Zorgaanbieder

Ikzoekchristelijkehulp.nl biedt een overzicht van zorg- en hulpverleners die zich (o.a. op hun website) expliciet profileren vanuit hun christelijke identiteit. Wij verwachten derhalve dat u op uw website expliciet uitleg geeft over hoe u uw christelijke identiteit in de hulpverlening vorm geeft.

Vul hier de gegevens in van uw vestiging. Indien uw instelling meerdere vestigingen heeft, vul dan de hoofdvestiging in. U kunt later vestigingen toevoegen.

Na aanmelding controleren wij uw gegevens, onder andere de identiteit en de website. Daarom kan het enkele dagen duren voor uw vermelding wordt geactiveerd.

Klik hier voor de richtlijnen bij het invullen van dit formulier

Gegevens organisatie

Dit emailadres zal ook de gebruikersnaam van uw account zijn.
Het uploaden van een logo is verplicht! Hoewel u nu verder kunt gaan zonder logo, zullen wij uw profiel pas online zetten als u (op een later tijdstip) een logo heeft toegevoegd. Indien u geen logo heeft kunt u ook een foto van uzelf uploaden.

Gegevens (Hoofd) locatie

Gegevens van uw hoofdlocatie. Indien u meerdere locaties wilt toevoegen kan dat na het aanmelden in uw account.

*
*
Het uploaden van een logo is verplicht! Hoewel u nu verder kunt gaan zonder logo, zullen wij uw locatie pas online zetten als u (op een later tijdstip) een logo heeft toegevoegd. Indien u geen logo heeft kunt u ook een foto van uzelf uploaden.
50

Gegevens contactpersoon

189