Hannanoah | HSP Coach

Zeewolde
9.4/10
5 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Coach
  • Thematiek
   • Angstproblemen
   • Burn out
   • Hooggevoeligheid
   • Hoogsensitief
   • Identiteit
   • Lichamelijke gezondheid
   • Overspannen
   • Zelfvertrouwen
   • Zwak zelfbeeld
   Lees meer
  • Werkwijze
   -
  • Registraties
   -
  • Lidmaatschap beroepsverenigingen
   -
  • Introductie
   Wellicht ben je net tot de ontdekking gekomen dat je een hoog sensitief persoon bent en wil je er meer over leren. Of je wist al dat je hoogsensitief bent, maar je loopt er helemaal in vast. Balans zoeken, jezelf accepteren en liefdevol blijven voor jezelf is hierin erg belangrijk, maar hoe doe je dat?
  • Deze zorgverlener biedt Online hulpverlening aan.
  • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
  • Financiering
   Persoonlijke Coaching: €65 per uur
   Online Coaching: €60 per uur
   Kennismakingsgesprek: gratis

   De tarieven zijn terug te vinden op mijn website: www.hannanoah.nl/tarieven

   Mocht je na het bekijken van de tarieven ontdekken dat het voor jou financieel niet haalbaar is om een coachingstraject te starten? Neem dan contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar wat er wel mogelijk is. Ik wil namelijk niet dat financiën een argument is om geen coachingstraject te kunnen starten terwijl je het wel graag wilt.

   In overleg is het ook mogelijk dat ik bij jou thuis kom voor de coachingsgesprekken. Het kan namelijk zijn dat je niet in de gelegenheid bent om naar Zeewolde te komen en dat je niet gebruik wilt maken van de online coaching. Vraag naar de mogelijkheden door contact met mij op te nemen.
  • Werkgebied
   Zeewolde e.o.
   Flevoland
   Nijkerk e.o.
   Gelderland
   Almere e.o.
   Amersfoort e.o.
   Harderwijk e.o.
   Voor mensen buiten omgeving Zeewolde is online coaching mogelijk.
  • Wijze van aanmelden
   Er is geen sprake van een wachttijd. Aanmelden kan per e-mail: contact@hannanoah.nl | Telefonisch of whatsapp: 06 423 721 80 | Via het contactformulier op mijn website: www.hannanoah.nl/contact | Vind je het spannend of wil je eerst kennis met mij maken, dan is het mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen via: www.hannanoah.nl/kennismakingsgesprek
  • Werktijden
   Maandag t/m vrijdag: 10.00u - 17.00u.
  • Gespecialiseerd in:
   Hoogsensitiviteit / hooggevoeligheid (HSP) | Chronische pijn- en vermoeidheidsklachten | Identiteitscrisis
  • Identiteit
   Evangelisch
  • Percentage christenen onder cliënten:
   95
  • Grondslag / doelstelling
   Coaching bij hoogsensitiviteit (HSP) kan wenselijk zijn wanneer je steeds vastloopt in je leven. Niet weten wie jij bent of hoe je de dingen moet aanpakken kan heel erg beperkend voor je zijn en het kan je klein houden. Het kan resulteren in frustratie en veel veroordeling naar jezelf toe. Ik geloof dat je meer kan dan dat je zelf denkt en gelooft, maar soms hebben we net even die bewustwording, spiegel of confrontatie nodig. Iets wat je misschien bewust of onbewust uit de weg gaat, omdat je het spannend vind of omdat je er gewoon geen zin in hebt om die pijn of emoties te voelen. Alleen heeft het je ergens gebracht tot nu toe? Het coaching traject in het kort: ❥ Kennismaking: tijdens dit gesprek kun jij ervaren of er een klik is en kijken we samen naar jou hulpvraag/vragen. ❥ Intake: tijdens de intake gaan we dieper op in waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt. ❥ Coaching traject: de coaching kan zowel hier in de praktijk in Zeewolde als online. In het begin zullen we frequenter afspreken, maar naar mate het traject vordert zal er meer tijd tussen gaan zitten. Maar onthoud, dit traject is helemaal voor jou op maat. Dus ben je wat sneller dan is dat oké. Heb je meer tijd nodig, dan is dat ook oké.

