Imago Dei Counseling

Amstelveen
9.3/10
18 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Psycho-sociale hulpverlening
  • Coach
  • Pastorale zorg
 • Thematiek
  • Identiteit
  • Levensbeschouwing
  • Overspannen
  • Somberheid
  • Verwerking algemeen
  • Zelfvertrouwen
  • Zwak zelfbeeld
  Lees meer
 • Werkwijze
  • Psycho-sociale hulpverlening
  • Pastorale begeleiding
 • Registraties
  • NOBCO
  • Total Balance Coaches
 • Lidmaatschap beroepsverenigingen
  • Centrum voor Pastorale Counseling
  • Nederlandse Orde van Beroepscoaches
 • Introductie
  Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn, hoop te bieden en waarde toe te voegen in jouw leven, omdat jij er mag zijn! En God jou liefheeft. Er is hoop in elke situatie! Ook al voelt het als een hopeloze situatie. Dit weet ik uit eigen ervaring. God is een God van hoop! Ik geloof dat het ontzettend belangrijk is om te ontdekken wie God zegt dat je bent en vandaaruit te leven. Je zult ontdekken dat je kracht krijgt om situaties om te gaan en kan leven vanuit rust en vertrouwen. Ik heb 17 jaar gewerkt in de hulpverlening met dak- en thuislozen, mensen met drugsverslaving en psychiatrische problematiek en als leidinggevende. Daarnaast ben ik ook betrokken in mijn kerkgenootschap in pastoraat en vrouwenleiderschap. Hierdoor heb ik te maken gehad met een variëteit aan problematiek. Mijn theoretische achtergrond is Sociaal pedagogische hulpverlening en een Post HBO Management in de zorg. Ik ben verbonden met het CPC, waar ik een opleiding Pastorale counseling heb afgerond. Verder ben ik lid van het NOBCO.
 • Deze zorgverlener biedt Online hulpverlening aan.
 • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
 • Financiering
  De kosten worden deels vergoed door Prolife zorgverzekering. Mogelijk kan er ook bij de werkgever gekeken worden voor loopbaanbudget o.i.d of vitaliteitsbudget.
 • Werkgebied
  De gesprekken kunnen zowel online als op locatie. Mijn kantoor is gevestigd in Amsterdam bij het Amstel Business Park. Goed bereikbaar met OV en er is een mogelijkheid om gratis te parkeren.
 • Wijze van aanmelden
  Aanmelding kan via de website
 • Werktijden
  Ik ben werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag.
 • Gespecialiseerd in:
  Imago Dei Counseling is met name gespecialiseerd in problematiek rondom identiteit ( zelfbeeld, onzekerheid, minderwaardigheidsgevoelens), zoektocht naar bestemming en het uitleven van het geloof.
 • Identiteit
  Evangelisch
 • Percentage christenen onder cliënten:
  100
 • Grondslag / doelstelling
  De Bijbel biedt antwoord op alle levensproblematiek. Dit betekent dat het een grondslag is van waaruit ik werk. In mijn praktijk sta ik open voor alle gezindten en vind ik wederzijds respect van belang. Wij kijken samen naar jouw hulpvraag en bespreken wat er voor nodig is om te komen tot resultaten die blijvend zijn. Zodat je kunt leven vanuit rust, geloof en vertrouwen en mag wandelen in de bestemming die God voor jou heeft.

Deze zorgaanbieder is in het bezit van het Certificaat Christelijke Zorg. Bij het aanvragen van dit certificaat zijn de volgende antwoorden gegeven

 • Christelijke identiteit
  De hulpverlener communiceert zijn/haar identiteit door middel van de website en/of een folder. Hij/zij geeft aan een levende relatie met God te hebben en belijdt dat hij/zij de bijbel ziet als het Woord van God.
  www.imagodeicounseling.nl
 • Christelijke werkwijze
  De hulpverlener communiceert door middel van een website en/of folder op welke wijze het christelijk geloof zijn/haar werkwijze beïnvloedt of mede gestalte geeft.
  https://www.imagodeicounseling.nl/coaching-counseling/
 • Afstemming werkwijze
  De hulpverlener stemt zijn/haar werkwijze af op de levensbeschouwelijke identiteit van de cliënt.
  Binnen mijn praktijk heb ik te maken met vrouwen van diverse christelijke achtergrond. Van gereformeerd tot katholiek. Zelf ben ik evangelisch. De leer van de Bijbel is mijn uitgangspunt, waar er theologische verschillen zijn worden deze met wederzijds respect besproken.

Gemiddelde beoordeling: 9.3/10

Deskundigheid

Ik ben deskundig geholpen.

Vertrouwen

Ik voelde me op m’n gemak.

