Groei door Ervaring

Reeuwijk
Gemiddeld 5 sterren uit14 beoordelingen
    • Soort zorgaanbieder
      • Mediation
      • Psychosociaal therapeut
      • Geestelijke gezondheidszorg
      • Relatietherapie
      • Creatieve therapie
      • Jeugdzorg
      • Speltherapie
      Lees meer
    • Problematiek
      • Alcoholverslaving
      • Angstproblemen
      • Anorexia
      • Boulimia
      • Burn out
      • Crimineel gedrag
      • Depressie
      • Dwangproblemen
      • Eenzaamheid
      • Familierelaties
      • Geestelijke gezondheid
      • Generatieconflict
      • Hoog gevoeligheid
      • Hoogbegaafdheid
      • Huiselijk geweld
      • Hyperaciviteit
      • Identiteit
      • Opvoeding
      • Paniekstoornis
      • Partnerrelatie
      • Pesten
      • Psychiatrie
      • Relatie met derden
      • Relatie met kind(eren)
      • Relatieproblemen
      • Rouw
      • Slachtoffer van een misdrijf
      • Slachtoffer van een ongeval
      • Sociaal isolement
      • Somberheid
      • Subassertiviteit
      • Toewijzing kinderen ivm echtscheiding
      • Verkrachting
      • Verslaving
      • Verwerking geweld
      • Zelfdoding
      • Zelfvertrouwen
      Lees meer
    • Werkwijze
      • Creatieve therapie
      • Dramatherapie
      • Echtpaartherapie
      • Familietherapie
      • Gezinstherapie
      • Groepstherapie
      • Individuele therapie
      • Psychotherapie
      • Relatietherapie
      • Kortdurende behandeling
      • Gedragstherapie
      • Speltherapie
      Lees meer
    • Registraties
      • SRVB
      • NFG register
    • Lidmaatschap beroepsverenigingen
      • Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie
      • NVVCH
      • Netwerk Christelijke Kinder Therapeuten
      • Federatie Vaktherapeutische Beroepen
      • Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
    • Introductie
      Bij groei door Ervaring kun je terecht voor uiteenlopende klachten van psychische of psychosociale aard. Denk aan klachten of hulpvragen op gebied van: - Persoonlijke groei, - Relatie & opvoeding, - Beperking of stoornis. Met name de kracht van 'ervaren' en werken vanuit systeembenadering ( focus op gezin) staat centraal. Groei door Ervaring gaat uit van de probleembeleving die je op dit moment ervaart. Soms kan het probleem zijn oorsprong hebben in het verleden. Bij het zoeken naar een oplossing kunnen we samen besluiten om partner, kind(eren) of ouder(s) bij de gesprekken te betrekken. Het therapie -aanbod in de praktijk bestaat uit: Dramatherapie ( spel) & Psychodrama Cognitieve Gedragstherapie 
Schematherapie - doorbreken van patronen Systeemtherapie - gericht op gezin Relatie - en gezinstherapie
    • Financiering
      www.groeidoorervaring.
      Vergoeding vanuit aanvullende verzekering.
    • Werkgebied
      Regio Zuid - Holland
    • Wijze van aanmelden
      www.groeidoorervaring.nl
    • Werktijden
      Maandag avond Vrijdag overdag of avond Mogelijk in afstemming wanneer deze dagen niet uitkomen.
    • Gespecialiseerd in:
      Dramatherapie, Psychodrama, Speltherapie, Schematherapie, Relatie en - gezinstherapie ( systeemtherapie)
    • Identiteit
      Overig
    • Percentage christenen onder cliënten:
      50
    • Grondslag / doelstelling
      "We kunnen gewoon niet door het leven gaan, en beweren dat verdriet niet bestaat en doen als er geen pijn is. Geloven is weten dat verdriet bestaat, maar ook vertrouwen dat het niet eeuwig zal huren. Hoop is het onmisbare element in het leven!" Therapeut aan het woord: Mijn mensvisie berust op het christelijk geloof waarin ieder mens is geschapen door God als Schepper. Ik geloof dat ieder mens uniek is en geroepen wordt tot een leven met een doel. Vanuit holistische visie zie ik de mens als een geheel van geest, ziel en lichaam. Voor mijn visie op ( levensbeschouwelijke ) opvoeding en vorming betekent dat 'in relatie staan met' en 'aansluiten bij' de ander. Een open en lerende houding maakt het mogelijk om te ontwikkelen, te leren en te leven. Liefde, respect en de eigen verantwoordelijkheid van de mens vormen de basis van waaruit ik hulpverlening wil bieden.

