Groei en Bloei Coaching - christelijke coach

Eindhoven
9.6/10
15 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Coach
  • Relatietherapie
 • Thematiek
  • Burn out
  • Identiteit
  • Levensbeschouwing
  • Opvoeding
  • Overspannen
  • Partnerrelatie
  • Relatie met kind(eren)
  • Relatie met partner
  • Relatieproblemen
  • Somberheid
  • Verwerking algemeen
  • Zelfvertrouwen
  • Zwak zelfbeeld
  Lees meer
 • Werkwijze
  -
 • Registraties
  -
 • Lidmaatschap beroepsverenigingen
  -
 • Introductie
  Groei en Bloei coaching coacht vrouwen die op zoek zijn naar een goede balans in hun leven. Tijdens de intake en eerste fase van het traject wordt in beeld gebracht wat de oorzaak van de onrust is. Daarna wordt er praktisch gewerkt aan het vinden van een goede balans door op zoek te gaan naar de dingen die nieuwe energie geven en deze in de praktijk te gaan brengen. Daarnaast richt de praktijk zich op opvoedcoaching en relatiecoaching. E-coaching (videobellen) behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Deze zorgverlener biedt Online hulpverlening aan.
 • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
 • Financiering
 • Werkgebied
  Eindhoven e.o.
  Noord-Brabant
  Voor mensen buiten omgeving Eindhoven is E-coaching (videobellen) ook mogelijk
 • Wijze van aanmelden
  Via contactformulier op website (https://www.groeienbloeicoaching.nl/contact/) of telefonisch
 • Werktijden
  van maandag t/m vrijdag in overleg (overdag)
 • Gespecialiseerd in:
  vrouwencoaching opvoedcoaching relatiecoaching christelijke coaching
 • Identiteit
  Protestants Christelijk
 • Percentage christenen onder cliënten:
  100
 • Grondslag / doelstelling
  Het doel van het traject is: samen onderzoeken waar de balans is kwijt geraakt door te onderzoeken hoe het verleden je gevormd heeft. Het verleden daarna achter laten op een goede manier en daarna onderzoeken: Wie ben ik? Aan het einde van het traject sta je weer stevig in je schoenen en kun je met frisse blik de toekomst tegemoet gaan. De coachingspraktijk is gebaseerd op een christelijke visie. Tijdens de sessie zullen bij cliënten die dit graag willen praktisch inzetbare bijbelteksten en gebed een plaats hebben. Groei en Bloei Coaching is er voor vrouwen die: – regelmatig stress of onrust ervaren – onzeker zijn over zichzelf en wat ze kunnen – vaak negatieve gedachten hebben en er aan willen werken deze om te zetten in positieve gedachten – barsten van ideeën en deze graag om willen zetten in actie – hun verleden op een goede manier achter willen laten en hun blik willen gaan werpen op een hoopvolle toekomst en daar actief mee bezig te gaan – willen leren leven vanuit rust – zichzelf kwijt geraakt zijn en opnieuw willen ontdekken wat hun talenten zijn en hoe ze die op een krachtige manier in kunnen zetten – het gevoel hebben geleefd te worden door anderen of bepaalde omstandigheden en de regie weer terug willen pakken – worstelen met onzekerheid of negatief zelfbeeld – met vragen lopen over het opvoeden van kinderen – structuur aan willen brengen in hun dagelijkse bezigheden of gezin – weinig energie hebben en willen ontdekken hoe ze weer meer energie kunnen krijgen – moeite hebben met het aangeven van grenzen – druk ervaren door de verantwoordelijkheden die ze hebben – worstelen met opvoedvraagstukken en daar wat handvaten bij willen krijgen Tevens kun je als stel/echtpaar bij Groei Bloei Coaching terecht voor relatiecoaching.

Gemiddelde beoordeling: 9.6/10

Deskundigheid

Ik ben deskundig geholpen.

