Gezond & Weldoen / locatie Waddinxveen

Waddinxveen
9.5/10
4 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Voedingsdeskundige
  • Lichamelijke gezondheidszorg
  • Bewegingstherapie
 • Problematiek
  • Eetverslaving
  • Lichamelijke gezondheid
  • Overgewicht
  • Zelfvertrouwen
  • Zwak zelfbeeld
 • Werkwijze
  • Gedragstherapie
  • Registraties
   -
  • Lidmaatschap beroepsverenigingen
   • Vereniging van Christen Coaches
   • Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
  • Introductie
   Gezond leven kun je leren! Ons programma heet 'Leefstijlplan natuurlijk in balans', voor een gezonde leefstijl en een blijvend gezond gewicht. Met aandacht voor de BRAVO leefstijlbasics voeding, beweging, roken/alcohol en ontspanning, op Bijbelse grondslag. Onze coaches zijn christen en begeleiden u graag persoonlijk op locatie of via e-coaching.In Waddinxveen e.o. kunt u voor begeleiding terecht bij Marianne Hak van Praktijk ik wil in balans komen.
  • Financiering
   Gezond & Weldoen werkt samen met zorgverzekeraars die gezondheidspreventie aanbieden. Cliënten krijgen collectiviteitskorting op de maandpremie van hun zorgverzekering (mits aangesloten bij een zorgverzekeraar die onze preventieve doelstellingen ondersteunt, zoals Zilveren Kruis, VGZ, Menzis e.a.).
   Zie :https://www.gezondenweldoen.nl/single-post/2018/06/11/Collectiviteitskorting-op-de-maandpremie-van-uw-zorgverzekering-via-Gezond-Weldoen?fb_comment_id=1677714052278293_1687997677916597
  • Werkgebied
   Waddinxveen en Lelystad.
   E-coaching (landelijk) mogelijk
  • Vestigingen


  • Wijze van aanmelden
   Per mail via: marianne@gezondenweldoen.nl of bel: 06 - 49 08 48 51
  • Werktijden
   In overleg.
  • Gespecialiseerd in:
   Professionele leefstijlbegeleiding op basis van een doelgerichte en stapsgewijze totaalaanpak (BRAVO / evidence based). Gezond gewicht op basis van natuurlijke voeding (geen dieetproducten, geen varkensvlees, geen rode e-nummers E621 en E951), beweging (speciaal voor u op maat gemaakt, door beweeg-deskundigen, voor thuis) en ontspanningsoefeningen. Hoge succes scores voor afslanken bij fors overgewicht. Vermindering van vage lichamelijke en psychische klachten Conditieverbetering. Herstel van balans.
  • Identiteit
   Protestants Christelijk
  • Percentage christenen onder cliënten:
   75
  • Grondslag / doelstelling
   De grondslag van Gezond & Weldoen is de Bijbel Gods woord. Onze missie is een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving, met preventie als uitgangspunt, op basis van Bijbelse principes. De pijlers onder ons leefstijl interventie-programma zijn Bijbels holistisch met aandacht voor ziel, geest en lichaam. Onze coaches zijn voedingsdeskundigen, diëtisten, beweegdeskundigen, verpleegsters en ziekenverzorgenden, die van harte de Bijbelse uitgangspunten van onze organisatie en ons leefstijlprogramma omarmen.

  Gemiddelde beoordeling: 9.5/10

  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  55
  20 maart 2019

  Tsja, zoals zovelen al van alles geprobeerd, shakes... Sonja B... Herbalife... sportprogramma's... maar niet de lijn vast kunnen houden. Want na verloop van tijd verval je weer terug op je oude gewoontes. Ik wist op een gegeven moment ook niet meer wat en hoeveel ik mocht eten. Mocht... want zo voelde het altijd. En ook... 'dat mag ik niet'. Nu niet meer. Heb ik een verjaardag dan hou ik daar de rest van de dag en de dag erna rekening mee. En vooral water drinken! Na een half jaar is er 10 kilo af. Nee, dat is niet een kilo per week. Eerder een kilo per 2 weken, maar dat geeft niet. Eraf is eraf. Ik voel me zoveel beter en geniet van alles wat ik per dag uit de kast pak! Vooral de ontbijtjes zijn soms zo veel dat ik het bijna niet op kan. In het begin ben je alleen maar bezig met je voedingsschema. En natuurlijk hangt deze nog steeds op de koelkast, maar ik ga nu zelf meer aanvoelen wat ik per dag nodig heb. Ik voel me veel beter, mijn lijf voelt rustiger, mijn zelfvertrouwen groeit! Marianne denkt mee en geeft waardevolle tips. Kortom, een echte aanrader om je lichaam in balans te krijgen!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.2/10
  Gemiddeld
  55
  20 maart 2019