    Gemiddelde beoordeling

    Deskundigheid

    Ik ben deskundig geholpen.

    Vertrouwen

    Ik voelde me op m’n gemak.

    Identiteit

    Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

    Resultaat

    Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

    Tevredenheid

    Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

    55
    17 juli 2017

    in korte tijd veel over mezelf geleerd. Karien had mij snel door en komt direct tot de kern. Confronterend maar daardoor zeer effectief. Dit is ook iets waar ik juist naar op zoek was. Samen bespreek je eerst wat je wilt bereiken en aan de hand daarvan geeft zij je handvatten en inzichten. Elke keer dat ik er weg ging had ik weer genoeg stof tot nadenken en ook concrete dingen die ik kon gaan doen om mezelf een andere richting in te helpen. Ook voor niet-gelovigen zeker aan te raden. Ik heb van te voren aangegeven daar geen interesse in te hebben, en dat was geen probleem.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    55
    13 juli 2017

    Toen ik een jaar geleden met mezelf in de knoop bij Karien aan kwam, had ik niet durven dromen dat ik zo snel al zoveel over mezelf zou leren. De behandeling was duidelijk en heeft mij erg geholpen! Ik moest zelf na gaan denken en heb geleerd hoe ik het best met mezelf om kan gaan. Karien heeft mij enorm geholpen in het ontdekken en ontwikkelen. Ze straalde uit dat ze wist wat ze deed en de hulp die ze bood was oprecht. Ik ben enorm blij met het resultaat en kan zeker zeggen dat Karien iemand is die voor veel mensen nog iets kan betekenen!

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    55
    30 april 2017

    Samen met Karien heb ik gewerkt aan verbindingen leggen in relatie tot mezelf, de ander en in relatie tot God Hoe kostbaar is het als je dit kunt doen bij iemand die christen is. Voor mij persoonlijk was dit een meerwaarde. De vorm van therapie door situaties na te spelen en gevoel te verbeelden met symbolen hielpen mij om de reis van hoofd naar hart te kunnen maken. Karien is een mooi mens, van harte aanbevolen!

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    45
    31 oktober 2016

    de therapie heeft mij inzichten en handvaten gegeven waar ik mee verder kan, de behandelaarster pakt dingen goed op en er is ruimte voor wederzijdse kritiek en feedback een stuk drama/rollenspel helpt ook bij het relativeren..al met al een goed leerproces gehad en meegekregen

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    45
    01 juli 2016

    Karien is een vrouw die werkt met haar hart. Ze heeft veel kennis en vaardigheden om toe te passen tijdens de therapie. Ik ben tevreden.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    55
    01 juli 2016

    Karien is heel gedreven en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de hulpvraag beantwoord wordt.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    55
    30 juni 2016

    Karien had geen betere naam kunnen kiezen als "Groei door Ervaring". Letterlijk. Ook al vond ik de dramatherapie [ervaring] vreselijk - zeker in het begin - ik heb er een ton van geleerd [groei]. Naast een zeer kundige therapeut is Karien ook een ontzettend mooi en enthousiast mens. Ik voelde mij op mijn gemak bij haar en had gevoel dat ze dicht bij mij stond, doordat ze ook veel van haarzelf liet zien. Ik ben dankbaar voor alles wat ik bij Karien heb geleerd. Ik kan mij haast niet voorstellen hoe anders mijn leven eruit zou zien als ik nooit bij terecht was gekomen!