Vertrouwen

Ik voelde me op m’n gemak.

Identiteit

Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

Resultaat

Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

Tevredenheid

Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

55
18 november 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Corrie is een fijne coach die alle vertrouwen toonde in mijn groei. Ze heeft me handvaten geboden die mij hielpen om stappen in de juiste richting te zetten!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.6/10
Gemiddeld
55
04 november 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Ben je op zoek naar persoonlijke groei en/of het vinden van (meer) balans in je leven? Dan beveel ik Groei en Bloei Coaching aan

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.2/10
Gemiddeld
55
16 augustus 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Het allerbelangrijkst voor mij was dat God de basis is binnen het coachtraject dat je doorloopt bij Corrie. God krijgt alle ruimte om te spreken door Corrie heen, Hij mag het werk door haar heen doen, ze doet het echt samen met God. Ze begon ieder gesprek ook altijd met een gedeelte uit Gods woord, speciaal voor mij biddend uitgezocht, en dat ‘raakte’ eigenlijk altijd iets in m’n hart. Daarbij is Corrie ook gewoon echt een goede coach, met inmiddels behoorlijk wat ervaring, dat merk je aan alles. De rust die ze uitstraalt, de vragen die ze stelt. Ze leeft zelf voor waar ze over praat. En je merkt dat ze echt geniet van haar werk als coach. Daarnaast vond ik het ook fijn dat het een afgebakend ‘traject’ is, dit maakt het doelgericht en maakt dat je het complete plaatje bekijkt. Door het doorlopen van het traject ben ik me bewuster van wie ik ben, hoe God mij ‘in elkaar heeft gezet’, wat wil ik veranderen, wat zijn m’n valkuilen, wat zijn m’n sterke kanten, wat zijn mijn diepste verlangens. Met als resultaat een groot aantal handvatten waar je de rest van je leven mee aan de slag kunt samen met God :)

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
45
03 juni 2021 - Goedgekeurd door de redactie

IK heb een zeer bemoedigend traject gehad, waar ik dichter bij God gekomen ben en me veel zegen heeft gebracht dankjewel daarvoor

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
8.8/10
Gemiddeld
55
26 januari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Ik ben een maand of vijf bij Corrie geweest. Ik liep tegen wat dingen aan, waarmee ik in korte tijd deskundig door Corrie ben geholpen. Ik voelde mijn 100% op mijn gemak bij haar, waardoor ik open durfde te zijn en dit is nodig om tot herstel en verbetering te komen. Als christen is het goud waard om bij een christencoach te zijn, de bemoedingende bijbelteksten waren telkens van grote waarde en dat je alles samen met de Heer doet en in gebed brengt. Ik kan Corrie van harte aanbevelen als coach

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
45
30 september 2020 - Goedgekeurd door de redactie

Mijn man en ik kwamen in de eerste instantie met zijn tweeën voor relatiegeschenken. Tijdens het proces kwamen we erachter dat het beter was dat ik alleen verder ging met af en toe een gesprek samen. Ik keek er erg tegen op om dit proces in te gaan, maar ik kan iedereen het aanraden. Ik ben echt blij dat we dit hebben gedaan. Ook voor onze relatie was dit heel goed. Corrie is een heel fijn persoon met veel geduld en passie voor God. Dit proef je door alles heen. Vaak keek ik heel erg op tegen het gesprek ( vandaar de drie sterren) maar ik kwam altijd opgeladen weer thuis.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
8.8/10
Gemiddeld
55
25 september 2020 - Goedgekeurd door de redactie

