Praktijk 'Veerkracht', psychosociale therapie

Ermelo
9.9/10
21 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Psycho-sociale hulpverlening
  • Thematiek
   • Angstproblemen
   • Burn out
   • Depressie
   • Eenzaamheid
   • Geestelijke gezondheid
   • Identiteit
   • Overspannen
   • Paniekstoornis
   • Pesten
   • Relatieproblemen
   • Rouw
   • Sociaal isolement
   • Somberheid
   • Subassertiviteit
   • Verlies
   • Zelfvertrouwen
   • Zwak zelfbeeld
   Lees meer
  • Werkwijze
   • Individuele therapie
   • Relatietherapie
   • Gedragstherapie
   • Psycho-sociale hulpverlening
  • Registraties
   • BIG
   • Lidmaatschap beroepsverenigingen
    • Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
    • Introductie
     Hulp vragen is niet gemakkelijk maar wel moedig. Hulp vragen betekent ook dat je er niet alleen voor staat.
    • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
    • Financiering
     Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van de Nederlands Federatie voor Gezondheidszorg, de NFG. Als registertherapeut sta ik ingeschreven bij de RBCZ, de koepelorganisatie van Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Zorgverzekeraars die hierbij zijn aangesloten vergoeden (een deel van) de therapie. Dit kunt u bij uw zorgverzekeraar navragen.
    • Werkgebied
     Ermelo e.o.
    • Wijze van aanmelden
     Telefonisch (06-20333128) per mail (pstveerkracht@solcon.nl) of via het contactformulier op de site: www.pstveerkracht.nl Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.
    • Werktijden
     Maandag, dinsdag en woensdag van 8.00 tot 16.00 uur.
    • Identiteit
     Protestants Christelijk
    • Percentage christenen onder cliënten:
     80
    • Grondslag / doelstelling
     Praktijk 'Veerkracht' is er voor volwassenen - vanaf 18 jaar- die willen werken aan verandering, verbetering of acceptatie van psychosociale problemen, zowel op persoonlijk als relationeel vlak. Ik werk vanuit een christelijke levenshouding, dat betekent dat iedereen van harte welkom is!

    Gemiddelde beoordeling: 9.9/10

    Deskundigheid

    Ik ben deskundig geholpen.

    Vertrouwen

    Ik voelde me op m’n gemak.

    Identiteit

    Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

    Resultaat

    Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

    Tevredenheid

    Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

    55
    11 augustus 2022 - Goedgekeurd door de redactie

    Herma is begaan met je. Heel liefdevol. Je bent veilig bij haar. Fijn ook dat ze gelooft. Ze is bijzonder goed in ER VOOR JE ZIJN ! Ze is heel deskundig. Zegt de juiste dingen op de juiste momenten. Ongelooflijk. Als je hulp nodig hebt, zou ík zeggen : ga vooral naar Herma. Alleen al voor een dosis liefde in je zware tijd.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    55
    18 mei 2022 - Goedgekeurd door de redactie

    Bij Herma voel je, je thuis! Ik heb mij heel erg op mijn gemak gevoeld bij haar, waardoor ik alles met haar kon delen. Ze luistert goed en is begripvol. Door de vragen die ze stelde en opdrachten die ik moest uitvoeren heb ik mezelf veel beter leren kennen. Ik ben Herma heel dankbaar voor de hulp van afgelopen tijd, het is voor mij heel waardevol geweest en zou haar zeker aan iedereen aanbevelen.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    55
    10 februari 2022 - Goedgekeurd door de redactie

    Ik heb Herma ervaren als een deskundig en betrokken hulpverlener. Prettig intakegesprek en duidelijk behandelplan. Ik voelde me op m’n gemak in een rustige sfeer van openheid en vertrouwen. Bijzonder zoals het geloof als een rode draad door onze gesprekken heen mocht lopen. Dankbaar dat ik bij Herma terecht ben gekomen!!!

