Oikonomia Financiele Zorg

Arnhem
Geen beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Overig
  • Thematiek
   • Bewindvoering
   • Werkwijze
    • Financiële hulpverlening
    • Registraties
     -
    • Lidmaatschap beroepsverenigingen
     -
    • Introductie
    • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
    • Financiering
     Soms is een werkgever of derden organisatie bereid de kosten voor budgetcoaching / budgetbeheer op zich te nemen.

     Voor bewindvoering kunt u afhankelijk van uw woonplaats en financiële situatie een tegemoetkoming uit de bijzondere bijstand ontvangen. De tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie.

     De kosten van de RegisterExecuteur komen voor eigen rekening of worden ten laste van de nalatenschap gebracht.
    • Werkgebied
     Gelderland - Utrecht en Oost - Brabant
     Overleg is altijd mogelijk!
    • Wijze van aanmelden
     Telefonisch: 026 3791941 of per email: info@oikonomia.nu Per telefoon: 06 13889232
    • Werktijden
     Wij werken van maandag tot en met donderdag. Telefonisch zijn we te bereiken tijdens onze spreekuren. Deze vinden plaats van maandag tot en met donderdag van 9.30 - 11.45 Schikken deze tijden u niet, stuurt u dan een email. Dan kijken we samen naar een tijdstip dat wel mogelijk is.
    • Gespecialiseerd in:
     RegisterExecuteur: Als RegisterExecuteur houd ik mij bezig met het afwikkelen van nalatenschappen en regelen wij zaken waar nabestaanden na het overlijden van een dierbare mee te maken kunnen krijgen. Ook vooraf kunnen wij u nalatenschap bespreken en u adviseren over juridische en fiscale zaken. Door zaken bij leven te regelen met een goed (actueel) testament en eventuele schenkingen kan soms de nodige belasting worden bespaard. Het levenstestament: Voorbereid zijn op de onverwachte situaties als u door ziekte of door een ongeval zelf niet meer in de gelegenheid bent om beslissingen te nemen. Uw vertrouwenspersoon kan dan recht doen aan u wensen zoals vastgelegd in het levenstestament zowel op medisch als financieel gebied. Budgetcoaching: Met onze methode Budget op Tafel proberen we de regie zowel mogelijk bij u of uw klant te laten liggen. Vanuit de basis (Inzicht) benoemen we de doelen waar aan we gaan werken en kijken welke vorm van ondersteuning u daar bij nodig hebt om deze doelen te bereiken. We werken toe naar de situatie dat u eventueel met behulp van Budget op Tafel zelf in staat goed te reageren op wijzigingen in uw financiën. Budgetbeheer: Budgetbeheer wordt ingezet als Budgetcoaching niet of nog niet passend is bij uw financiële hulpvraag. Wij helpen u dan bij het samenstellen van een overzicht van inkomsten en uitgaven en brengen deze in balans. Het waarborgen van de vaste lasten binnen het budget is dan de grootste prioriteit. Daarna volgen de huishoudelijke uitgaven, de reserveringsuitgaven en het zakgeld. Als budgetbeheerder helpen wij om de betalingen volgens afgesproken overzichten uit te voeren. Beschermingsbewind: Als iemand vanwege beperkingen in zijn gezondheid, lichamelijk of geestelijk, niet in staat is zijn financiën te beheren is dat een moeilijke situatie. Aan de rechter kan dan worden gevraagd om ons te benoemen als bewindvoerder. Het is dan onze verantwoordelijkheid om samen met betrokkene zijn / of haar financiële belangen zo goed mogelijk te behartigen. Over onze werkzaamheden wordt periodiek verantwoording afgelegd aan de betrokkenen en/of de kantonrechter.
    • Identiteit
     Protestants Christelijk
    • Percentage christenen onder cliënten:
     50
    • Grondslag / doelstelling

    Er zijn nog geen reviews geplaatst.

    Schrijf een beoordeling

    Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
    Deskundigheid

    Ik ben deskundig geholpen.

    Vertrouwen

    Ik voelde me op m’n gemak.

    Identiteit

    Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

    Resultaat

    Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

    Tevredenheid

    Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

    Reactie
    Naam
    Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
    E-mailadres
    Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
     

    Stuur door

    Naam ontvanger
    E-mailadres ontvanger
    Uw e-mailadres
    Typ een bericht Niet verplicht
     
    192