Kindercoachpraktijk Jedidja

Garderen
9.9/10
9 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Psycho-sociale hulpverlening
  • Coach
  • Pedagoog
 • Thematiek
  • Hoogbegaafdheid
  • Hooggevoeligheid
  • Opvoeding
  • Pesten
  • Rouw
  • Zelfvertrouwen
  • Zwak zelfbeeld
  Lees meer
 • Werkwijze
  • Kortdurende behandeling
  • Psycho-sociale hulpverlening
  • Speltherapie
 • Registraties
  -
 • Lidmaatschap beroepsverenigingen
  -
 • Introductie
  “In mijn missie als kindercoach wil ik preventief en in een vroegtijdig stadium helpen voorkomen dat kinderen sociaal en/of emotioneel in hun ontwikkeling vastlopen.” Als kindercoach kijk ik wat je kind nodig heeft om goed te ontwikkelen. De basis hiervoor is dat de kinderen zich vertrouwd en veilig voelen. Ik leer een kind zichzelf te zijn, de eigen kwaliteit te (her)ontdekken en hiermee het zelfvertrouwen op een gezond niveau te brengen. Zo leren kinderen dat hun eigen denken en handelen positief te beïnvloeden zijn. Dit zorgt ervoor dat je kind beter kan omgaan met bepaalde situaties en weer beter in zijn/haar vel zit.
 • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
 • Financiering
  Tarieven
  Een gemiddeld kindercoachtraject bestaat uit 5-7 sessies.

  Oriënterend gesprek geen kosten max. 30 minuten
  Intakegesprek €65,- 60 minuten
  Coaching sessie €65,- 60 minuten
  Oudercoach sessie* €65,- 60 minuten
  Evaluatiegeprek €50,- 45 minuten
  Eindgesprek €50,- 45 minuten
  Pakket** € 450,- 6 x 60 minuten + 2 x 45 minuten

  * indien gewenst

  ** van 5 sessies inclusief intake-, evaluatie-, en eindgesprek

  Mogelijke vergoeding
  Zorgverzekeraar
  Kindercoaching wordt door een aantal (aanvullende) verzekeringen gedeeltelijk vergoed. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kun je het beste contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar.
  Wanneer je verzekerd bent bij ProLife kun je aangeven dat ik in het bezit ben van het Certificaat Christelijke Zorg. Voor meer informatie: www.prolife.nl/vergoedingen

  Belasting
  Onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd. Je kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op je belastingaangifte aftrekken.

  PGB
  Als activerende begeleiding kunnen de kosten worden betaald uit het persoonsgebonden budget (PGB). Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Op de site van Zorgwijzer kun je zien of je in aanmerking komt voor een PGB en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Voor het aanvragen van een PGB kun je contact opnemen met het zorgloket van je gemeente.
 • Werkgebied
  Omgeving Barneveld en Gorinchem.
 • Wijze van aanmelden
  Aanmelden via email: info@praktijkjedidja.nl. Ik neem z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken: Stap 1: Er vindt een oriënterend gesprek plaats om te kijken of ik iets voor je kind kan betekenen. Dit gesprek is gratis. Als we op basis van dit gesprek besluiten om verder te gaan, kunnen we een intakegesprek inplannen. Stap 2: Tijdens het intakegesprek verkennen we de hulpvraag verder en stellen we samen een gewenst doel vast. Stap 3: Er zijn gemiddeld 5 tot 7 sessies van 60 minuten nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Na 3 sessies nodig ik je uit voor een evaluatiegesprek om te bespreken hoe het gaat. Aan het einde van de sessies volgt een afsluitend eindgesprek. Voor kindercoaching is geen verwijzing van de huisarts nodig. Op dit moment is er geen wachtlijst.
 • Werktijden
  Locatie Garderen: maandag van 13:00u - 17:00u woensdag van 09:30u - 17:00u Locatie Gorinchem: dinsdag van 9:30u - 15:30u
 • Gespecialiseerd in:
  Als kindercoach heb ik een positieve werkwijze. Ik werk oplossingsgericht en denk in kansen en mogelijkheden in plaats van in problemen. Daarnaast kijk ik naar wat het kind nodig heeft en naar de kwaliteiten van uw kind. Ik vind het heel belangrijk dat het kind zich bij mij veilig voelt. Ik wil op een leuke, speelse manier met de kinderen werken. Dit doe ik door niet alleen te praten met je kind, maar ook gebruik te maken van oefeningen en materialen om je kind vaardigheden aan te leren. Bijvoorbeeld door creatieve werkvormen zoals tekenen, schilderen, muziek, bewegings- en lichaamsgerichte oefeningen. Om het praten te ondersteunen maak ik gebruik van poppetjes (POPtalk), de methode Kids' Skills, Kies voor je Talent (kindertalentfluisteraar), emotiespelletjes en gedachtenkaartjes.
 • Identiteit
  Reformatorisch
 • Percentage christenen onder cliënten:
  100
 • Grondslag / doelstelling
  In mijn missie als kindercoach wil ik preventief en in een vroegtijdig stadium helpen voorkomen dat kinderen sociaal en/of emotioneel in hun ontwikkeling vastlopen. Dit doe ik op een leuke, speelse manier wat passend is bij het kind. Ik leer kinderen o.a. hun eigen talenten onder woorden te brengen om op deze manier bij te dragen aan een positief zelfbeeld, meer veerkracht en weerbaarheid. Zo kan elk kind beter omgaan met de uitdagingen die op hun pad liggen! Als christen geloof ik dat elk kind als een unieke persoonlijkheid door God geschapen is en dat elk kind er mag zijn zoals het is. Dit vormt het uitgangspunt voor mijn werkwijze.