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    55
    31 januari 2022 - Goedgekeurd door de redactie

    Herma is zeer betrokken, deskundig en liefdevol ! Ze helpt je geheel op haar eigen, fijne, rustige manier door vanalles heen. Ze is er altijd voor je. Ik zou haar zeer zeker aanbevelen ! Dus als het leven zwaar is, zou ik een afspraak met haar maken. Bij haar zijn je problemen, angsten enzo veilig. Herma heeft veel levenservaring, dat is fijn ! Zelf had ik een burn-out, angstklachten enz. Ze heeft me door heel veel dingen heengeloodst. Ik ben dankbaar. Ik geef haar een tien, omdat ze dat cijfer echt verdient !

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    55
    12 januari 2022 - Goedgekeurd door de redactie

    Door de manier waarop Herma de gesprekken leidde gingen ze vaak heel diep. Herma raakte de snaar waardoor de diepste lagen van mijn onverwerkte verdriet, worstelingen en emotionele verwaarlozing zichtbaar werden. Zij heeft daarmee de pijnplek(ken) blootgelegd en behandeld. Met daarbij op een mooie subtiele manier regelmatig de verwijzing naar God. Hij heeft ons gemaakt en het is goed zoals je bent! Het resultaat daarvan is: - nog veel meer inzicht gekregen in mijn pijnplekken en daar handvatten voor gekregen; - dat er veel tranen stroomden en daarmee pijnplekken voor een heel groot deel zijn ‘schoon gespoeld’ en zijn weg gestroomd. Herma maakte eens de opmerking 'als je een steen in de rivier verlegt, gaat het anders stromen'. Daar moet ik regelmatig aan denken. Want dat ervaar ik ècht zo. Het ìs op een hele mooie manier gaan stromen! En het heeft zóveel moois teweeg gebracht. Daar ben ik Herma heel dankbaar voor!! Wij hebben er samen God voor gedankt!

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    9.6/10
    Gemiddeld
    55
    25 januari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

    Na al verschillende (reguliere) zorgverleners te hebben bezocht, ben ik naar Herma gegaan. Pas bij haar kwam er boven water wat er aan allerlei klachten eigenlijk ten grondslag lag. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en sta weer in contact met mijzelf. Dit heeft mijn leven echt veranderd, ik voel mij veel beter en kan weer genieten, en ik voel dat er ook daadwerkelijk iets is veranderd aan het 'fundament'. Herma kan goed luisteren en hoort dus echt wat je zegt! Ze stelt goede vragen die aan het denken zetten. Ik kan haar hulpverlening enorm aanraden. Het is zo'n grote meerwaarde als iemand ook christen is, dat heb ik echt als een zegen ervaren. Voor psychosociale zorg is tijd nodig, het is een proces, en ik ben dankbaar dat ik die tijd heb genomen en gekregen.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    55
    13 januari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

    Ik kan Herma van harte aanbevelen. Tijdens de gesprekken voelde ik me veilig en begrepen en hebben we kunnen werken aan een steviger zelfbeeld en meer rust in mijn gedachten. Ook heeft ze tijdens een aantal relatie sessies veel mogen betekenen voor ons huwelijk, daar zijn we enorm dankbaar voor

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    55
    06 oktober 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Ik ben door de gesprekken met Herma verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb dit als heel waardevol ervaren. Zij is wijs, warm en betrokken. Ik vind het ook ontzettend fijn te merken dat ze haar geloof uitdraagt, ook in de therapie. Kortom ik raad het sterk aan bij haar therapie te volgen.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    9.4/10
    Gemiddeld
    55
    30 september 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Ik ben blij en dankbaar dat ik Herma heb leren kennen. Zij heeft mij door een moeilijke tijd geholpen. Zij gaat met je terug naar wie je bent, waarom ben je zoals je bent, en hoe wil/ kan je daar mee verder? Ik kan haar van harte aanbevelen!

