Hart voor je Relatie

Ommen
9.9/10
11 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Psycho-sociale hulpverlening
  • Coach
  • Pastorale zorg
  • Relatietherapie
 • Thematiek
  • Opvoeding
  • Partnerrelatie
  • Relatie met partner
  • Relatieproblemen
 • Werkwijze
  • Echtpaartherapie
  • Relatietherapie
  • Psycho-sociale hulpverlening
  • Pastorale begeleiding
 • Registraties
  • NOBCO
  • Lidmaatschap beroepsverenigingen
   • Nederlandse Orde van Beroepscoaches
   • Introductie
    Hart voor je Relatie biedt relatie-weekenden en relatie-coaching. Wij, Hans en Anja van der Spek, doen als echtpaar samen onze begeleidingen wat het grote voordeel heeft dat zowel de mannelijke als vrouwelijke aspecten van een partnerrelatie goed aan bod komen. Beide partners voelen zich daardoor gehoord en gezien. Onze deelnemers waarderen dit aspect in het bijzonder. Tijdens de relatie-weekenden en relatie-coaching laten we ons vooral leiden door de vragen en uitdagingen die er bij jullie leven. Samen met jullie kijken we naar wat er speelt, hoe dit invloed heeft op jullie relatie (en gezin) en welke stappen jullie zouden kunnen zetten om jullie relatie te verdiepen en verstevigen. In onze gesprekken kan het gaan over alles wat jullie raakt. In jullie persoonlijk leven, huwelijk, de opvoeding en het gezin. Wat wij aanreiken komt vanuit onze vorming, opleiding en eigen levenservaring en is gebaseerd op psycho-pastorale kennis en christelijke waarden. We gebruiken de tijd met elkaar voor gesprekken, persoonlijke opdrachten, een gezamenlijke maaltijd, een wandeling, gebed- of stiltemoment. Alles wat jullie met ons delen blijft vertrouwelijk. Wij geloven dat vertrouwen, respect en veiligheid de basis zijn voor een goed resultaat. Samen hebben wij de tweejarige post-HBO opleiding voor Ervaringsgericht Pastoraal Werker (PPP) gevolgd. Daarnaast is Anja HBO-pedagoog en Total Balance coach. Als echtpaar zijn we ruim 7 jaar diaken voor Huwelijk, Opvoeding en Gezin geweest in onze kerkelijke gemeente.
   • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
   • Financiering
    De vergoedingen zijn inkomensafhankelijk. Relatietherapie wordt afhankelijk van uw polis (deels) vergoed door Prolife zorgverzekeraar.
   • Werkgebied
    Nederlandstalig gebied
   • Wijze van aanmelden
    Zie hiervoor het contactformulier op onze website. Er is geen verwijzing nodig.
   • Werktijden
    In afstemming met het echtpaar. Beschikbare weekenden staan vermeld op onze website. Begeleiding is eventueel in de avonduren mogelijk.
   • Gespecialiseerd in:
    Begeleiden van echtparen met spanningen / uitdagingen / teleurstellingen in de relatie en/of gezin.
   • Identiteit
    Evangelisch
   • Percentage christenen onder cliënten:
    100
   • Grondslag / doelstelling
    Ons credo is: een goed huwelijk kan altijd beter. Wij geloven in preventie. Hoe eerder je als stel aan de slag gaat met zaken waar jullie tegen aan lopen, hoe groter de kans om de relatie te verbeteren en problemen duurzaam op te lossen. Jezus zegt in Johannes 1:17 dat Hij kwam om ‘waarheid en genade’ te brengen. Die beiden aspecten zijn ook in een partnerrelatie van groot belang om jezelf te kunnen zijn in veilige verbinding met de ander. Waarheid, het open en transparant zijn naar elkaar over je gedachten en gevoelens, vreugde en pijn, behoeften en verlangens. We zijn allemaal mensen die leven in ‘gebrokenheid’. We hebben onze tekortkomingen en mogen elkaar daarin tegemoetkomen, vergeven, aanvullen en bemoedigen.

   Deze zorgaanbieder is in het bezit van het Certificaat Christelijke Zorg. Bij het aanvragen van dit certificaat zijn de volgende antwoorden gegeven

   • Christelijke identiteit
    De hulpverlener communiceert zijn/haar identiteit door middel van de website en/of een folder. Hij/zij geeft aan een levende relatie met God te hebben en belijdt dat hij/zij de bijbel ziet als het Woord van God.
    https://hartvoorjerelatie.nl/over-ons/
   • Christelijke werkwijze
    De hulpverlener communiceert door middel van een website en/of folder op welke wijze het christelijk geloof zijn/haar werkwijze beïnvloedt of mede gestalte geeft.
   • Afstemming werkwijze
    De hulpverlener stemt zijn/haar werkwijze af op de levensbeschouwelijke identiteit van de cliënt.
    In relaties kan het voorkomen dat problematiek gerelateerd is aan mens- en godsbeeld van de cliënten. Datzelfde mens- en godsbeeld wordt beïnvloed door de kerkelijke identiteit (zie oa onderzoek Hanneke Schaap). indien nodig of zinvol stemmen we in onze aanpak af op de identiteit.

   Gemiddelde beoordeling: 9.9/10

   Deskundigheid

   Ik ben deskundig geholpen.

   Vertrouwen

   Ik voelde me op m’n gemak.