Deze zorgaanbieder is in het bezit van het Certificaat Christelijke Zorg. Bij het aanvragen van dit certificaat zijn de volgende antwoorden gegeven

 • Christelijke identiteit
  De hulpverlener communiceert zijn/haar identiteit door middel van de website en/of een folder. Hij/zij geeft aan een levende relatie met God te hebben en belijdt dat hij/zij de bijbel ziet als het Woord van God.
  www.praktijkjedidja.nl Praktijk Jedidja is een kindercoachpraktijk met een christelijke identiteit. De naam Jedidja is niet toevallig gekozen. Koning Salomo kreeg als kind deze bijnaam van de profeet Nathan. Jedidja betekent “door God geliefd”. Koning Salomo ontving wijsheid van God om zijn werk goed te kunnen doen. Het is mijn verlangen dat God ook mij wijsheid zal geven bij het ondersteunen en begeleiden van de kinderen.
 • Christelijke werkwijze
  De hulpverlener communiceert door middel van een website en/of folder op welke wijze het christelijk geloof zijn/haar werkwijze beïnvloedt of mede gestalte geeft.
  www.praktijkjedidja.nl Als christen geloof ik dat elk kind als een unieke persoonlijkheid door God geschapen is en dat elk kind er mag zijn zoals het is. Dit vormt het uitgangspunt voor mijn werkwijze.
 • Afstemming werkwijze
  De hulpverlener stemt zijn/haar werkwijze af op de levensbeschouwelijke identiteit van de cliënt.
  Als hulpverlener heb ik respect voor de levensbeschouwelijke identiteit van mijn cliënten, ongeacht huidskleur, geloofsovertuiging of geaardheid etc. en houd ik rekening met de wensen van de cliënt.
  Indien dit door de cliënt is gewenst zal ik dit meenemen tijdens de sessies.

Gemiddelde beoordeling: 9.9/10

Deskundigheid

Ik ben deskundig geholpen.

Vertrouwen

Ik voelde me op m’n gemak.

Identiteit

Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

Resultaat

Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

Tevredenheid

Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

55
20 juli 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Mijn dochter is goed geholpen, ze ging graag naar "juf Anja" toe. Er was goede communicatie richting ouder

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.4/10
Gemiddeld
55
15 juni 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Je merkte dat onze zoon het vertrouwen had in haar waardoor hij geholpen kon worden.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
9.6/10
Gemiddeld
55
29 april 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Onze zoon ging heel graag naar juf Anja. Het heeft hem zeker geholpen.

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
06 april 2022 - Goedgekeurd door de redactie

onze dochter heeft veel meer vertrouwen in zichzelf gekregen. je zag ze groeien tijdens de sessies ze ging met heel veel plezier naar juf Anja

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
07 februari 2022 - Goedgekeurd door de redactie

Toen onze zoon voor de eerste keer bij Anja kwam voelde hij zich gelijk op zijn gemak en vertrouwd. Wat een ontzettende lieve vrouw is zij! Anja heeft ons goede handvaten gegeven. Wij zijn heel erg tevreden over Jedidja

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
27 november 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Onze dochter kreeg hulp voor rouwverwerking. Anja kijkt goed naar wat onze dochter nodig had en paste haar manier van werken hierop aan. Als ouders kregen wij van iedere sessie een verslag. Dit vonden wij erg waardevol. Wij zijn tevreden over Jedidja!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
22 november 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Onze dochter kreeg hulp bij rouwverwerking. Anja doet er alles aan om het gewenste resultaat te bereiken. Ze kijkt goed naar het kind en past haar manier van werken hierop aan. Als ouders krijg je na iedere sessie een uitgebreid verslag. Wij zijn heel tevreden over Jedidja!

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
09 november 2021 - Goedgekeurd door de redactie

Onze zoon heeft het heel fijn gevonden bij `juf` Anja

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld
55
23 oktober 2021 - Goedgekeurd door de redactie

We hebben een erg fijne ervaring met Jedidja! Onze dochter ging met plezier naar juf Anja..

Deskundigheid
Resultaat
Identiteit
Vertrouwen
Tevredenheid
10.0/10
Gemiddeld

Schrijf een beoordeling

Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
Deskundigheid

Ik ben deskundig geholpen.

Vertrouwen

Ik voelde me op m’n gemak.

Identiteit

Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

Resultaat

Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

Tevredenheid

Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

Reactie
Naam
Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
E-mailadres
Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
 

Stuur door

Naam ontvanger
E-mailadres ontvanger
Uw e-mailadres
Typ een bericht Niet verplicht
 
192