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    55
    23 april 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Ik heb de gesprekken met Herma als heel waardevol ervaren. We zijn teruggegaan naar het begin van mijn leven en hebben gekeken waarom ik ben zoals ik ben. Ook wat mij tot nog toe geholpen heeft in de periodes die moeilijk waren. Dat was mijn veerkracht en ook nu mocht ik daar weer uit putten. Wat zijn mijn sterke en minder sterke kanten. Het was mooi en waardevol om dat scherp in beeld te krijgen. Ook de handvatten die ik kreeg hebben mij geholpen in de moeilijke tijd die ik door ging. Daarnaast voelde ik mij veilig en durfde mij kwetsbaar op te stellen. Ook was het fijn om met Herma over het geloof te spreken. Ik kijk terug op een waardevolle tijd die ik iedereen gun. Van harte aanbevolen.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    55
    19 november 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Herma is een lieve vrouw met een warm karakter. Zij staat echter stevig in haar schoenen. Zeer doortastend. Ze luistert echt tussen de regels door. Ook proef je bij haar dat zij dicht bij God leeft en vanuit die liefde werkt. Ik ben dankbaar dat ik bij haar terecht ben gekomen en zou haar absoluut aanraden. Samen met God werken we hard aan mijn herstel.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    9.6/10
    Gemiddeld
    55
    15 oktober 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Bijna 3 jaar mocht ik bij Herma in haar praktijk komen. Zij was in het begin mijn uitlaatklep en een luisterend oor! Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Herma en veilig. Hierdoor kon ik bij mijn eigenheid komen en mijn ervaringen delen met haar. Zij heeft mij met wijsheid en liefde door mijn processen heen geholpen. Ik heb het als heel rijk ervaren dat we samen God erbij konden betrekken.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    9.8/10
    Gemiddeld
    55
    14 januari 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Ik ben echt super goed geholpen door Herma Wassink! Ze luistert goed naar je, geeft je een goed gevoel en is echt gericht op jou herstel en dat op je eigen tempo!! Echt super!!!

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    55
    19 december 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Fijn dat een deskundige je helpt om orde te scheppen in de chaos in je hoofd. Dankbaar en blij met de begeleiding in een vertrouwde en veilige omgeving zodat je je veerkracht weer terug krijgt!

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    55
    08 februari 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Herma is hartelijk, bescheiden en doortastend. Zij luistert zonder oordeel. Ik heb mij altijd welkom gevoeld. Door de gesprekken heeft Herma mij op bepaalde punten inzicht weten te geven waardoor er een last van mij afviel.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    9.0/10
    Gemiddeld
    55
    20 november 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Hele fijne therapie en een hele betrokken therapeut! Ik zou het zeker bij een ander aanbevelen.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    55
    09 februari 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Het was heel verhelderend om met de hulp van Herma zicht te krijgen op mijn verdriet, rouw en rusteloosheid. Ik kreeg inzicht in mijn gevoelens en gedrag. Door de gesprekken werden emoties verwerkt en leerde ik nieuwe stappen te zetten, waardoor ik in balans ben gekomen.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    10.0/10
    Gemiddeld
    45
    08 februari 2017 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Een toegankelijke hulpverlener, hield de regie bij mij als persoon en heeft mij geholpen om positiever naar mezelf te kijken.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    8.6/10
    Gemiddeld
    55
    22 oktober 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Erg fijne sfeer waarin je jezelf kunt zijn. Betrouwbaar, open en eerlijk!

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    9.0/10
    Gemiddeld
    55
    07 oktober 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Fijne hulpverlener, die werkt vanuit haar hart.

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    9.6/10
    Gemiddeld
    45
    11 september 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

    Door de begeleiding door Veerkracht heb ik inzicht gekregen in de oorzaak van mijn problematiek en daarmee heb ik handvaten om eraan te werken met zicht op een betere kwaliteit van leven

    Deskundigheid
    Resultaat
    Identiteit
    Vertrouwen
    Tevredenheid
    8.4/10
    Gemiddeld

    Schrijf een beoordeling

    Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
    Deskundigheid

    Ik ben deskundig geholpen.

    Vertrouwen

    Ik voelde me op m’n gemak.

    Identiteit

    Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

    Resultaat

    Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

    Tevredenheid

    Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

    Reactie
    Naam
    Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
    E-mailadres
    Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
     

    Stuur door

    Naam ontvanger
    E-mailadres ontvanger
    Uw e-mailadres
    Typ een bericht Niet verplicht
     
    192