Therapie Praktijk Mayim Zwolle

Zwolle
Geen beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Psychosociaal therapeut
  • Relatietherapie
  • Individuele therapie
 • Thematiek
  • Angstproblemen
  • Depressie
  • Identiteit
  • Paniekstoornis
  • Relatieproblemen
  • Verwerking algemeen
  • Zelfvertrouwen
  Lees meer
 • Werkwijze
  • Echtpaartherapie
  • Individuele therapie
  • Relatietherapie
  • Psycho-sociale hulpverlening
  • Speltherapie
 • Registraties
  • NFG register
  • RBCZ
 • Lidmaatschap beroepsverenigingen
  • Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
  • Introductie
   Het is mijn diepste verlangen om mensen in de ruimte te zetten zodat zij de weg naar het hart in vrijheid terug kunnen vinden. Om van daaruit tot bloei te komen, zodat hun leven weer kan gaan stromen zoals dat oorspronkelijk God's bedoeling was met de mens. Uw privé-gegevens worden vertrouwelijk behandeld en beschermd. Interesse of meer informatie? www.praktijkmayim.nl Wilt u een vraag stellen per e-mail? info@praktijkmayim.nl
  • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
  • Financiering
   Ik ben geaccrediteerd therapeut. Omdat ik aangesloten en geregistreerd ben bij NFG / RBCZ / SRNO verstrekken bijna alle zorgverzekeraars vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Hierbij wordt het eigen risico niet aangesproken.
  • Werkgebied
   Zwolle, Zwolle-Zuid, Windesheim, Wijhe, Olst, Berkum, e.o.
  • Wijze van aanmelden
   Telefonische aanmelding voor het maken van een afspraak of via de website een mail naar info@praktijkmayim.nl sturen. Als ik niet bereikbaar ben kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat, ik bel u dan z.s.m. terug.
  • Werktijden
   Op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur en in overleg in de avonduren, vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.
  • Gespecialiseerd in:
   Traumaverwerking, rouw en verlies van volwassenen. Hechtingsproblematiek, identiteitsproblemen, relatieproblemen en KOPP-kind / volwassenen.
  • Identiteit
   Evangelisch
  • Percentage christenen onder cliënten:
   80
  • Grondslag / doelstelling
   Therapie Praktijk voor psychosociale therapie Mayim is Hebreeuws en betekent water. "Water in de woestijn, rivieren in de wildernis." (Jes. 43:20b) Het leven kan vergeleken worden met een droog en dorstig land, of met een gebroken bak en vaak is het moeilijk om water vast te kunnen houden, het leven stroomt er als het ware zo weer uit weg. Hoe ervaart men weer een stevige bodem en opnieuw houvast? Vanuit een christelijke levensvisie werk ik op een professionele en ervaringsgerichte wijze. Vanuit het gedachtegoed van Bureau de Roos, waar ik de opleiding heb gevolgd. Het doel van de therapie is om de weg terug te vinden naar het eigen hart, geen belemmeringen meer te ervaren, innerlijk vrij te zijn en het leven weer vorm te kunnen geven.

  Deze zorgaanbieder is in het bezit van het Certificaat Christelijke Zorg. Bij het aanvragen van dit certificaat zijn de volgende antwoorden gegeven