Identiteit

Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

Resultaat

Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

Tevredenheid

Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

55
24 januari 2023 - Goedgekeurd door de redactie

Voordat ik begon met mijn coachtraject bij Naomi was ik vastgelopen. Ik wist niet goed meer wie ik was en waar mijn kracht lag. Ik voelde me erg onzeker en kon mijn weg niet goed vinden zowel in mijn werk als privé. Ik was gestresst en vaak moe. Na het traject kreeg ik houvast in God en wie ik ben in zijn ogen. Mijn geloof in God is gegroeid en sterker geworden. Ik vind nu houvast in het woord van God en kan zijn leiding in mijn leven veel beter herkennen. Ik heb voor Naomi gekozen omdat ik een prettig gevoel kreeg bij haar. Ik had verschillende onlinevideo’s van haar gezien waarin ze prettig en oprecht overkwam op mij. De samenwerking met Naomi was prettig en leerzaam. Naomi is een stevige oprechte geloofsvrouw. Ik vond het meest waardevol aan mijn coachtraject dat ik terug heb gekeken in mijn verleden en kon zien waar bepaalde patronen en gedrag vandaan kwamen. Hierdoor zag ik veel verdrietige dingen maar ook zoveel moois en ik zag hoe sterk en mooi ik ben gevormd door mijn weg en daar ben ik erg trots op! Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om mij door Naomi te laten coachen. Ik vond het in het begin wel moeilijk om de stap te zetten maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Dit was voor mij een waardevolle investering in mezelf en ik ben erg super goed uitgekomen, dus als je twijfelt om een traject aan te gaan zou ik zeggen doe het voor jezelf.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
19 januari 2023 - Goedgekeurd door de redactie

Toen ik bij Naomi binnenkwam voelde ik dat ik een plafond had bereikt en vastzat in mijn leven. Maar eigenlijk zat ik vooral vast in mezelf. Ik was bezig met mijn innerlijke genezing, maar ondanks dat ik zelf een aantal stappen had gemaakt, had ik toch iemand nodig die mij erbij zou helpen. Ik voelde me niet lekker in m’n vel, ik was heel streng voor mezelf en ondanks alle dingen die ik had bereikt focuste ik alleen op de dingen die ik nog niet had bereikt. Voor het traject had ik moeite met mijn ware emoties te uitten en uit te leggen. Ik had moeite met grenzen stellen en voelde een zware last op mijn schouders. Na ongeveer een maand en intensief bezig geweest te zijn met mijn verleden, voelde ik dat er een last van mijn schouders waren gegaan. Ik begon weer te geloven in de toekomst en voelde me gelukkiger. Ik vond het heel prettig om met Naomi samen te werken. Ze weet begrip te tonen, ze laat je jezelf uiten en stuurt je waar nodig is. Tijdens de wat moeilijkere sessies bood ze me altijd aan om even te stoppen en samen te bidden. Ik vond het fijn dat het Christelijke altijd terugkwam en de basis het woord van God was. Ik raad het 100% aan om een traject te volgen bij Naomi. Het zal emotioneel intensief zijn, maar het is zeer zeker de moeite waard.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.8/10
Gemiddeld
55
14 november 2022 - Goedgekeurd door de redactie

De coaching van Naomi was heel fijn ondanks dat we alle sessies online hebben moeten doen. Ik had veel vertrouwen naar haar toe wat ook maakt dat we samen een goed resultaat hebben geboekt. Ze geeft regelmatig bijbelverzen die je echt ondersteunen in het proces waar je door heen gaat. Toen ik starten was ik heel gebroken en had ik weinig vooruitzichten en nu op het einde merk ik echt een verschil. Ik sta sterker in het woord wat ook maakt dat ik sterker in het leven sta. Naomi heeft mij geholpen mijn richting en identiteit te vinden en alles wat daar niet bij hoorde los te laten. Ik zal Naomi dan ook bij iedereen aanraden.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.8/10
Gemiddeld
45
05 september 2022 - Goedgekeurd door de redactie