   Identiteit

   Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

   Resultaat

   Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

   Tevredenheid

   Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

   55
   29 augustus 2023 - Goedgekeurd door de redactie

   We hebben een goede tijd gehad bij Hans en Anja. In een ontspannen sfeer konden we ontdekken waar onze verbeterpunten in onze relatie met elkaar en met God ligt. Kortom een goede APK voor onze relatie. Hans en Anja bedankt!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   24 juli 2023 - Goedgekeurd door de redactie

   Hans en Anja zijn heel betrokken, ze laten je goed weten waar je aan toe bent. Hun inzicht hielp ons echt om verder te komen!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.4/10
   Gemiddeld
   55
   05 juni 2023 - Goedgekeurd door de redactie

   We zijn een weekend te gast geweest en hebben het erg fijn gehad. Onze zorgvraag stond centraal. Er werd goed geluisterd en doorgevraagd en de vinger op de problematische plek gelegd. We kunnen iedereen aanraden om dit te doen zelfs als je zoals wij al langer getrouwd zijn.! Hans en Anja stellen je erg op je gemak het voelt eigen. We hebben veel handvatten meegekregen en motivatie om verder te mogen gaan. Ga zo door met Gods Zegen

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   20 april 2023 - Goedgekeurd door de redactie

   We hebben een langer traject bij Hans en Anja gehad, en dit is ons goed bevallen. Ze gaven ons de ruimte om te groeien, en ook zelf regie te nemen over de dingen waar we tegenaan liepen.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   23 maart 2023 - Goedgekeurd door de redactie

   Het relatieweekend heeft ons een heel aantal concrete handvatten opgeleverd waar we gelijk mee aan de slag kunnen om ons huwelijk te versterken. De maatwerkaanpak van Hans en Anja is heel helpend. Onze hulpvraag stond steeds centraal en ze wisten daar steeds weer heel goed bij aan te sluiten. Ook door op de juiste momenten op een goede manier door te vragen. Daarnaast zijn Hans en Anja gewoon hele fijne mensen waar we ons tijdens het weekend thuis en op ons gemak voelden.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   30 januari 2023 - Goedgekeurd door de redactie

   We hebben in een fijn weekend ontzettend veel over onszelf, de ander en ons als stel geleerd. En vooral hebben we van Hans en Anja de tools gekregen om weer echt met elkaar te communiceren. Dat was erg verfrissend en nodig. We zouden ieder stel aanraden om ook een weekend bij Hans en Anja mee te maken.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   02 januari 2023 - Goedgekeurd door de redactie

   Een goede 24 uur waarin we echt de diepte in zijn gegaan en veel geleerd hebben!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.8/10
   Gemiddeld
   55
   08 oktober 2022 - Goedgekeurd door de redactie

   Aan het resultaat moeten wij zelf gaan werken. Dankzij Hans en Anja hebben we de goede tools mogen ontvangen. Na een intake, een gesprek hebben ze ons na een deskundige analyse verder kunnen helpen om elkaar weer te vinden. Het is goed om in de hectiek van een druk gezinsleven weer stilgezet te worden. Een voordeel is dat ze samen deze hulp aanbieden, positief, doortastend, kritisch en opbouwend. Heel erg aan te bevelen!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.6/10
   Gemiddeld
   55
   09 augustus 2022 - Goedgekeurd door de redactie

   Het was erg fijn om samen even afstand te nemen en te kijken naar waar we staan als echtpaar. Door de tijd heen slijten patronen in waar je samen niet altijd goed van bewust bent. Dit was voor ons heel leerzaam! De setting was goed, en veilig. Erg leerzaam, maar ook heel intensief. Maar ik raad iedereen aan op deze manier te investeren in je huwelijk!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   55
   21 april 2022 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   We zijn dichter bij elkaar gekomen, hebben ons verhaal kunnen doen in een veilige setting, en hebben tools gekregen om samen aan de slag te gaan. Hart voor je relatie gaf alle ruimte om eigen wensen en behoeften en grenzen in te brengen, veilig en eerlijk. Absoluut de moeite waard!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.2/10
   Gemiddeld
   55
   25 februari 2022 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   En ze leefden nog lang en gelukkig..... Maar wat als een van de twee tot stilstand komt. En je als man en vrouw elkaar op emotioneel gebied niet meer vind. Dan heb je hulp nodig. We vonden deze hulp bij Hart voor je Relatie. Waar we op een warme manier in huis mochten komen. Een weekend waarin we op een bijzondere manier, geholpen zijn, waarin ruimte was voor ons eigen stuk, waar er zonder oordeel geluisterd werd. Waar er ruimte was voor reflectie, stil staan bij, maar ook vooruit kijken naar hoe verder. We hebben ons beiden gezien gevoelt, we hebben allebei ruimte gekregen voor ons verhaal. We hebben ook handvaten gekregen om verder te gaan. Hierbij was gebed een belangrijk onderdeel. Na het weekend konden we ook echt samen verder onderweg.

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld

   Schrijf een beoordeling

   Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
   Deskundigheid

   Ik ben deskundig geholpen.

   Vertrouwen

   Ik voelde me op m’n gemak.

   Identiteit

   Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

   Resultaat

   Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

   Tevredenheid

   Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

   Reactie
   Naam
   Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
   E-mailadres
   Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
    

   Stuur door

   Naam ontvanger
   E-mailadres ontvanger
   Uw e-mailadres
   Typ een bericht Niet verplicht
    
   192