ze zo in te zetten dat je (opnieuw) in je kracht komt te staan. Zo ga je jezelf en elkaar begrijpen.
  KEUZE KLANT-4
  NAAR AANBIEDERSCHRIJF EEN BEOORDELING

  De heer M.M. Goossensen
  maarten@elkaarbegrijpen.nlContactpersoon

  55
  15 mei 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  We hebben allebei een Life Languages onderzoek laten uitvoeren door Maarten. De uitkomsten waren zeer treffend, we herkenden onszelf helemaal in het profiel. Heel bijzonder vonden we dat. We kregen goede uitleg. Maarten heeft al veel ervaring met deze tool, ook in het zelf toepassen van de uitkomsten in zijn relatie en wat dat heeft opgeleverd. De uitkomsten helpen niet alleen om elkaar te begrijpen, maar zeker ook om jezelf beter te leren kennen en te begrijpen. De rapportage is ook erg zinvol voor loopbaanontwikkeling (wat past bij mij?) en om bijvoorbeeld een goed CV op te stellen (wie ben ik?). Kortom, het heeft ons al veel opgeleverd! Bedankt Maarten!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  45
  09 mei 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  De gesprekken bij Maarten geven inzicht in patronen die er zijn als persoon en in een ( partner)relatie. Hierdoor ontstaat begrip voor het handelen en behoeftes van jezelf en van je medemensen. Waardevol deze bewustwording en de wetenschap hier dagelijks mee aan de slag te kunnen.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  8.8/10
  Gemiddeld
  55
  16 maart 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Een test met daarna een hele goede, uitgebreide profielbeschrijving gekregen. Maarten heeft heel duidelijk uitgelegd welke communicatietaal bij mij en mijn partner hoort. Wat dit betekent in de praktijk. Een openbaring voor en over mezelf. Ineens begreep ik mezelf! Duidelijkheid dat mijn partner een andere taal heeft en dat hij dus anders reageert in gesprekken en op situaties. Dan is hij niet "afwezig" maar aan het denken! Ik ben er heel blij van geworden en kan dit ook goed gebruiken in mijn werk. Ik gun echt iedereen een sessie met Maarten van Elkaar begrijpen.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  12 februari 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Maarten heeft mij geholpen om duidelijk te krijgen, wat maakt mij uniek? Ik kon daar eerst geen antwoord op geven. Nu wel! Daarnaast heb ik zoveel meer inzicht gekregen in mij zelf en mijn kunnen! Ik kan iedereen de persoonlijkheidstest en Maarten als coach aanbevelen. Maarten weet wat hij doet en heeft mij super geholpen!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.8/10
  Gemiddeld
  55
  08 november 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Op mijn werk liep ik er tegen aan dat ik het gevoel had dat ik niet meer op mijn plek zat. Ik miste de uitdaging in mijn werk, maar wat is dan precies de uitdaging die ik zoek? Zo ben ik bij Maarten terecht gekomen voor loopbaancoaching. Tijdens dit traject heeft Maarten mij o.a. geholpen om er achter te komen wat mijn kernkwaliteiten zijn, waar mijn uitdagingen liggen en in welke werkomgeving ik het beste uit de verf kom. Op de vraag; Wat maakt jou uniek? kon ik aan het begin geen antwoord geven. We zijn samen op onderzoek uitgegaan en ik ben er achter gekomen wat voor mij zo vanzelfsprekend is in wat ik doe of kan, dat dit juist is wat mij uniek maakt! Ik heb Maarten leren kennen als een integere, betrokken en doortastende coach. Zijn christelijke identiteit was verweven in de coaching, wat ik heel prettig vond. Ik kijk terug op een mooie en leerzame periode.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  14 oktober 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik ben door Maarten uitstekend geholpen Maarten heeft mij geholpen om simplistisch gezegd de ui te pellen. Hierdoor is het voor mij helder geworden wat er precies aan de hand is en hoe ik daar zelf verandering in kan brengen.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  26 april 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik ben bij Maarten terecht gekomen toen ik middenin een burn-out zat en net mijn baan had opgezegd. Verder in mijn vakgebied wilde ik niet meer, maar wat wilde ik dan wel? Maarten heeft me daar enorm bij geholpen. Door verschillende opdrachten, goede gesprekken en creativiteit heeft hij mij laten inzien waar mijn passie ligt. Als een opdracht niet liep zoals we hadden gehoopt, sloeg hij een andere weg in waarmee ik wel verder kwam. Ook heeft hij het voor elkaar gekregen dat ik een totaal andere weg in dúrfde te slaan. Ik kan Maarten van harte aanbevelen!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  12 december 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Vanuit mijn werk werd Maarten als coach aanbevolen. Ik zat/zit in mijn huidige baan niet helemaal op mijn plek. Ik loop hier al een tijdje mee rond, omdat ik steeds niet wist wat ik wilde en wat ik kon. Samen met Maarten ben ik het loopbaan-coaching traject ingestapt. Ik heb mooie dingen van mezelf mogen ontdekken en herontdekken. Er werd coaching geboden op maat, omdat Maarten gericht keek naar wie ik als persoon ben en wat bij mij past. Ik voelde me zeer op me gemak, met een traan en vele lachmomenten heb ik dit coachtraject als positief. Ik weet nu wat voor mij belangrijk is in een baan en heb voldoende handvaten mee gekregen.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  20 juni 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Omdat mijn herstel van een burn-out maar niet wilde vlotten, ben ik bij Maarten terecht gekomen. Het voelde al snel heel vertrouwd. Hij is betrokken en gevoelig, maar tegelijk ook nuchter. Ik keek steeds uit naar onze gesprekken en heb er enorm veel aan gehad. Met Maarten ben ik heel concreet aan de slag gegaan met mezelf, waardoor ik inzicht heb gekregen in bepaalde patronen die er bij mij waren ingesleten. En ik kreeg handvatten om daar beter mee om te gaan. Last but not least: Maarten is een christen-coach, waardoor de coaching ook (en dat wilde ik graag) een pastoraal karakter kreeg. Ik kijk terug om een bijzondere, gezegende tijd.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.4/10
  Gemiddeld
  55
  06 mei 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Maarten is een coach die je op je gemak stelt en je als persoon in je waarde laat. Hij coacht op een prettige manier, gaat uit van eigen kracht en spiegelt waardoor je patronen gaat herkennen. Het delen van de christelijk visie is prettig.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.6/10
  Gemiddeld
  55
  04 april 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik kwam bij Maarten nadat ik hersteld was van mijn burn-out. Ik wilde niet in dezelfde valkuilen lopen en besloot daarom hulp te zoeken. Het traject dat ik bij hem heb doorlopen heeft mij enorm geholpen. Ik heb veel meer inzicht gekregen in patronen die waren ontstaan die niet goed voor mij waren en ik kan echt zeggen dat ik mezelf veel beter heb leren kennen. Ik heb Maarten leren kennen als een betrokken christen coach. Zijn ontspannen manier van werken vond ik erg prettig, we hebben ook veel gelachen. Ik kan hem zeker aanbevelen.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld

  Schrijf een beoordeling

  Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  Reactie
  Naam
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
  E-mailadres
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
   

  Stuur door

  Naam ontvanger
  E-mailadres ontvanger
  Uw e-mailadres
  Typ een bericht Niet verplicht
   
  192