De coaching van Naomi heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft de verschillende sessies aangepast aan de vraagstukken en verschillende inzichten die naar boven kwamen en specifiek voor mij van toepassing waren. Daarin heeft ze me ook gewezen naar de leiding die ik van God mag krijgen en had ik het gevoel dat God ook bij elke stap, elke inzicht werd betrokken. Ik zou dit coachingstraject bij Naomi van harte aanraden!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
8.4/10
Gemiddeld
55
28 augustus 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Ik worstelde langere tijd met mijn identiteit (in Christus). Ik had vooral veel moeite met grenzen aangeven. De reden dat ik Naomi inschakelde is omdat ik hulp nodig had van iemand die mij op basis van het Woord van God de juiste richting op kon duwen. Naomi heeft me hier zeker bij geholpen. Ik begrijp nu veel meer hoe God mij ziet en ik weet nu dat ik vanuit die waarheid grenzen mag stellen en bewaken. De reden dat ik voor Naomi heb gekozen is omdat ze Christencoach is en omdat ik een heel vertrouwd gevoel bij haar had. Ook de samenwerking heb ik als superfijn ervaren. Naomi kan supergoed luisteren en samenvatten. En de manier hoe ze samenvatte wat ik haar vertelde, gaf mij nieuwe inzichten in mezelf en de situaties waar ik tegenaan liep. Dit is ook het aspect wat ik het meest waardevol vind. Ik heb heel veel AHA-momenten gehad.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.8/10
Gemiddeld
55
17 juli 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Wauw! Wat een geweldige tijd heb ik gehad met Naomi. Zij heeft me zo goed geholpen om te gaan staan in mijn ware identiteit als kind van God en dat alles vanuit God's waarheid en Zijn perspectief. Ik had veel te verwerken vanuit mijn verleden en daar heeft ze ook echt de tijd voor genomen.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.6/10
Gemiddeld
55
10 mei 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Ik zat midden in een diepe depressie toen ik bij Naomi begon. Ik was mijn vertrouwen in God en de mens kwijt en het dal was mijn enige uitzichtpunt. Zij won mijn vertrouwen door haar rust, en door haar gevoeligheid voor Gods Geest; Hierdoor wist zij wanneer en welke vragen te stellen. Dit proces heeft mij niet alleen uit het diepe dal gehaald, ik ben nu veel bewuster in mijn relatie met God, en durf mijn verlangen en teleurstellingen naar Hem te uiten. Middels door deze reis sta ik open voor een relatie met God de Vader. Ik hoop dat mensen hun weg naar Naomi vinden en ik word blij van de gedachte dat er nog meer professionals als Naomi bij jullie zijn aangesloten.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.4/10
Gemiddeld
55
15 april 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Bedankt Naomi, Voor mij bent u meer dan een coach geweest u bent een bijzondere vrouw van betekenis voor mij en dit zal mij altijd bijblijven. Elk gesprek die we hebben gevoerd heeft u aandachtig geluisterd en was er ruimte voor humor niks was gek genoeg voor u, althans dit liet u niet blijken lol. U heeft mij geaccepteerd zoals ik ben. Tijdens de sessies heeft u mij in laten zien wie ik ben en waarom ik hier ben, met als Aanvulling waardevolle boeken waar ik altijd wat aan zal hebben. Voor u wens ik gezondheid liefde en een succesvolle carrière Amen. ♥️

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.8/10
Gemiddeld
55
24 maart 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Het proces was niet altijd makkelijk maar Naomi heeft me hier zeer goed in begeleidt

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.0/10
Gemiddeld
55
07 maart 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Naomi heeft mij geholpen op diverse gebieden waar ik tegen aan liep zoals, depressie, Zelfvertrouwen, grenzen stellen, mijn indentiteit inm Christus en als een Christen. Kortom heel divers en wat ook echt nodig was. Ik ben Naomi zo dankbaar dat ze mij doormiddel van het woord van God mij heeft kunnen helpen. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
45
08 januari 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Naomi was tijdens de gesprekken altijd een luisterend oor. Voor de vraagstukken die ik aandroeg maakte ze vaak goede koppelingen met de bijbel. Ik zou de coaching absoluut aanbevelen!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
8.4/10
Gemiddeld
45
06 januari 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Jazeker ik beveel een ander, dit gaf mij zelfbeeld om mijzelf te gaan houden. Laat het verleden los en een stukje af kunnen sluiten. Het gaf mij een stukje rust.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
8.8/10
Gemiddeld
55
06 januari 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Zuster Naomi heeft mij geholpen om geleidelijk terug te gaan naar het verleden, waarbij Zr. Naomi Bijbelse inzicht kon geven over hoe God wil dat ik het verleden los laat, grenzen stel en mijzelf en anderen leer te vergeven. Al deze Bijbelse inzichten hebben mij het gereedschap gegeven, hoe om te gaan met tegenslagen in het leven .

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.4/10
Gemiddeld
55
03 januari 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Naomi heeft mij geholpen met het vraagstuk: grenzen stellen. Ik heb door Naomi veel inzicht gekregen in mijn probleem en natuurlijk ook handvatten gekregen hoe ik hier mee om kan gaan.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.8/10
Gemiddeld
45
04 oktober 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Mevr Naomi doet de coaching vanuit Gods principes en Zijn woord.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
8.4/10
Gemiddeld
55
24 september 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Ik ben gegroeid als mens! Ik voel me meer in contact met mijn schepper, heb concrete doelen en ik heb weer leren houden van mijzelf. Ik had weinig zelfvertrouwen en dat is het afgelopen jaar enorm gegroeid.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
09 augustus 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Van begin tot eind, heb ik mij op m’n gemak gevoeld. Ik voel me gehoord en begrepen. De sessies hebben mij geholpen op verschillenden vlakken in mijn leven. Een voorbeeld daarvan is dat ik merk dat het beeld dat ik had over mezelf, langzaam begint te vervagen en ik mezelf opnieuw leer kennen.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
35
13 mei 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Deze hulpverlening zou ik aan anderen kunnen bevelen, omdat je een zelfbeeld krijg van je identiteit en waar je in het leven staat.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
6.4/10
Gemiddeld

Schrijf een beoordeling

Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
Deskundigheid

Ik ben deskundig geholpen.

Vertrouwen

Ik voelde me op m’n gemak.

Identiteit

Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

Resultaat

Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

Tevredenheid

Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

Reactie
Naam
Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
E-mailadres
Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
 

Stuur door

Naam ontvanger
E-mailadres ontvanger
Uw e-mailadres
Typ een bericht Niet verplicht
 
192