Vorig jaar belandde ik in een burn-out. Al snel kwam ik bij Corrie terecht. Vanuit een duidelijke Bijbelse visie heeft ze mij begeleid. Het traject bestaat globaal uit 3 delen: verleden, heden en toekomst. Het was en is een bevrijding en zegen dat zij oude, verkeerde patronen herkende in mijn leven en dat we die hebben vervangen door nieuwe patronen. De Heere God heeft de grote rol gespeeld in mijn herstel en Hij heeft Corrie gebruikt om dingen aan te wijzen. Wat ik enorm waardeer is dat Corrie in afhankelijkheid van God werkt, ze gaat biddend haar weg. Het was voor mij niet vanzelfsprekend om bij Corrie terecht te komen, omdat we helemaal niet bij elkaar in de buurt wonen. De coachsessies waren dan ook online via skype. Ik vond dat heerlijk: mijn computer, Bijbel, pen, papier en een kopje thee lagen/stonden op tafel en de sessie kon beginnen. Als de sessie was afgelopen, kon ik dan nog even rustig “herkauwen” wat er allemaal besproken was.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
10 augustus 2020 - Goedgekeurd door de redactie

Bij Corrie staat het Woord van God centraal. Ze moedigde mij tijdens de coaching aan om afhankelijk te zijn van God en op God te vertrouwen. Ik heb ervaren dat zij enorm luistert naar wat de client zegt en voelt. Daarnaast heeft zij ook een luisterend oor voor wat God wil zeggen m.b.t. situaties. Daardoor werkten tips en adviezen die zij gaf heel goed voor mij. Voor mij was het een soort van heel praktische mini- Bijbelschool, waar het Woord van God heel dicht bij mij kwam en waar het Woord op maat toegepast werd op mijn situatie. Zij heeft een grote liefde voor de medemens en dat hielp mij om te ontspannen. Voor mij heeft het traject bevrijdend en genezend gewerkt. Ik heb mijzelf o.a. leren accepteren. Het is een wonder dat ik door dit traject zover ben gekomen en allerlei lessen die ik bij haar geleerd heb zijn voor mij in het heden en ook in de toekomst toepasbaar.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
05 december 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Corrie is een heel fijn persoon om bij te zijn. Ze straalt geduld, liefde en begrip uit. Ik kon me echt overgeven aan haar deskundigheid en het proces. Ze heeft me geholpen om inzicht in mezelf te krijgen, meer zelfvertrouwen te hebben, stappen te durven zetten en me aangemoedigd om voor mijn dromen te gaan (die ik tijdens het proces heb herontdekt). Ze geeft me elke keer weer een boost. Het is ook heel fijn dat ze elke sessie voor me bidt en steeds terugwijst naar de Bron. Ze is wie ze is en ze doet wat ze zegt. Confrontatie of ongemakkelijke momenten gaat ze niet uit de weg. En altijd met liefde. Ik beveel haar warm aan bij ouders, stellen of vrouwen die de richting kwijt zijn, die hun zelfvertrouwen zijn verloren, die de diepte in willen gaan samen en weer willen wortelen in liefde.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.8/10
Gemiddeld
55
05 september 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Het coachingstraject was fijn en zinvol. Corrie coacht op een prettige, persoonlijk betrokken manier en het blijft zeker niet bij gesprekken aan de oppervlakte. Nu aan het einde van het traject is het niet zo dat al mijn problemen weg zijn, maar ik heb er veel meer zicht op gekregen en ook heb ik meer handvaten om ermee om te gaan. Ik ben blij met dit resultaat! Het feit dat het geloof betrokken kan worden is voor mij ook zeker waardevol geweest. Het is de basis van ons bestaan en verdient zeker ook aandacht als het gaat over emotionele of rationele aspecten. De methode van Total Balance is een mooi complete methode om er de vinger achter te krijgen op welke vlakken reflectie nodig is. Al met al is de praktijk ‘Groei en Bloei coaching’ zeker een aanbeveling waard!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.4/10
Gemiddeld
55
