Tijd voor je Hart, christelijke coaching & stressbegeleiding

Scherpenzeel
9.9/10
19 beoordelingen
 • Soort zorgaanbieder
  • Maatschappelijk werk
  • Psycho-sociale hulpverlening
  • Coach
  • Pastorale zorg
  • Individuele therapie
  • Creatieve therapie
 • Thematiek
  • Burn out
  • Identiteit
  • Overspannen
  • Somberheid
  • Verlies
 • Werkwijze
  • Individuele therapie
  • Maatschappelijk werk
  • Psycho-sociale hulpverlening
 • Registraties
  • Beroepsregister Maatschappelijk Werkers
  • Lidmaatschap beroepsverenigingen
   -
  • Introductie
   Diep van binnen weet je vaak wel dat het niet goed voor je, zoals het nu gaat. Je weet dat het anders kan (en moet ook misschien) maar toch ga je door.... Wat ik in de praktijk vaak zie gebeuren is dat mensen 'de schaduwkanten van het leven': pijn, verdriet of zorgen, dat wat ze overkomt (of overkomen is) proberen weg te stoppen of er van weglopen. Maar toch komt er vaak een moment dat dit de kop op gaat steken: Je voelt je opgejaagd, je zit niet lekker in je vel, je voelt je gestrest , angstig of gespannen en je krijgt allerlei lichamelijke en/of psychische klachten. Is dit voor jou herkenbaar? Ik wil je graag helpen zoeken naar meer balans, rust en ruimte voor jouw leven. Het uitgangspunt van mijn coaching is dat het een proces is van 'samen op weg zijn': In hoopvol vertrouwen en geloof dat een positieve verandering mogelijk is. Voor iedereen en in elke situatie! Mail of bel me gerust voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.
  • Deze zorgverlener biedt zorg aan middels een bezoek aan de locatie van de zorgverlener.
  • Financiering
   Voor tarieven zie mijn website.
   Vergoeding is (soms) mogelijk door werkgever/diaconie
  • Werkgebied
   Regio Midden Nederland
  • Wijze van aanmelden
   Via contactformulier website: www.tijdvoorjehart.nl/contact of telefonisch 06-22 21 8336
  • Werktijden
   Dagelijks in overleg
  • Gespecialiseerd in:
   stressbegeleiding-individuele coaching- totalbalance programma- trainingen/workshops
  • Identiteit
   Protestants Christelijk
  • Percentage christenen onder cliënten:
   75
  • Grondslag / doelstelling
   Voor mij is het christelijk geloof mijn kracht, is Jezus mijn grote voorbeeld en is de Bijbel mijn inspiratiebron. Dit beïnvloedt mij als persoon en de manier waarop ik in het leven sta. Het is ook verweven in mijn manier van werken. Hier vanuit wil ik mensen ontmoeten van 'hart tot hart' en onbevooroordeeld naar hen luisteren. Je bent welkom zoals je bent!

