Solange Counselling Coaching en Training

Zwolle
Geen beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Verliesbegeleiding
  • Coach
  • Individuele therapie
 • Problematiek
  • Burn out
  • Echtscheiding
  • Rouw
  • Verlies
  • Zelfvertrouwen
 • Werkwijze
  • Individuele therapie
  • Gedragstherapie
  • Psycho-sociale hulpverlening
 • Registraties
  • ST!R
  • Lidmaatschap beroepsverenigingen
   • Nederlandse Orde van Beroepscoaches
   • Introductie
    Welkom bij Solange Counselling Coaching en Training In je werk beteken je veel voor anderen. Maar nu heb je zelf aandacht nodig, want: • je bent gescheiden en het verlies van je relatie roept zoveel stress op dat je werk eronder lijdt, of • je partner is ernstig ziek en jij staat er in feite alleen voor, of • je partner is overleden en je merkt dat de rouw meer van je vergt dan je alleen aankunt Onderschat dit niet. Stress door het verliezen van je levenspartner kan zo hoog oplopen dat je ervan burn-out raakt. Zit je hier al tegenaan, of wil je dit voorkomen? Dat kan: ik heb me gespecialiseerd in behandeling van de stress die ontstaat wanneer je je levenspartner moet missen. Je kunt bij me terecht voor gesprekken van mens tot mens. Ik ben een ervaren coach en counsellor, en ik weet hoe ik jou op een liefdevolle en tegelijk effectieve manier kan helpen om weer rust en ruimte in je leven te krijgen. Wil je weten of je bij mij vindt wat je nodig hebt? En of het wel klikt tussen jou en mij? Maak dan gerust een afspraak bij me voor een intake. Deze kennismaking is altijd gratis en geeft je meteen al veel helderheid over jouw situatie, en wat je daaraan kunt doen. We beginnen met een kennismakingsgesprek. We zien of er een klik ontstaat. Het kennismakingsgesprek sluiten we af met de vraag of we ervoor gaan of niet. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Een sessie duurt anderhalf uur tot 2 uur. De ervaring leert dat een ritme van twee à drie weken prettig werkt voor de cliënt en coach/cousellor. Een compleet begeleidingstraject duurt gemiddeld zes tot acht maanden. Afhankelijk van de vraag kan een traject in drie maanden afgerond worden. Graag breng ik na het kennismakingsgesprek een offerte uit over de kosten van het begeleidingstraject. In de meeste gevallen worden de kosten voor werkgerelateerde coaching door uw werkgever vergoed. Informeer bij uw werkgever naar de mogelijkheden. Wanneer we besluiten om samen op weg te gaan, stellen we samen een overeenkomst op. Daarin maken we afspraken over de voorwaarden, de lengte en de kosten van het begeleidingstraject.
   • Financiering
    Het kennismakingsgesprek is kosteloos. De overige kosten zijn afhankelijk van de duur van het coaching traject.

    In de meeste gevallen worden de kosten voor werkgerelateerde coaching door uw werkgever vergoed. Informeer bij uw werkgever naar de mogelijkheden.
   • Werkgebied
    * verlies- en rouwbegeleiding;
    * preventie overspannenheid/burn out;
    * herstel overspannenheid/burn out;
   • Wijze van aanmelden
    Aanmelden via website Solange Counselling Coaching en Training. Telefonisch - 06 - 10 23 20 40 of schriftelijk: info@solangecoaching.nl
   • Werktijden
    Solange Counselling Coaching en Training is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
   • Gespecialiseerd in:
    Specialisaties Solange Counselling Coaching en Training Solange Coaching en Training richt zich in het bijzonder op coach en counselling vragen op het gebied van stress, burn-out, overspannenheid en vraagstukken op het terrein van verlies en rouw. Het doel is: het verweven van het verlies in je levensverhaal, verminderen van de stress en onrust die je ervaart, leren ontspannen, goed voor jezelf leren zorgen, voorkomen van uitval of herstel van burn-out of overspannenheid. En weer voluit leven!
   • Identiteit
    Protestants Christelijk
   • Percentage christenen onder cliënten:
    80
   • Grondslag / doelstelling
    Solange Counselling Coaching en Training werkt vanuit haar christelijke identiteit. 'Mijn plan met jullie staat vast' spreekt de Heer. 'Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.'"Jeremia 29:11 Solange Boasman begeleidt voor mannen en vrouwen met verlieservaring en rouwvraagstukken bij het voorkomen van stress en burn-out.
   230415-Logo-Solange-367C
   NAAR AANBIEDERSCHRIJF EEN BEOORDELING

   mw. S.B. Boasman
   info@solangecoaching.nlContactpersoon

   55
   02 december 2016 (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Ik ben bij Solange gekomen omdat ik vastliep in mijn rouw om mijn dochter, die haar leven terug had gegeven. Solange is daar uiterst respectvol mee om gegaan. Voor mij heeft ze een traject uitgezet om mijn rouw te kanaliseren en om weer verder te kunnen. Dat ging met kleine stappen en ik bepaalde zelf wanneer de volgende stap gezet kon worden. Via achteruitkijken en om me heen kijken, naar mezelf en naar de anderen om mij heen, heeft ze mij geholpen om weer vooruit te kunnen kijken. Daarbij gebruikte zij verschillende werkvormen die voor mij goed werkten. Ik kan deze weg, deze hulp, echt aanraden!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   9.8/10
   Gemiddeld
   55
   11 juni 2014 (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

   Ik heb het genoegen gehad om enkele coaching-sessies bij Solange Coaching en Training te volgen. Ik wilde graag meer zicht hebben op mijn ontwikkelpunten, kwaliteiten en skills en hoe ik deze beroepsmatig het best kon inzetten. Ik was echter op zoek naar een goede coach, iemand die verstand van zaken had, ervaring en opleiding. Na geruime tijd gezocht te hebben kwam ik op de website van Solange Coaching en Training terecht. De informatie op de website wekte direct mijn interesse. Het contact via de mail en een kennismakingsgesprek gaven de doorslag om mij door Solange te laten coachen. M.b.t. tot de frequentie, tijdsduur en kosten van de gesprekken had ik bepaalde wensen, Solange is mij hierin heel erg tegemoet gekomen. De werkwijze van Solange is doelmatig en gericht op de praktijk. Zij weet de juiste middelen (denk aan opdrachten) in te zetten om tot dit doel te komen, verder kenmerkt zij zich door vriendelijkheid, oprechte betrokkenheid en toont interesse en inzet voor je hulpvraag! Dit traject heeft mij veel opgeleverd, ik durf met meer zekerheid mijn plek in te nemen op de werkvloer en binnen een team. Ik weet wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik ze goed kan gebruiken, dit geeft ook visie voor andere/nieuwe mogelijkheden!

   Deskundigheid
   Resultaat
   Identiteit
   Vertrouwen
   Tevredenheid
   10.0/10
   Gemiddeld
   230415-Logo-Solange-367C
   NAAR AANBIEDERSCHRIJF EEN BEOORDELING

   S.B. Boasman
   info@solangecoaching.nlContactpersoon

   Schrijf een beoordeling

   Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
   Deskundigheid

   Ik ben deskundig geholpen.

   Vertrouwen

   Ik voelde me op m’n gemak.

   Identiteit

   Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

   Resultaat

   Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

   Tevredenheid

   Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

   Reactie
   Naam
   E-mailadres
   Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
    

   Stuur door

   Naam ontvanger
   E-mailadres ontvanger
   Uw e-mailadres
   Typ een bericht Niet verplicht
    
   192