  Gemiddelde beoordeling: 9.4/10

  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  55
  11 februari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik kwam bij deze coach omdat ik ergens vastliep in mijn leven. Ik wilde heel graag mensen helpen, maar werd er heel erg moe van. Ik heb ontdekt, dat ik eigenlijk zelf eerst geholpen moest worden. Dat heeft deze coach geweldig gedaan. Ze heeft me niet veroordeelt, maar ze heeft er wel voor gezorgd dat ik ging nadenken over hoe ik mijn leven had ingericht. Was ik hier nu wel blij mee? Ik heb ontdekt dat alle ballen in de lucht houden niet de optie is. Ik heb ontdekt dat ik grenzen moest gaan stellen voor mezelf, en dat ik qua voeding ook nog het een en ander moest veranderen. (Voornamelijk suikers en cafeïne). En dat het gebruik van de telefoon savonds ook een stuk minder kon. Als je beter slaapt, ben je beter uitgerust en kun je veel meer hebben. Ik heb ook geleerd dat een vol hoofd niet voor niets is. Het is een waarschuwing van je lichaam dat het even afgeremd moet worden. Want als je dat niet doet, ga je in een overlevingsstand. En daar wil je niet in belanden. Ik heb niet veel gesprekken gehad, maar omdat ze met een christelijke visie jou helpt, gaat God met jou zelf aan de slag. Het is een behoorlijke confrontatie, maar uiteindelijk kom je er sterker uit.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  27 januari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik ben zelf Coach in opleiding en ik had een ervaren coach nodig voor mijn supervisie. Aida heeft mij geholpen om bewust te worden van wat ik te bieden heb. Ze is niet terughouden in het overdragen van kennis. Bedankt Aida voor de leerzame gesprekken.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.4/10
  Gemiddeld
  55
  05 januari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Wat een fijne coach! Ze heeft mij echt op weg geholpen om emoties uit het verleden te verwerken. Echt een topper!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  05 oktober 2020 - Goedgekeurd door de redactie

  Aida is een vechter! Zij is zelf door allerlei processen gegaan, en dat zal jou helpen, zij weet waar het over gaat! Heel mooi om te zien hoe zij vertrouwt op God, terwijl haar leven niet vanzelf gaat. Haar enthousiasme voor het vak coachen is groot, zij zal met je meelopen als je uit de put van burn-out, angst en stress wilt komen. Zeker als je hooggevoelig bent zal dit best een klus zijn, maar laat Aida je hierin meenemen. Zij helpt je op weg naar de Vrijheid!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  45
  05 oktober 2020 - Goedgekeurd door de redactie

  Toen Aida een oproep plaatste voor coachees om te oefenen tijdens haar coaching studie, heb ik me direct opgegeven. Ik ben zelf hooggevoelig (HSP), heb ook een coaching opleiding gedaan en was benieuwd naar deze TotalBalance methode en vond het leuk om haar hiermee te helpen. Aida ontving mij bij haar thuis. Tijdens een enorme mok thee zijn we begonnen. Eerst de uitleg van de methode en daarna stelde Aida verkennende vragen. Ik voelde me direct bij haar op me gemak, waardoor het makkelijk was om mijn verhaal te doen. Nu had ik zelf niet direct een coachingsvraag, maar toch kwam er genoeg naar boven. Het huiswerk kost wat tijd, maar het was ook fijn om even gericht met 'mezelf' bezig te zijn. De tekeningen waren hierbij helpend. Tekentalent is niet nodig. Ik heb zelf weer nieuwe verbanden ontdekt en vond het prettig om door Aida gecoacht te worden.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  7.6/10
  Gemiddeld

  Schrijf een beoordeling

  Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  Reactie
  Naam
  E-mailadres
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
   

  Stuur door

  Naam ontvanger
  E-mailadres ontvanger
  Uw e-mailadres
  Typ een bericht Niet verplicht
   
  192