  Gemiddelde beoordeling: 9.9/10

  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  55
  30 september 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Begin dit jaar lukte het niet meer om te werken. Ik sliep niet / slecht en voelde me enorm onrustig en piekerde veel. Dit sudderde al even, maar ik dacht steeds dat het wel meeviel. Toen dit niet meer zo was en ik de ‘gewone’ dingen niet meer goed kon doen, ging ik op zoek. Eerst kwam ik bij de huisarts en praktijkondersteuner, maar ik merkte al snel dat ik graag met iemand wilde praten die ook Christen was. Toen ik de website van Tijd voor je hart bekeek en vooral het deel over stressbegeleiding heb ik direct gemaild. Wilma reageerde gelijk en dat bleef ze doen tijdens de coachingsperiode. Het was voor mij heel fijn dat ik open kon praten, dat Wilma me ook direct kon helpen toen ik tegen problemen aanliep bij het oppakken van mijn werk en dat zij de Bijbel betrekt bij haar adviezen. De gesprekken waren gelijkwaardig en ik voelde me thuis. Ze kon soms ook confronterende vragen stellen, maar daardoor begreep ik de dingen beter. Nu ik deze recensie schrijf en me besef hoe ik me nu voel, zo veel rustiger, dan ben ik dankbaar dat ik bij Wilma terecht kwam!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  21 juli 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Omdat ik een negatief zelfbeeld had was ik op zoek naar iemand die mij daarbij kon helpen! En heb ik in Wilma een goede hulpverlener gevonden, een christelijke, warme, betrokken vrouw die goed kan luisteren en niet oordeelt. Vanaf de allereerste keer voelde het goed en kon ik alles bij haar kwijt. Wat ik heel belangrijk vond is dat Wilma een christelijke hulpverlener is. Dat was bij alle sessies merkbaar aanwezig, ook in het gebed wat ik als heel waardevol heb ervaren. Ik ben er sterker uitgekomen, heb meer inzicht in mijn denkpatronen gekregen en anderen merken dat ook op. Ik ben erg dankbaar dat ik therapie heb gevolgd bij Wilma, maar boven alles God dankbaar omdat Hij dit mogelijk maakte. Ik zou haar dan ook hartelijk aanbevelen bij iedereen die hulp nodig heeft!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.8/10
  Gemiddeld
  55
  15 april 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Toen ik voor een tweede keer richting burn-out ging heb ik besloten om hulp te zoeken. Na een zoektocht op internet kwam ik bij de website van Wilma terecht. Daar voelde ik me direct thuis en met tranen in mijn ogen omdat ik wist dat ik hier moest zijn heb ik de stap gezet om Wilma te mailen. Het eerste contact was heel fijn en een jaar lang heb ik met Wilma opgetrokken. Ze nam alle tijd en rust om samen met mij door het proces te gaan. Wat ik ook heel erg fijn vond was het gebed aan het einde van elke sessie! ondanks dat we vanwege corona de sessies online deden, voelde ik me toch heel erg verbonden met Wilma! Ze heeft me weer zelfvertrouwen gegeven en me geholpen om het schaduwkind in mij een plek te geven en te (h)erkennen. Ik kan Wilma zeer zeker aanbevelen! Ze ziet je, hoort je en laat merken dat ze er voor je is!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  30 maart 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Een jaar lang “liep” Wilma met mij mee, vaak letterlijk! Verschillende wandelingen hebben we gemaakt en tijdens deze wandelingen heb ik mijzelf opnieuw leren ontdekken, de kleuren in mijn leven weer leren zien en waarderen. De vragen die Wilma stelde, vanuit een christelijke visie waren voor mij heel waardevol. Ik ben met andere ogen gaan kijken naar mijzelf en daardoor naar de wereld om mij heen. Dankjewel Wilma!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  02 maart 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Vanwege vragen rondom het aangaan van een relatie, ben ik bij Wilma terecht gekomen. Ik vond het prettig dat Wilma ook Christelijk is waardoor ik met heel veel vraagstukken bij haar terecht kon. Bijvoorbeeld wanneer je als christen bepaalde visie hebt in een relatie en jouw partner heeft een andere visie. Ik zou het iedereen aanraden om naar Wilma te gaan als coach, zij is open en eerlijk. Zij durft liefdevol te confronteren maar heeft geen oordeel.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  19 februari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Het afgelopen jaar heb ik een coachingstraject gevolgd bij Wilma. Toen ik contact opnam voelde ik mij gestresst, angstig en werd ik overspoeld door gevoelens die ik niet kon plaatsen. Ik had geen idee welke kant ik op moest, wie ik nou echt was en waar bepaalde gevoelens vandaan kwamen. In het afgelopen jaar heb ik samen met Wilma de tijd genomen om dit te onderzoek. Gedurende dit traject vielen steeds meer dingen op zijn plaats. Dit was spannend, confronterend maar ook ontzettend waardevol. Ik heb geleerd waar bepaalde gevoelens vandaan komen, welke richting ik wil geven aan mijn leven, maar vooral om door Gods ogen te zien wie ik ben! Er is nog zoveel te leren, maar ik ervaar nu de rust en kracht om zelf verder te gaan. Ik zou anderen zeker aanraden een traject te volgen bij Wilma!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  04 januari 2021 - Goedgekeurd door de redactie

  Wilma heeft snel je vertrouwen. Is een rustige en geïnteresseerde gesprekspartner die goed luistert en de juiste vragen stelt.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.2/10
  Gemiddeld
  55
  12 november 2020 - Goedgekeurd door de redactie

  Wilma was precies op het juiste moment een fijne sparringspartner. Niet alleen door het bieden van erkenning, maar ook het kritische meedenken en het concreet spiegelen gaven me de inzichten die ik nodig had. Ik voelde me enorm op mijn gemak en we hadden mooie en gelijkwaardige gesprekken. En de liefde van God straalt door Wilma heen, een belangrijke meerwaarde!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  04 november 2020 - Goedgekeurd door de redactie

  Met rust, liefdevolle aandacht en in een veilige sfeer verwelkomt Wilma je bij haar thuis. Mijn angst om de hoge drempel over te gaan om jezelf kwetsbaar opstellen, verdween bij mij vanaf het eerste moment. Wilma neemt alle tijd voor je, luistert naar je verhaal, ziet jou zoals je bent en betrekt Gods verhaal bij jouw leven. Door haar geduld en de juiste vragen heeft zij mij enorm geholpen grip te krijgen op mijzelf. Van praktische tips hoe om te gaan met mijn stress tot het samen graven naar mijn verleden en wie ik eigenlijk ben, waren voor mij heel waardevol. Ik heb acceptatie, rust en inzichten gekregen en daar ben ik haar nog elke dag zeer dankbaar voor!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  08 september 2020 - Goedgekeurd door de redactie

  Samen met Wilma heb ik een heuse ontdekkingstocht ondernomen. We hebben tijdens de gesprekken, die vaak wandelend waren, veel besproken. Er was ruimte voor alles waar ik mee zat. Wilma biedt een luisterend oor, is alert en als het nodig is direct. Ik heb veel aan de gesprekken gehad en leer (nog steeds) mezelf te omarmen, ook mijn imperfecties. Wilma, bedankt!

