Alle zorgsectoren

Ouderen- en gehandicaptenzorg

Beoordelingen op ikzoekchristelijkehulp.nl

Er staan op dit moment 1316 beoordelingen op ikzoekchristelijkehulp.nl met een gemiddelde score van:

Laatste 3 beoordelingen

4 5

Ik voelde mij daar erg op mijn gemak. Ook werden de onderwerpen mij goed uitgelegd, we kwamen samen op een manier zodat ik het zelf echt begreep en goed kon plaatsen.

5 5

Joke heeft mij geholpen om mijzelf beter te leren kennen/begrijpen. Ze luistert heel goed. Ik weet dat ze thuis voor mij bad en na de sessies deed ze dat ook. Ik heb dit als heel waardevol ervaren om samen mijn situatie in de handen van de Heer te leggen.

5 5

Ik heb het zeer fijn gevonden dat ik bij groei en bloei coaching terecht kon. Ze is een luisterend oor geweest en heeft mij zeer goed geholpen mijn eigen identiteit weer te vinden.

Zelf een beoordeling schrijven?

  • Zoek de pagina op van uw zorgverlener
  • Klik op de knop SCHRIJF EEN BEOORDELING
  • Geef uw beoordeling
text_img

Christelijke hulp

Als christen zijnde komt er in deze wereld veel op je af. Hierdoor weet je soms niet meer wat nu het juiste is en wat je moet kiezen. Dit geldt ook als het gaat om christelijke hulp. Er wordt veel zorg aangeboden, maar niet alle zorg gebruikt methodes waar je als christen achter kunt staan. Daarom helpen wij u bij het vinden van christelijke hulp in uw omgeving.

Op zoek naar Christelijke hulp

Op ikzoekchristelijkhulp.nl vindt u een compleet overzicht van christelijke hulp in Nederland. Met behulp van de zoekfuncties vindt u direct en gemakkelijk de christelijke zorg waar u naar op zoek bent. Dit bespaart u dus een hoop uitzoekwerk en tijd.

Lees verder
186