Middelpunt Coaching - Hoofddorp - Haarlem

Hoofddorp
10.0/10
4 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Coach
  • Problematiek
   • Burn out
   • Handicap
   • Identiteit
   • Levensbeschouwing
   • Rouw
   • Zelfvertrouwen
   • Zwak zelfbeeld
   Lees meer
  • Werkwijze
   • Maatschappelijk werk
   • Registraties
    • ST!R
    • Lidmaatschap beroepsverenigingen
     • Vereniging van Christen Coaches
     • Introductie
      Ik vind het zeer waardevol als ieder mens zijn zelfaanvaarding vindt en kan vervullen; dat jij ontdekt wat voor hem echt belangrijk is, ontdekt waar hij warm van wordt en blijft!
     • Financiering
      zie www.middelpuntcoaching.nl/tarieven
     • Werkgebied
      Ik beschik over coachruimte in Hoofddorp en Haarlem; elders in overleg. Voor meer info: www.middelpuntcoaching.nl/tarieven.
      Mijn cliënten komen uit Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.
     • Wijze van aanmelden
      Per e-mail of telefonisch
     • Werktijden
      Vrijdag en, in overleg, 's avonds (meerdere malen per week) Andere dagen in overleg.
     • Gespecialiseerd in:
      Levenscoaching; coaching bij verlies en rouw.
     • Identiteit
      Evangelisch
     • Percentage christenen onder cliënten:
      75
     • Grondslag / doelstelling
      Ik richt me op iedereen die door persoonlijke groei tot bloei wil komen; zowel in opdracht van organisaties die een gemotiveerde medewerker willen laten coachen, als ook voor individuele cliënten die de keuze voor coaching hebben gemaakt. Mijn basis daarin is Gods Woord. In een reeks gesprekken werken we samen aan jouw coachdoelen. Ik gebruik daarvoor o.a. het gespreksmodel GROW: Doelen stellen (Goals), toetsen van hoe het nu is (Reality), wat zijn je opties (Options) en wat is je volgende stap (Wrap up). Jij brengt de situaties en onderwerpen in die je wilt bespreken. Op een constructieve wijze luister ik, daag ik je uit, reflecteer, ondersteun en verken ik met jou nieuwe mogelijkheden. Met humor breng ik luchtigheid en relativering in de gesprekken. Ik ben lid van de Vereniging van Christen Coaches: https://christencoaches.nl

     Gemiddelde beoordeling: 10.0/10

     Deskundigheid

     Ik ben deskundig geholpen.

     Vertrouwen

     Ik voelde me op m’n gemak.

     Identiteit

     Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

     Resultaat

     Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

     Tevredenheid

     Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

     55
     03 juli 2019

     Op een hele prettige manier gecoacht in een fijne sfeer! Het is een enorm verschil met toen ik begon en hoe ik nu ben met dank aan de coach!!

     Deskundigheid
     Resultaat
     Identiteit
     Vertrouwen
     Tevredenheid
     10.0/10
     Gemiddeld
     55
     06 januari 2019

     Bijzonder hartelijke man en zeer toegankelijk, ik heb mij altijd erg op mijn gemak gevoeld vanaf het kennismakingsgesprek. Hij weet de vinger op de zere plek te leggen - in mijn geval het overlijden van mijn vader - en daarbij ook het juiste advies te geven.

     Deskundigheid
     Resultaat
     Identiteit
     Vertrouwen
     Tevredenheid
     10.0/10
     Gemiddeld
     55
     19 september 2018

     De fijne gesprekken vindenplaats in een rustige en ontspannen sfeer. De check-in oefening (waar sta ik op dit moment en wat is voorgrond) zorgde ervoor dat ik de ruimte had om gericht de gesprekken in te gaan. Ik ontdekte vele handvatten (of kreeg ze aangereikt) om zelf over na te denken en er mee aan de slag te gaan. Dat gaf opluchting en bracht ook emoties met zich mee. Die mogen er zijn in de gesprekken met Jan. De rust en de genomen tijd die er is in de gesprekken, de acceptatie dat alles goed is, niets gaf mij het gevoel dat ik veroordeeld werd. Door de gesprekken heb ik inzicht gekregen in wat mij belemmert en hoe ik daar gewend was mee om te gaan. Ik heb geleerd om daar in het vervolg op een voor mij effectieve manier mee om te gaan. Ik kan verder!

     Deskundigheid
     Resultaat
     Identiteit
     Vertrouwen
     Tevredenheid
     10.0/10
     Gemiddeld
     55
     16 september 2018

     Ik heb geleerd dat, hoe goed ik het ook doe, er altijd mensen zullen zijn die minder positief over mij denken (al dan niet terecht). Hierbij is het belangrijk dat ik mijn talenten gebruik, me aan mijn standaard hou en aangeef hoever ik wil gaan als het gaat om bijvoorbeeld hoeveelheid verantwoordelijk en werk, maar ook om mijn (geloofs)identiteit. Samen hardop bidden (nieuw voor mij) bleek erg fijn te zijn. Zo kan ik veel meer gevoel en emotie kwijt. Jan maakt gebruik van Gods Woord als instructie en leidraad. Dat maakte mij duidelijk dat naast Jan, die me help met zijn kennis en hulpmiddelen, er ook de Heere is op Wie ik kan (en mag) terugvallen. Jan heeft veel geduld en helpt, op coachende wijze, waar hij kan. Dat is heel prettig! Ook al betekende dat hij mij steeds weer terughaalde naar waar het om ging als ik aan het afdwalen was. Ik vind het heel fijn om gebruik te maken (in de coachgesprekken, maar ook daarbuiten) van het ' Stoplicht'. Rood: waar stop ik mee; Oranje: waarmee wil ik doorgaan; Groen: waar wil ik mee beginnen. De coaching van Jan sloot niet aan bij mijn verwachtingen; nee, ik had een zakelijke, misschien zelfs oppervlakkige, begeleiding verwacht. Maar nee, de manier waarop Jan coacht is meer, persoonlijker en het voelt vertrouwd. Ik kan mezelf opnieuw ontdekken aan de hand van de gesprekken met Jan en wat hij mij geleerd heeft.. Ik heb inzicht in mijn eigen doen en laten en in het waarom van mijn handelen gekregen. En ik kan het geleerde direct toepassen!

     Deskundigheid
     Resultaat
     Identiteit
     Vertrouwen
     Tevredenheid
     10.0/10
     Gemiddeld

     Schrijf een beoordeling

     Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
     Deskundigheid

     Ik ben deskundig geholpen.

     Vertrouwen

     Ik voelde me op m’n gemak.

     Identiteit

     Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

     Resultaat

     Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

     Tevredenheid

     Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

     Reactie
     Naam
     E-mailadres
     Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
      

     Stuur door

     Naam ontvanger
     E-mailadres ontvanger
     Uw e-mailadres
     Typ een bericht Niet verplicht
      
     192