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  24 juni 2020 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik kwam met vage stressklachten binnen en wilde graag leren hiermee om te gaan. Wilma liet me op een creatieve manier mijn leven bekijken en dat gaf veel inzicht. Het resultaat is dat mijn hoofd inmiddels leeg is en ik het overzicht weer terug heb. Ik heb veel geleerd en ben dankbaar voor het resultaat.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  22 mei 2020 - Goedgekeurd door de redactie

  Wilma heeft mij in de afgelopen periode een luisterend oor geboden en mij inzicht gegeven in mijn persoonlijk proces. Het was voor mij een enorme meerwaarde dat er gebed plaats vond aan het einde van elke sessie. Zo ontzettend waardevol om God te betrekken bij dit proces.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  45
  10 september 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Fijne gesprekken gehad aan de keukentafel! Ik kon alles bespreekbaar maken; niets was te gek. Goede tips, luisterend oor en liefdevol.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  7.8/10
  Gemiddeld
  55
  10 september 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Op alle terreinen van deze coaching was ik heel erg tevreden. Begrip en vertrouwen waren er vanaf het begin. Maar ook duidelijke vragen waardoor ik inzicht kreeg in mijn eigen manier van denken. Heel belangrijk is in de gesprekken geweest de herkenning, beleving van mijn en haar geloof. Dat is wat bindt maar ook je bepaald bij de kracht van God in moeilijke tijden.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.6/10
  Gemiddeld
  55
  08 juli 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Wilma biedt alle tijd en ruimte om het traject te volgen op een manier die bij je past. Ze is liefdevol, deskundig en betrouwbaar, maar stimuleert ook om zelf de juiste stappen te zetten. Met name in het stuk stressbegeleiding en (het voorkomen van) burn-out klachten, en het creëren van meer rust en balans kan ik haar zeker aanbevelen. God en het geloof vormen de basis van therapie, dat is wat Wilma uitstraalt en doet, ze brengt steeds weer bij God. En dat is in mijn ogen de beste therapie die je kunt geven.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld
  55
  13 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Wilma is prettig in contact en openhartig, stelt zich zelf ook open en kwetsbaar op.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.6/10
  Gemiddeld
  55
  04 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Het was heel vertrouwd om door Wilma begeleid te worden. Door de huiselijke setting voelde ik mij hier erg welkom en was geen enkele vraag te veel of raar. Ik kon mezelf zijn waardoor er eerlijke gesprekken werden gevoerd.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.8/10
  Gemiddeld
  55
  03 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  WIlma is een prettige gesprekspartner met kennis van zaken. Ze stelt verhelderende vragen en helpt je verder in het proces. In dit werk ligt duidelijk haar hart.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  9.4/10
  Gemiddeld
  55
  06 maart 2019 - Goedgekeurd door de redactie - (Reviews ouder dan 2 jaar tellen niet mee voor het gemiddelde)

  Goede en opbouwende gesprekken gehad in een ontspannen setting.

  Deskundigheid
  Resultaat
  Identiteit
  Vertrouwen
  Tevredenheid
  10.0/10
  Gemiddeld

  Schrijf een beoordeling

  Geef elk punt een aantal sterren en licht dit kort toe in het reactieveld. U kunt kiezen voor ‘halve’ sterren door op de linkerhelft van een ster te klikken. Uw naam en emailadres zijn nooit zichtbaar voor andere bezoekers of de zorgaanbieder.
  Deskundigheid

  Ik ben deskundig geholpen.

  Vertrouwen

  Ik voelde me op m’n gemak.

  Identiteit

  Ik heb gemerkt dat ik bij een christelijke instelling / hulpverlener hulp kreeg.

  Resultaat

  Ik ben tevreden over het bereikte resultaat.

  Tevredenheid

  Ik zou deze hulpverlener / instelling bij een ander aanbevelen.

  Reactie
  Naam
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
  E-mailadres
  Niet zichtbaar voor bezoekers en zorgverleners. Dient slechts ter controle
   

  Stuur door

  Naam ontvanger
  E-mailadres ontvanger
  Uw e-mailadres
  Typ een bericht Niet verplicht
   
  192