22 augustus 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Doordat er vanuit verschillende kanten veel aan mij werd getrokken, was ik mezelf kwijtgeraakt. Met de vraag naar hulp om weer grip op mijn leven en structuur en balans terug te vinden, kwam ik bij Groei en Bloei Coaching. Nu heb ik weer meer oog voor mezelf, leef ik bewuster en ben ik meer aan het leven dan overleven. Het traject was hard werken en dat zal ook nog doorgaan, maar ik heb de tools om mijn leven gestructureerd en gebalanceerd te houden en daarin proactief te zijn. Het materiaal dat in het traject wordt gebruikt steekt goed in elkaar. Het is niet heel zware stof en toch daagt het uit om diep naar binnen te kijken. Dit samen met de deskundigheid van Corrie en op de persoon toegespitste invulling van de sessies waardeerde ik bijzonder. Zij weet heel goed de juiste vragen te stellen, ‘tussen de regels door te lezen’ en waar nodig ook uit te dagen. Ook hoe er vorm aan de christelijke identiteit van Groei en Bloei Coaching wordt gegeven, heb ik als zeer positief ervaren. Voor mij was het belangrijk dat God deel uit zou maken van dit proces.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
28 december 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Ik ben ruim een jaar bij Corrie geweest en het heeft me echt goed gedaan. Toen ik startte werd ik opgeslokt door alle problemen waar ik tegenaan liep en toen ik klaar was, kon ik me veel beter focussen op wie ik zelf ben en wil zijn temidden van mijn omstandigheden. De Total Balance methode die Corrie gebruikt heeft een logische opbouw, maar op natuurlijke wijze sta je langer of korter stil bij onderdelen, afhankelijk van je eigen situatie en wensen. Daardoor had ik nooit het gevoel dat ik opgejaagd werd naar het volgende onderdeel, maar tegerlijkertijd zorgt de methode er ook voor dat je wel vooruit gaat en niet eindeloos blijft hangen in een onderwerp. Dat vond ik zelf heel fijn. Corrie is een liefdevol en bemoedigend persoon, maar wijst je gerust op pijnpunten of valkuilen. Dat vond ik zelf prettig want als iemand alleen maar met je meepraat kom je nergens. Toen ik begon bij haar was ze net gestart als coach maar dat merkte ik eigenlijk niet. Het was alsof ze het al jaren deed. Kortom, ik beveel Corrie van harte aan als je behoefte hebt dichter bij jezelf te komen en weer balans in je leven te krijgen.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.8/10
Gemiddeld
55
27 maart 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Ik heb het traject als super fijn ervaren! Ze kan niet alleen goed luisteren, maar komt ook met goede vragen. Ze heeft mij geholpen mijn eigen identiteit te vinden op een tempo dat bij mij paste. De christelijke benadering werd heel mooi verweven in iedere sessie en dat heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat. Een echte aanrader dus!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.6/10
Gemiddeld
55
26 februari 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Door een burnout kwam ik in met de hulpverlening in aanraking. Merkte echter dat ik behoefte had om de dingen waar ik tegen aanliep meer vanuit een christelijk perspectief te benaderen. Corrie van Zwol heeft mij daarbij aan de hand genomen met behulp van het materiaal van total balance. Het heeft mij stapsgewijs verder geholpen in mijn proces. Met name ook haar Bijbelse input en inzichten waren heel waardevol.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.6/10
Gemiddeld
55
20 september 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

Ik heb het zeer fijn gevonden dat ik bij groei en bloei coaching terecht kon. Ze is een luisterend oor geweest en heeft mij zeer goed geholpen mijn eigen identiteit weer te vinden.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.0/10
Gemiddeld

Schrijf een beoordeling

Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
Deskundigheid

Ik ben deskundig geholpen.

Vertrouwen

Ik voelde me op m’n gemak.

Identiteit

Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

Resultaat

Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

Tevredenheid

Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

Reactie
Naam
Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
E-mailadres
Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
 

Stuur door

Naam ontvanger
E-mailadres ontvanger
Uw e-mailadres
Typ een bericht Niet verplicht
 
192