InhetZichtcoaching

Groningen
9.9/10
15 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Coach
  • Pastorale zorg
 • Thematiek
  • Burn out
  • Identiteit
  • Opvoeding
  • Overspannen
  • Partnerrelatie
  • Somberheid
  • Subassertiviteit
  • Verlies
  • Verwerking algemeen
  • Zelfvertrouwen
  • Zwak zelfbeeld
  Lees meer
 • Werkwijze
  • Psycho-sociale hulpverlening
  • Registraties
   -
  • Lidmaatschap beroepsverenigingen
   -
  • Introductie
   Voel jij je soms onzichtbaar? Denk jij vaak klein over jezelf? Loop je voor iedereen te zorgen behalve voor jezelf? Pas je je daarom vaak aan, aan anderen? Denk je wel eens “Wie ben ik nou eigenlijk?” Waar houd ik nu van? In het Zicht Coaching coacht vrouwen om de krachtige prachtige vrouw te worden, die ze diep van binnen al zijn. Soms is die kracht nooit tevoorschijn gekomen, of onder gesneeuwd door de stormen van het leven. Als je graag ( weer) wilt gaan staan in die kracht en zichtbaar wilt worden in jouw unieke persoonlijkheid, met al haar passies en talenten, dan ben je van harte welkom voor coaching en/of contextueel pastoraat.
  • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
  • Financiering
   Particuliere bijdrage. Zie voor tarieven de website.
  • Werkgebied
   Groningen e.o.
   Groningen
   Friesland
   Drenthe
  • Wijze van aanmelden
   Via contact formulier op de website (https://www.inhetzicht.com) of telefonisch.
  • Werktijden
   Dinsdagmiddag, woensdag en donderdag .
  • Gespecialiseerd in:
   coachingen contextueel pastoraat. Cmft en Act therapie
  • Identiteit
   Evangelisch
  • Percentage christenen onder cliënten:
   90
  • Grondslag / doelstelling
   Voor mijn coaching maak ik gebruik van de methodiek Jouw levenshuis als Thuis. Dit is een methode die uitgaat van een holistisch mensbeeld. Een mens bestaat uit lichaam, ziel en geest. Alle drie moeten in balans zijn om tot groei en bloei te kunnen We kijken met een stukje creatieve therapie terug naar jouw verleden. Wie was je? En hoe ben je geworden wie je bent? Door middel van o.a. een aantal testen, kijken we naar het heden. Wat is jouw liefdestaal, wat zijn je sterke kanten, wat kost of geeft veel energie, en hoe zijn de relaties om jou heen? Wat behoeft daarin nog zorg en aandacht? Van daaruit gaan we op zoek naar meer balans in jouw leven en een stuk levensplanning naar de toekomst toe. Daarnaast gebruik ik belangrijke thema’s uit het contextuele gedachtegoed. We kijken o.a. naar je zorgpatronen en de balans van geven en ontvangen. Ook gebruik ik de methode zonnekind/schaduwkind om je innerlijke kind een Thuis te leren bieden. Daarnaast gebruik ik CMFT om hechtingsproblemen en psychosomatische klachten te behandelen. De gesprekken vinden plaats in een sfeer van veiligheid, vertrouwen en oordeelloos luisteren. De coachgesprekken zijn ook heel praktisch. Je krijgt van mij concrete opdrachten die je aanzetten tot nadenken, verwerken , actie en groei! Dit doen we met het oog op jou! Zodat jij ontspannen, krachtig en zichtbaar in het leven kan staan! In verbinding met jezelf, de ander en met God. BEMOEDIGING – VERSTERKING – GROEI

  Deze zorgaanbieder is in het bezit van het Certificaat Christelijke Zorg. Bij het aanvragen van dit certificaat zijn de volgende antwoorden gegeven