  • Christelijke identiteit
   De hulpverlener communiceert zijn/haar identiteit door middel van de website en/of een folder. Hij/zij geeft aan een levende relatie met God te hebben en belijdt dat hij/zij de bijbel ziet als het Woord van God.
  • Christelijke werkwijze
   De hulpverlener communiceert door middel van een website en/of folder op welke wijze het christelijk geloof zijn/haar werkwijze beïnvloedt of mede gestalte geeft.
  • Afstemming werkwijze
   De hulpverlener stemt zijn/haar werkwijze af op de levensbeschouwelijke identiteit van de cliënt.
  45
  04 september 2020 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Eind vorig jaar ben ik mijn traject gestart bij Christien. Het was voor mij de eerste keer dat ik een dergelijk traject afnam waardoor mijn referentiekader beperkt is. Echter, voelde ik me meteen op mijn gemak bij haar. Ze stelt de juiste vragen om tot de kern te komen. De eerste sessies vond ik persoonlijk wat theoretisch, waardoor ik zoekende was naar welke kant het op zou gaan. Ik snap echter wel waarvoor dit dient, namelijk dat Christien hierdoor een goed beeld van mij krijgt over wie ik ben en hoe ik als persoon in elkaar zit. Dit is uiteraard noodzakelijk om het behandelplan zo specifiek mogelijk op je af te stemmen. Christien is verder helder in haar communicatie en een fijne gesprekspartner waar ik me altijd veilig heb gevoeld om open te communiceren. Dat Christien een christelijke achtergrond heeft vind ik tevens een waardevolle toevoeging, want uiteraard maakt dat mij ook als persoon. Ook daar kon dus een open gesprek over plaatsvinden. Inmiddels zitten mijn behandelingen erop en ik moet eerlijk zeggen dat het mij heel goed geholpen heeft. Ze heeft me bewust gemaakt van de aard van mijn problematiek waarbij ik tools heb meegekregen om eraan te werken. Daar heb ik tot op de dag van vandaag profijt van. Christien; dank voor je goede zorg.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  8.4/10
  Gemiddeld
  15
  11 oktober 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik ben niet professioneel geholpen. Ze stelde vaak dezelfde vragen opnieuw. Ik had duidelijk verteld wat ik had meegemaakt in mijn leven. Dan vind ik het jammer dat ze bepaalde belangrijke gebeurtenissen uit m'n leven de volgende sessie was vergeten. Vind ik erg onprofessioneel. Ik voelde mij niet op mijn gemak en niet veilig. Er was veel stilte in de gesprekken omdat ik niet de ruimte ervoer om de diepte in te gaan bij haar. De gesprekken bleef oppervlakkig. Ze wilde me graag dingen bij brengen wat zij had geleerd in haar studie merkte ik. Maar dat was voor mij allemaal niets nieuws. Ik had idee dat ze dat belangrijker vond dan wat ik zelf graag wilde leren. Ze was meer aan het woord dan ik waardoor ik ook niet de ruimte voelde om goed te vertellen wat ik nodig had en zij voelde ook niet goed aan wat ik nodig had. Ik heb niets nieuws geleerd en dat vind ik jammer. Helaas moet ik zeggen dat de hulp mij geen toegevoegde waarde heeft gegeven en mij niet verder heeft geholpen. Los van haar onprofessionele hulpverlening vind ik haar een hele lieve, warme vrouw!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  2.0/10
  Gemiddeld
  Reactie:

  “Ik herken me niet in deze beschrijving. Ik stel vragen om het gesprek op gang te brengen.....

  “Ik herken me niet in deze beschrijving. Ik stel vragen om het gesprek op gang te brengen. Hiermee kan worden beoordeeld welke mechanismen nuttig zijn en welke niet. Vaak zit de pijn in het afgesneden zijn van zichzelf. Ik draag deze persoon nog steeds een warm hart toe." De gesprekken vonden plaats in 2016
  Lees meer
  55
  04 oktober 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik moest van heel ver komen, en christien heeft me nooit opgegeven en dat had ik nodig om te komen waar ik nu ben. Mijn eigen inzet was ook belangrijk en christien heeft de puntjes wel op de i gezet, met ook de nodige ruimte in mijn proces. Ik dank God ook bovenal dat de therapie ook aansloot op mijn geloofsbeleving en dat God en deze therapie mij verder geholpen hebben.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.6/10
  Gemiddeld
  55
  19 februari 2018 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Dit is de eerste hulpverlener waar ik écht van kan zeggen dat het traject heeft geholpen. Haar luisterend oor en deskundigheid heeft er voor gezorgd dat ik in relatief korte tijd grote stappen heb gemaakt.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  08 november 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Christien is een warme lieve vrouw die mee denkt in proces.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.6/10
  Gemiddeld
  55
  01 juli 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Ik ben heel fijn geholpen, op een leuke en goede manier. Ik voelde mij er ook op mijn gemak.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  24 juni 2016 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  respectvol, eerlijk en betrouwbaar

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.8/10
  Gemiddeld

  Schrijf een beoordeling

  Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  Reactie
  Naam
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
  E-mailadres
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
   

  Stuur door

  Naam ontvanger
  E-mailadres ontvanger
  Uw e-mailadres
  Typ een bericht Niet verplicht
   
  192