  De hulp van Marianne Hak bij Ik Wil In Balans Komen heeft mij erg goed geholpen. Dit heeft het mij gebracht: • VARIATIE: ik heb geleerd om gevarieerd te eten • daarbij heb ik ook geleerd om UIT MIJN VASTE DENKPATROON te KOMEN door de keuzelijsten die ik kreeg te leren gebruiken. Ik merkte dat ik vaak erg vast samen aan bijv. de gewoonte om Chicken Tonight met rijst te eten. Dit smaakt ook prima met mie of noedels. Wortels en champignon zou ik nooit combineren maar met een paar toevoegingen en pasta blijkt het heerlijk. • hierdoor heb ik ook MEER ZELFVERTROUWEN IN DE KEUKEN gekregen. Ik heb heel veel nieuwe groenten leren eten en andere producten leren kennen. Recepten die eerder moeilijk leken of niet lekker pas ik nu aan op mijn eigen smaak. Het is leuk om nieuwe smaken te ontdekken! • wat ook heel belangrijk is, is dat ik een GEZOND RITME IN mijn VOEDINGSPATROON heb leren ontwikkelen. Tussendoortjes, maar dan dus wel de goede, zijn ontzettend belangrijk en kun je dus beter niet overslaan. Ik heb vooral ook geleerd wát gezonde tussendoortjes kunnen zijn. En dat was vaak lekkerder dan ik zou verwachten. • door een goed eetpatroon en menu’s die op mij afgestemd werden had ik GEEN HONGERGEVOEL en toch viel ik af. • de menu’s geven mij steun om op een verantwoorde manier af te vallen. Het is fijn om te WETEN DAT IK GOED BEZIG BEN! • het AFVALLEN gaat op een RUSTIGE MANIER. Heel geleidelijk dus omdat (ik heb suikerbewuste menu’s) ik mijn overtollige suikers niet zo snel heb en dus ook niet als vet op kan slaan. De vetverbranding gaat geleidelijk. • het resultaat is goed te zien! Ik ben ruim 17 kilo kwijt. Sjouw maar eens 17 pakken melk! Veel he? U kunt het ook!!! Marianne helpt u graag! Juist dat steuntje in de rug als het begin moeilijk is kan zij u met veel liefde en passie geven! Marianne, BEDANKT!!!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  20 maart 2019

  Door de jaren heen heb ik diverse keren gelijnd, gezond eten

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.6/10
  Gemiddeld
  55
  06 februari 2019

  Hoi lotgenoten, Er is aan mij gevraagd om een beoordeling te geven van deze methode van een gezond gewicht bereiken. Ik probeer al jaren af te vallen en soms lukte dat ook. Maar ik verviel toch weer in mijn oude gewoontes.... Totdat er iemand in mijn naaste omgeving een hartstilstand kreeg. (Gelukkig heeft hij het overleefd!!) Ik ben daar heel erg van geschrokken. Hij is jonger dan ik ..... Ik ben 7,5 jaar geleden gestopt met roken. God heeft mij toen geholpen en mij laten realiseren dat mijn lichaam een tempel van Hem is!!! Ik realiseerde mij afgelopen zomer dat geen gezonde voeding en dus overgewicht ook niet goed zorgen voor mijn lichaam is. Mijn zusje heeft hele goede ervaringen met deze methode... Ik ben ook naar Marianne gegaan en heb de menu's strikt gevolgd ... het resultaat is dat ik vanaf 18 juni bezig ben en inmiddels 18 kilo lichter ben door gezond te eten!! ( fijne bijkomstigheid ????) Ik heb absoluut geen honger. Ik heb nog nooit zoveel gegeten. Het programma is inmiddels helemaal voor mij aangepast en is heel persoonlijk geworden. Ik ben hier zeer blij en zal het zeker aanbevelen bij anderen!! ( met het advies van een effvaringdeskundige... volg de menu's goed!!) Ik hoef het gelukkig niet alleen te doen....want God helpt mij!!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.4/10
  Gemiddeld

  Schrijf een beoordeling

  Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  Reactie
  Naam
  E-mailadres
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
   

  Stuur door

  Naam ontvanger
  E-mailadres ontvanger
  Uw e-mailadres
  Typ een bericht Niet verplicht
   
  192