  • Christelijke identiteit
   De hulpverlener communiceert zijn/haar identiteit door middel van de website en/of een folder. Hij/zij geeft aan een levende relatie met God te hebben en belijdt dat hij/zij de bijbel ziet als het Woord van God.
   https://www.inhetzicht.com/visie-ik-geloof-dat-ieder-mens-door-god-gemaakt-is-mooi-en-waardevol-bedoeld-om-voor-hem-te-leven-en-te-stralen/
  • Christelijke werkwijze
   De hulpverlener communiceert door middel van een website en/of folder op welke wijze het christelijk geloof zijn/haar werkwijze beïnvloedt of mede gestalte geeft.
   https://www.inhetzicht.com/
  • Afstemming werkwijze
   De hulpverlener stemt zijn/haar werkwijze af op de levensbeschouwelijke identiteit van de cliënt.
   Aan het begin van het coachtraject overleggen we samen in hoeverre jij het Bijbelse perspectief en gebed belangrijk vindt. Het is niet noodzakelijk voor mijn coaching dat je deze visie deelt. Je bent van harte welkom!

   Zie ook de visie op de website:
   https://www.inhetzicht.com/visie-ik-geloof-dat-ieder-mens-door-god-gemaakt-is-mooi-en-waardevol-bedoeld-om-voor-hem-te-leven-en-te-stralen/

   Op mijn zakelijke Instagram en Facebook account wordt dit ook meer duidelijk door de posts die ik schrijf.
   https://www.instagram.com/inhetzichtcoaching/

  Gemiddelde beoordeling: 9.9/10

  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  55
  14 juni 2024 - Goedgekeurd door de redactie

  Al bij onze eerste gesprek voelde ik me vertrouwd bij Ingeborg. Ik voelde me begrepen, heb erg veel aan onze gesprekken gehad,

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  16 mei 2024 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik kijk met een zeer goed gevoel terug op de gesprekken en hulp,

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  06 maart 2024 - Goedgekeurd door de redactie

  Ingeborg kan heel goed luisteren, door de manier waarop ze samenvat/teruggeeft heb ik het gevoel dat ze me hoort, begrijpt en soms woorden geeft waar ik niet weet hoe ik het moet uitleggen. Ik heb kwetsbare dingen durven zeggen waar ze heel prettig en goed op reageerde. Sfeer van veiligheid en vertrouwelijkheid. Attent, persoonlijk, eerlijk. Goed voorbereid! Luisterend naar God, duidelijk een relatie met God. Het was heel kostbaar voor me om met Ingeborg te mogen spreken.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  01 maart 2024 - Goedgekeurd door de redactie

  Ingeborg is een fijne vrouw. Ze laat je op je gemak voelen zonder een oordeel. Ik voelde me veilig bij haar, dat was erg prettig want zo konden we samen patronen en triggers ontdekken vanuit het verleden. Ze neemt de tijd voor jou en jouw verhaal!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.8/10
  Gemiddeld
  55
  03 juli 2023 - Goedgekeurd door de redactie

  Ingeborg is een fijn, hartelijk, deskundige en lieve coach. Ze heeft me goed geholpen en samen met haar hulp ben ik blij waar in nu sta. Ik heb nu veel meer inzicht gekregen in wie ik ben en mag zijn. Het boek is een goede houvast maar als je wat anders op je hart heb mag je dat gerust vertellen. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Door Ingeborg heb ik veel dingen goed kunnen verwerken. Bedankt.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.8/10
  Gemiddeld
  55
  16 september 2021 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  In ben zeer tevreden over de manier van coachen van Ingeborg. Op zeer deskundige wijze heeft ze mij door het proces geleid. Bijbels onderbouwd. Door het stellen van de juiste vragen op het juiste moment werd ik zelf aan het denken gezet. Ik heb enorm veel handvatten en tips gekregen waar ik mee aan de slag kan. Door de coaching heb ik stappen gezet die ik normaal waarschijnlijk niet zou nemen, maar waar ik ontzettend blij mee ben!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  01 september 2021 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Persoonlijk, warm, oprecht betrokken en betrouwbaar. Zo heb ik de coaching bij Ingeborg ervaren. Ze is deskundig en kan met duidelijke voorbeelden je inzicht geven in jezelf waardoor er dingen op zijn plek vallen. De gesprekken heb ik als zeer waardevol ervaren en zal ik zeker aanraden bij anderen.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  11 juni 2021 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Ingeborg tegen ben gekomen in mijn zoektocht naar een fijne christelijke coach. De combinatie van het fijne werkboek van Totalbalance en de kundigheid, warmte, betrokkenheid en het korte lijntje met God, van Ingeborg heeft mij ontzettend geholpen. Ik heb Ingeborg leren kennen als een warme, liefdevolle vrouw die goed kan luisteren, empatisch is maar voldoende afstand heeft om professioneel te blijven en je heldere inzichten geeft. Kortom: een aanrader als je een coach zoekt en samen met God dat traject wil aangaan!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  18 april 2021 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ingeborg heb ik ervaren als een breed deskundig en ervaren coach. Ik voelde me gezien en begrepen. Ingeborg gebruikt mooie duidelijke metaforen om inzicht te geven. Ze neemt en heeft aandacht voor mij als mens en legt heel liefdevol de vinger op de zere plek. Bijbels coachen is liefhebben en Ingeborg heeft lief