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    45
    28 juni 2016

    Karien is een veelzijdige, betrouwbare en zeer kundige therapeute. Ik heb ervaren dat ze snel kan schakelen en kan aansluiten op wat er op het moment nodig is. Een mooi mens die het lef heeft om ook haarzelf te laten zien in wie ze is. Daarbij is Karien duidelijk in haar communicatie, waardoor ze de regie bij jou als client laat. Karien heeft zowel individuele therapie als systeem therapie en gezinstherapie gegeven, waarin ze duidelijk was in wat ze wel kon en waarin er grenzen waren! Kortom, veelzijdig en enthousiast en zeer kundig.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    55
    28 juni 2016

    Voor mij werkte de creatieve/speltherapie in combinatie met schema therapie erg goed: niet alleen maar praten over hoe je je voelt maar het ook aan de lijve ervaren en uitspelen. Karien is direct in de communicatie, ik heb dit als prettig ervaren en soms ook confronterend. Ze heeft me echt weer op weg geholpen, rouw die lang weggestopt was heeft ruimte gekregen en ik heb mezelf leren accepteren met hoogbegaafdheid en al. Ik zou de therapie zeker aanraden voor wie niet alleen wil praten en snel in z'n hoofd zit. Het geloof is doorweven in Kariens leven en komt op die manier ook terug in de therapie. Ik vond het heel bevrijdend.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    55
    25 juni 2016

    Karien is een echte vakvrouw die weet wat ze doet en uitstekende resultaten weet te behalen. Daarnaast is ze ook een fijn, oprecht mens en dat straalt ze uit.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    45
    23 juni 2016

    Karien is aan te bevelen, je voelt je bij haar veilig. Ook laat ze je veel ontdekken in je eigen proces. Goed resultaat uiteindelijk.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    55
    22 juni 2016

    Dochter met angststoornis had ging klik met de therapeute van GGZ. Daarom werd ze doorverwezen naar Karien. Wat een wereld van verschil met de gewone dienstverlening: geen steriele wachtkamer en spreekkamer, maar een gezellig ingerichte ruimte met een inloopkast vol materialen. Karien is zeer deskundig, speelt graag typetjes, dringt door tot de kern. Zeer goed geholpen. In plaats van een meisje dat stil op de bank zit, hebben we weer een dochter die meedoet in het gezin en van zich laat horen. Van harte aanbevolen!

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    55
    19 juni 2016

    Ik ben zeer tevreden met de hulp die ik heb genoten bij Groei door Ervaring. Karien is een fijne, gedreven en enthousiaste hulpverlener. Ze verteld je niet hoe je iets moet doen of zeggen, maar ze is heel goed in het begeleiden van je eigen proces waardoor je de therapie ten volle kan gebruiken. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen die hulp zoekt met een Christelijke identiteit.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    55
    18 juni 2016

    Bij Karien voelde ik me serieus genomen. Door steeds samen te bespreken waar ik aan wilde werken en hoe we dat gingen doen, had ik de regie over mijn behandeling. De behandeling is divers, sloot aan bij mijn vragen en door God en het geloof erin te betrekken, kreeg ik handvatten mee ook voor na de behandeling. Karien heeft me uitgedaagd, mij mijn grenzen laten verleggen en mij laten in laten zien waar mijn gedrag (en daarmee problemen) vandaan kwamen, hoe ik dit kon doorbreken / ombuigen en vast kon blijven houden. Als iets me tegen stond, kon dit bespreekbaar gemaakt worden, grenzen zijn niet overschreden. Nog steeds ben ik dankbaar voor alles wat ik geleerd heb.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid

    Schrijf een beoordeling

    Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
    Deskundigheid

    Ik ben deskundig geholpen.

    Vertrouwen

    Ik voelde me op m’n gemak.

    Identiteit

    Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

    Resultaat

    Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

    Tevredenheid

    Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

    Reactie
    Naam
    E-mailadres
    Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
     

    Stuur door

    Naam ontvanger
    E-mailadres ontvanger
    Uw e-mailadres
    Typ een bericht Niet verplicht
     
    192