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  15 april 2021 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ingeborg heeft de gave om je snel op je gemak te laten voelen, waardoor kwetsbaarheid veilig voelt. Op een prettige manier prikkelt zij mijn gedachten tot nieuwe inzichten en 'aha' momenten. Alhoewel ik maar een kort traject met haar heb gelopen, heeft het mij duidelijk verder geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Super!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.4/10
  Gemiddeld
  45
  27 oktober 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ingeborg is een zeer deskundig en gedegen coach/therapeut. Ze is geduldig en betrouwbaar. Ze is goed onderlegd en dat schept vertrouwen. Ze kan je op de juiste manier prikkelen om in beweging te komen en die stappen te zetten die nodig zijn. Ze weet precies die gevoelige snaar te raken, die nodig is. Zeer aan te raden!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  8.0/10
  Gemiddeld
  55
  24 september 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ingeborg is een warme persoonlijkheid. Ze is oprecht betrokken, luistert zonder oordeel, kan prikkelen, de juiste vragen stellen, liefdevol meedenken en motiveren. Ik voelde me 'in het zicht'; gezien door haar. De gesprekken hebben me gemotiveerd om meer mezelf te durven en te willen zijn. Als supervisor sloot ze aan bij mijn vragen en heeft ze mij praktische tools geboden. Ze is een fijn persoon om van te leren. Kortom, ik heb het contact met Ingeborg prettig ervaren, zowel in haar rol als coach als als supervisor.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  30 december 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik heb met Ingeborg een aantal gesprekken gehad omdat ik zelf in het najaar van 2019 tot TotalBalance coach ben opgeleid en een aantal gesprekken bij een TotalBalance coach deel uitmaakte van de opleidingseisen. Ingeborg is rustig, vriendelijk, meelevend en heeft een heldere kijk op geschetste situaties. Ze bemoedigt je en durft te benoemen wat eventuele belemmeringen voor je zijn. Ze denkt mee in mogelijke oplossingen zodat je aan de slag kan om aan te pakken wat aangepakt kan en moet worden. Ik ben blij met de begeleiding die zij geboden heeft. Mocht ik om wat voor reden dan ook vastlopen dan aarzel ik niet om opnieuw contact met haar op te nemen voor een aantal gesprekken.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  11 november 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik had een kort traject bij Ingeborg, waarbij ik mij vanaf de eerste sessie helemaal op mijn gemak voelde. Ze is zonder oordeel en straalt rust uit. Ik heb mogen verwerken wat er nog te verwerken viel. Ik zou zeker weer naar haar toe gaan, mocht ik merken dat dat nodig is, het heeft mij erg goed gedaan.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.6/10
  Gemiddeld
  55
  25 oktober 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik ben blij met het coachingstraject bij Ingeborg. Ingeborg is een warm persoon, luistert goed en heel fijn hoe ze vanuit een helicopterview met me meekijkt waardoor ik meer inzichten krijg in de processen waar ik mee bezig ben. Ondersteund vanuit christelijk visie wat het nog waardevoller maakt.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld

  Schrijf een beoordeling

  Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  Reactie
  Naam
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
  E-mailadres
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
   

  Stuur door

  Naam ontvanger
  E-mailadres ontvanger
  Uw e-mailadres
  Typ een bericht Niet verplicht
   
  192